Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsan
ne garip zayıflayıp mezun olunca da böyle insan duygusallaşıyor gerçekten burada gönülden bağlanıyor buraya girmeden bile ada kaptan Asya Merve bile aklıma geliyor günlük hayatımıza girdiğiniz için bende herkese teşekkür ederim
Mezuniyetini tebrik ederim gerçekten sende çok azimliydin o kadar ıvır zıvır tüketirken nerelerden nerelere geldin düşün doğru düzgün su bile içmiyordun :)

Hakikatten yaa.. çok kötü besleniyordum ve hiç memnun değildim hatırlıyorum da..hey gidi heyy... Eylülde tekrardan başlarız zaten ♥♥merve Abla da hiç gelmiyor

Iyi aksamlar kizlar..herkes iyidir umarim
Sabah ilik limonlu su ile basladim

10.00 kahvalti
1yumurta ile Menemen..1dilimpeynir 2 zeytin.
1salatalik 1dilim ekmek

12.00 ara
Yarim muz

14.00 ogle yem.
3yemek kasigi taze fasulye.
1kuuck Kase yogurt.
1dilim kepek ekmek.

16.00 yesilcay

18.30 aksam yem.
2tane kabak dolma.2kasik yogurt uzerine.
Ekmek yok.

3lt su.spor yok bugun
Annemlerdeyiz..dogumgunu annemin kizlar yani kucuk bi kacamak olabilir

Menün çok güzel dolma bulgurla mi?

Kuzular nasıl oldu canım
Büyük iyi de çok şükür, küçük pek iyi değil ve çok ağlıyor, 5 dk bırakmıyor elimi sürekli ağlama modunda, az önce pansuman yaptırdık, inşallah iyi olur, hafta içi de doktoruna kontrole götürürüm inşallah
Allah razı olsun sorduğun için

Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun kuzucuklarına bir haftaya kadar bir şeyleri kalmaz, merak etme. Kaç yaşındaydılar? Çok stresli bir olay olmalı, benim oğlanı düşünemiyorum. İyi ki atlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…