Leblebi varsa 1 kahve fincanı yeÇok acıktım ya Allah'tan evde abur cubur da kalmamış
Yiyelim bence içine ben pul biber de atayım aç aç yatmayalım en son 6da yedim bendeBEN de acıktım 17:30 da kızartma yedim diye bişey yemedim başka. Yoğurt mu yesek acaba
Var ama yarım avuç kadarLeblebi varsa 1 kahve fincanı ye
Hadi yiyelimYiyelim bence içine ben pul biber de atayım aç aç yatmayalım en son 6da yedim bende
Yoğurtlu beraber yiyebilirusn yada koy fincana ne kadar çıkacak bakalimVar ama yarım avuç kadar
Tamam yoğurtla yiyeyim onu daYoğurtlu beraber yiyebilirusn yada koy fincana ne kadar çıkacak bakalim
Afiyet olsun ben beğendim menunu ama akşam 1 dilim ekmek de koyabilirsin salata yanına veya 4 köfte falan iyi gider hem tok tutar seni böyle olursa açlik olabilirBugünkü menümü vereyim;
ŞEKERSİZ 14. GÜN
Sabah (10:30)
2 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Biraz süzme peynir
Domates, salatalık
Ara (15:00)
1 sütlü filitre kahve
1 Züber protein bar
Akşam (18:30)
Bir büyük kase tulum peynirli salata
Su 1,5 litre. Spor olarak çok az bacak hareketleri yaptım.
Çok açım aslında canım, ama bir şeyler hazırlamaya üşeniyorum. Yoğun ders çalışıyorum, vakit kaybı gibi geliyor.Afiyet olsun ben beğendim menunu ama akşam 1 dilim ekmek de koyabilirsin salata yanına veya 4 köfte falan iyi gider hem tok tutar seni böyle olursa açlik olabilir
Ben ilk şekersiz zamanları böyleydim bide sinirliydim he ama dayan sakın bırakma sonra çok dinç hissediyorsun sabah erken uyanıp gece uykun geç geliyor falanKızlar 14. Şekersiz günümü geride bıraktım. Ama artık dayanamıyorum sanki. Başım ağrıyor, yoruluyorum sanki. Bir de bu aralar çok yoğun ders çalışıyorum. Bütün bozmamak için zor tuttum kendimi
Yoğurt falan varsa yoğurt daha iyi abla bı kase ye ama yoksa süt iç içine tarçın da at
Yoğurt var da soğuk soğuk canım istemedi, hava serin bir de. Sıcak tarçınlı süt içsem, bak bütün peynir de yemedim aralardaYoğurt falan varsa yoğurt daha iyi abla bı kase ye ama yoksa süt iç içine tarçın da at
Evet gayet iyi gitmissin sıcak tarçınlı süt yap o zamna hem göbek eritirYoğurt var da soğuk soğuk canım istemedi, hava serin bir de. Sıcak tarçınlı süt içsem, bak bütün peynir de yemedim aralarda
Ben de yedim 3 kaşık
Anaaa leblebi de mi yedin ben sadece yoğurt yedimdiTamam yoğurtla yiyeyim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?