İyiyiz çok şükür kaptanla ben bıraktığından biraz fazlaca, diğer arkadaşlar baya zayıf seni bekliyoruzSelam kızlar nasılsınız?
HoşgeldinnnnSelam kızlar nasılsınız?
Yaaa kac kilosunuzİyiyiz çok şükür kaptanla ben bıraktığından biraz fazlaca, diğer arkadaşlar baya zayıf seni bekliyoruz
Sen nasılsın
Hosbulduk canım sen nasılsın kaç kilo oldunHoşgeldinnnn
Hoşgeldin kuzuSelam kızlar nasılsınız?
Alllaha şükür çok iyiyimmmHosbulduk canım sen nasılsın kaç kilo oldun
sağol canımHoşgeldin kuzu
Olsun ya bol suyunu iç odemdir odemAlllaha şükür çok iyiyimmm60.5 tim bu sabah cuma da 59.9um hahahah sen nasilsin kaç kilo oldun
Benim 13.takima geldiğim kiloydu 73sağol canım
Olsun ya bol suyunu iç odemdir odemben 73 üm bugün başladım dikkat etmeye insallah
Ben de sabah 73,4 geldim. Kaptanı bilmiyorum 70 e merdiven dayamıştıYaaa kac kilosunuz
bende biraktigimdan 5 kilo fazlacayim 73 kiloyum
Ama bugün başladım 5 kilo vercem insallah
aaaaa çok geçmiş olsun üzerine basabiliyor musunOf ya komşuya giderken görevli yerleri siliyormuş kaydım düştüm bacağım çok fena acıyor
Çok geçmiş olsun şuan nasilOf ya komşuya giderken görevli yerleri siliyormuş kaydım düştüm bacağım çok fena acıyor
evet canim baska numara kullaniyorum,konyaya gelecek gibiyiz ama cok kalamiycaz malesef trabzona gecmemiz gerek vakit cok kisitliWhatsapptan da yazdım ama burda o numaranı kullanmıyorsun galiba
Konyaya gelecek misin?
İnşallah geçer çok da yüklenme amaAlıntılar silinmiş sağolun kızlar basabiliyorum ama bükemiyorum tam geçer inşallah akşama. 650 ip atlamam lazım bu gün
Kendi adıma elimden geldiğince buralarda olacam canım. 2 gün azittim ama yarın tertemiz bir sayfa açıyorum. Bayram a kadar sıfır kaçamakKaptanimizin araba işlemleri vardı sanırım gelemiyor ama takım olarak aktifligimiz düşük sanki ne yapsak canlanalim ne dersiniz?? Her gün Spor planı mi olustursak hafif hafif kendimizi yormadan ama etkili hareketler ne dersiniz? Menü paylaşımı da çok az kişi yapıyor bende menü paylaşami yapmaya başlıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?