Mantıyı diyetisyen mi verdi canım?12 07 menü
Sabah 10.30
5yk yoğurt 2 yk yulaf 2 yk kuru üzüm 12 fındık
Ara14
Bir küçük muz 12 fındık
Akşam 17.30
1tabak mantı bol salata
Ara 22.00
4 yk yoğurt 1 salatalık az limon suyu pulbiber karıştırıp yedim
Bırakır mıyım hiccTebrikler canım, inşallah bir daha hiç kilo almazsın.Azminle yılmadan verdin kilolarını. Bizi bırakma ama
Sen kaçta müsait olursun.. ben sana uyarimmOley oleyKaçta yapalım canım?
ne garip zayıflayıp mezun olunca da böyle insan duygusallaşıyor gerçekten burada gönülden bağlanıyor buraya girmeden bile ada kaptan Asya Merve bile aklıma geliyor günlük hayatımıza girdiğiniz için bende herkese teşekkür ederimGünaydın herkeseee.. dün mezun oldum inşallah %80ibe ulasmisimdir hedefim hepinize çok teşekkür ederim her zaman yanımda olduğunuz için beslenme tüyoları verdiğiniz için.. sayenizde yağdan kilo verdim çünkü diyete dair hiç bir bilgim yoktu olculerimi aldığımda bel ,göbek ve kalçadan toplamda 40cme yakın bir incelme yaşadım hepinize çok teşekkür ederimada81 menume en bastan beri yorum yaptın en çok sen ilgilendin hep tavsiye verdin Allah razı olsun soffty duraklama döneminde bana çok destek oldun sana da çook teşekkür ederim @zeyneppk Zeynep ablacim sana da çook teşekkür ederim çok sağol çok Varol hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Gonul83 Anka S sisyphos @betuld
LAydLiNe
Kaptanımmm naif kaptanımız sana çok teşekkürler 13.takimda bulunmak coook güzel benim için yardımcı kaptanlık için teşekkür ederim burası ailem gibi olduğu için
Burdan devam
Hakikatten yaa.. çok kötü besleniyordum ve hiç memnun değildim hatırlıyorum da..hey gidi heyy... Eylülde tekrardan başlarız zaten ♥♥merve Abla da hiç gelmiyorİnsan
ne garip zayıflayıp mezun olunca da böyle insan duygusallaşıyor gerçekten burada gönülden bağlanıyor buraya girmeden bile ada kaptan Asya Merve bile aklıma geliyor günlük hayatımıza girdiğiniz için bende herkese teşekkür ederim
Mezuniyetini tebrik ederim gerçekten sende çok azimliydin o kadar ıvır zıvır tüketirken nerelerden nerelere geldin düşün doğru düzgün su bile içmiyordun :)
Ben sana haber edeyim mi canım? Pek plan yapamıyorumBırakır mıyım hicc
Sen kaçta müsait olursun.. ben sana uyarimm
Olur sen bana etiket atarsın başlarızBen sana haber edeyim mi canım? Pek plan yapamıyorum
Ne yemek yesem diye düşünüyorum annem börek yapmış bende kendime ne yapsam acabaNapıyorsunuz canlar. Ben biraz ev işi yaptım yoruldum.ada81 hayırlı yolculuklar canım. Varmışsınızdır gerçi :)
İyiyim şimdilik bakalım inşallah böyle bitiririm günüNe yemek yesem diye düşünüyorum annem börek yapmış bende kendime ne yapsam acabasenin nasıl gidiyor
Basen göbek eriten bir kür varmış bugün ona başlayayim diyorum bendeİyiyim şimdilik bakalım inşallah böyle bitiririm günü
Tamam abla ben de başlıyorum
Canim diyetisyeni biraktim kendime ödül verdim dikkat ettiysen öğlen yok ve akşam ara mi çok hafif tuttum oyle dengelemeye calistimMantıyı diyetisyen mi verdi canım?
Artık kendin mi devam edecen ablaCanim diyetisyeni biraktim kendime ödül verdim dikkat ettiysen öğlen yok ve akşam ara mi çok hafif tuttum oyle dengelemeye calistim
Menün çok güzel dolma bulgurla mi?Iyi aksamlar kizlar..herkes iyidir umarim
Sabah ilik limonlu su ile basladim
10.00 kahvalti
1yumurta ile Menemen..1dilimpeynir 2 zeytin.
1salatalik 1dilim ekmek
12.00 ara
Yarim muz
14.00 ogle yem.
3yemek kasigi taze fasulye.
1kuuck Kase yogurt.
1dilim kepek ekmek.
16.00 yesilcay
18.30 aksam yem.
2tane kabak dolma.2kasik yogurt uzerine.
Ekmek yok.
3lt su.spor yok bugun
Annemlerdeyiz..dogumgunu annemin kizlar yani kucuk bi kacamak olabilir
2 hafta deneme yapi cam baktım olmuyor tekrar geri basliycamArtık kendin mi devam edecen abla
Büyük iyi de çok şükür, küçük pek iyi değil ve çok ağlıyor, 5 dk bırakmıyor elimi sürekli ağlama modunda, az önce pansuman yaptırdık, inşallah iyi olur, hafta içi de doktoruna kontrole götürürüm inşallahKuzular nasıl oldu canım
Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun kuzucuklarına bir haftaya kadar bir şeyleri kalmaz, merak etme. Kaç yaşındaydılar? Çok stresli bir olay olmalı, benim oğlanı düşünemiyorum. İyi ki atlattınızBüyük iyi de çok şükür, küçük pek iyi değil ve çok ağlıyor, 5 dk bırakmıyor elimi sürekli ağlama modunda, az önce pansuman yaptırdık, inşallah iyi olur, hafta içi de doktoruna kontrole götürürüm inşallah
Allah razı olsun sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?