Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Yok ya ben zayıflayamam hiç irade denen bişey yok. 7. gün bu gün diyetisyenle benim uyduğum 2 gün sanırım

Herkese günaydın.. sabah sabah börek yeniyor ama canım hiç istemiyo tam buğday ekmeginden beyaz peynirli tost mu yapsam kendime

Günaydın kızlar dün uyuyakalmışım; dünkü menümü vereyim. Menümü vermeden önce küçük bir açıklama yapayım: Dün iki öğün beslenmeye geçmeyi düşünüyordum, sabah 9’da kahvaltımı yaptım, ama gün içinde iki kez peynir yedim dayanamadım. Akşam yemeğini erken yedim, ama ne olduysa akşam 9’da bir tabak daha yemek yedim Bu aralar işle ilgili stresliyim, yetiştirmem gereken şeyler var. Dün de yasaklı şeyler yemedim ama düzen çok kötü oldu

Dünkü menüm;

ŞEKERSİZ 13. GÜN

Sabah (09:00)
2 haşlama yumurta
Biraz süzme peynir

Ara (13:00)
1 sütlü filitre kahve
Biraz lor peynir
Biraz tulum peynir

Ara (15:30)
Biraz tulum peynir

Akşam (18:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye (1 kaşık yağla)
Bir büyük kase salata, tulum peynirli

Ara (21:00)
Bir tabak yumurtalı yeşil fasülye

Su 1,5 litre.

Çok fazla peynir tüketiyosun

Kızlar moralim çok bozuk, sabah tartıldım tam tamına 2 kilo almışım Sizce bu mümkün olabilir mi? Diyetimi bozmadım, dün hatta biraz spor yaptım ve sabah tuvalete çıktım. Tartının pili bitiyor, ondan olabilir mi? Çok moralim bozuk, sizde de böyle ani yükselişler oluyor mu? Boşa mı çabalıyorum, hiç kilo verecek miyim? İnsan istediği her şeyi yese o kadar almaz

Peynirin de yağ oranı yüksek biliyosundur ki

2 öğün için hazır değil demek ki bünyen önce porsiyon azaltmayı dene sonra 2 öğüne geçersin canım

Ama adam sinirlerimi bozmaya calisiyor lafa bak iyice duduge benzemisim diyetten önce heryerin ayri buyudu diuordu tabi argolu bir turlu begendiremdik kendimizi

Anka cezaları yaptım bugun ama cuma ve cumartesi yapamadim ama 250 ziplama dediğin iple beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…