Aynen valla4 sezaryen ol da gel
Bende diyetisyeni bırakınca bi tuhaf oldumGünaydın kızlar. Yok ya ben zayıflayamam hiç irade denen bişey yok. 7. gün bu gün diyetisyenle benim uyduğum 2 gün sanırım
En son ölçülerin kaça düştü ablaBende diyetisyeni bırakınca bi tuhaf oldum
Çok fazla peynir tüketiyosunDünkü menüm;
ŞEKERSİZ 13. GÜN
Sabah (09:00)
2 haşlama yumurta
Biraz süzme peynir
Ara (13:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peynir
Biraz tulum peynir
Ara (15:30)
Biraz tulum peynir
Akşam (18:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye (1 kaşık yağla)
Bir büyük kase salata, tulum peynirli
Ara (21:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye
Su 1,5 litre.
Peynirin de yağ oranı yüksek biliyosundur kiDünkü menüm;
ŞEKERSİZ 13. GÜN
Sabah (09:00)
2 haşlama yumurta
Biraz süzme peynir
Ara (13:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peynir
Biraz tulum peynir
Ara (15:30)
Biraz tulum peynir
Akşam (18:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye (1 kaşık yağla)
Bir büyük kase salata, tulum peynirli
Ara (21:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye
Su 1,5 litre.
Acıkınca hemen peynire sarılıyorum, sence aralarda ne yiyebilirim peynirin yerine?Çok fazla peynir tüketiyosun
Ayran, 3 kuru kayısı,12 çığ fındık,1 ceviz 1 kuru incir,3yk yoğurt, 1 elma ,12 çığ fıstık,3 kepekli galetaAcıkınca hemen peynire sarılıyorum, sence aralarda ne yiyebilirim peynirin yerine?
KIZZZz sakın haaa mezun da etmedik seniBende diyetisyeni bırakınca bi tuhaf oldum
2 öğün için hazır değil demek ki bünyen önce porsiyon azaltmayı dene sonra 2 öğüne geçersin canımGünaydın kızlar dün uyuyakalmışım; dünkü menümü vereyim. Menümü vermeden önce küçük bir açıklama yapayım: Dün iki öğün beslenmeye geçmeyi düşünüyordum, sabah 9’da kahvaltımı yaptım, ama gün içinde iki kez peynir yedim dayanamadım. Akşam yemeğini erken yedim, ama ne olduysa akşam 9’da bir tabak daha yemek yedimBu aralar işle ilgili stresliyim, yetiştirmem gereken şeyler var. Dün de yasaklı şeyler yemedim ama düzen çok kötü oldu
Bel (göbek deligi)74 kalça 91.5En son ölçülerin kaça düştü abla
Biliyorum ama düzen bozuluyor kaçmak olaraksa bir küçük dilim börek yedim sadeceKIZZZz sakın haaa mezun da etmedik seni
Amaninnn efsane kuculmussunBel (göbek deligi)74 kalça 91.5
Evet 87 den 74 kalcam cok gitti 104 ten 91.5 göbek zor gidiyor benimAmaninnn efsane kuculmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?