- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Günaydın bende öyle tartilicam acaba kac kg oldum merak ettimGünaydın kızlar çok zor bir gece geçirdim açlıktan sabaha kadar karnım ağrıdı çocuklar da uyumadı. Kahvaltı yapıcam az sonra
Ben tartıldımGünaydın bende öyle tartilicam acaba kac kg oldum merak ettim
Listeye tam uyamiyorsun demekki onu yapmaya çalışma cunku 4 çocukla kolay degil onun yerine yerken 2 kere dusun bunu yesem tekrar en başa saricam gibi bak 3 cm azalmış bile ,elinden geldiğince listeye devam etmeye çalış 1kg gayet güzel gitmişBen tartıldım
Cuma 74,4
Pazartesi 73,4
1 kilo gitmiş. Demek ki listeye uysam baya farkedecek.
Geçen pazartesiye göre göbeğim 3 cm azalmıl kalça aynı 100
Listemde akşam yemeği hariç uğraştırıcı yemek yok. Onu da evdekilere yaptıklarımdan uydurmaya çalıştı. Ben irademe hakim olsam her şey kolay aslındaListeye tam uyamiyorsun demekki onu yapmaya çalışma cunku 4 çocukla kolay degil onun yerine yerken 2 kere dusun bunu yesem tekrar en başa saricam gibi bak 3 cm azalmış bile ,elinden geldiğince listeye devam etmeye çalış 1kg gayet güzel gitmiş
İlk gün diyet psikolojisine girmek cokzor ben bii ara listedeykeb itiraf ediyorum 2 gün boyunca hamburger pizza lahmacun fondu cips cola pasta helva bunları yedimListemde akşam yemeği hariç uğraştırıcı yemek yok. Onu da evdekilere yaptıklarımdan uydurmaya çalıştı. Ben irademe hakim olsam her şey kolay aslında
Ben öncekilerde de çok bocaladım zor adapte oldum ama bunda baya oldu havaya giremedim bir türlü. Zaten benim hamileyken kilo almamamın sebebi istediğim şekilde yemek yiyip pişman olmamak sanırım. Diyete başlıyorum yarın deyip beynimi kıtlık psikolojisine sokuyorumİlk gün diyet psikolojisine girmek cokzor ben bii ara listedeykeb itiraf ediyorum 2 gün boyunca hamburger pizza lahmacun fondu cips cola pasta helva bunları yedim
3. Gün dedim bugün başlıyorum herşey güzeldi aksama su büyük boy hosbes varya hepsini yedim . Sonra tost yiyesim geldi deidm ki yemiyecem artık ertesi gün anca başladım hatta Nisan ortasıydi hiç unutmamsonra da devam ettim dedim ki kilo vermem gerek istediğim kıyafetleri giymek için diye ,en başta bacaklarım löp löp sallanirdi gobegim 91cmdi hamile gibiydim bu yaşta . Bence iradesizim deyip olumsuz mesaj yollama beynine iradeliyim de bugünden basla hep iyi düşün
Sen diyetisyene bel bağlama önce kendini değiştir pofunun bi topigi var orda takılıyorum olumlamayla ilgili orda bile diyor olumsuz düşünme karşına olumsuz çıkar sen bilincaltin onu yiyemezsin bunu yiyemezsin dediğinde of sus be deBen öncekilerde de çok bocaladım zor adapte oldum ama bunda baya oldu havaya giremedim bir türlü. Zaten benim hamileyken kilo almamamın sebebi istediğim şekilde yemek yiyip pişman olmamak sanırım. Diyete başlıyorum yarın deyip beynimi kıtlık psikolojisine sokuyorumsonra bana sürekli şunu da ye bunu da ye yarın yiyemyeceksin mesajı gönderiyor sonrası malum
Bakalım diyetisyen ne diyecek ne değiştirecek listede
Biliyorum o başlığı yazdım bi aralar sonra instagramda bu konuyla ilgili hesaplar bulunca oraya geçtim.Sen diyetisyene bel bağlama önce kendini değiştir pofunun bi topigi var orda takılıyorum olumlamayla ilgili orda bile diyor olumsuz düşünme karşına olumsuz çıkar sen bilincaltin onu yiyemezsin bunu yiyemezsin dediğinde of sus be deilla yene diye bişey yok kek mi yaptın 1 dilim tadına bakarsın bence gayet öyle de zayıflarsin yeterki abartma diyelim abarttin o gün hemen Leslie yap ip atla zaten erirrr
Sahip olduklarına şükrederek mesela örnek vereyim 4 tane evladım var Allah'a şükür olsun 4 çocuk annesiyim anne olmak isteyen çok kişi var ve Allah bana bereketiyle 4 evlat geldi hayatım stresli ama en azından elim ayağım düzgün işlerimi yapabiliyorum en önemlisi hayattayim ve yaşıyorum gibi sen kendine göre uyarla işteBiliyorum o başlığı yazdım bi aralar sonra instagramda bu konuyla ilgili hesaplar bulunca oraya geçtim.
Aynen benim kafayı değiştirmem lazım ama işte çok stresli hayatım var nasıl olacak hiç bilmiyorum
O açlık krizlerinde rumwysa hanım şey demişti beyne yağ yakmak için sinyal gönderiyor cunki yakmak için harcamak icin elinde bişey yok o yuzden ben karnim kazi digi zamanın mutlu oluyordumGünaydın kızlar çok zor bir gece geçirdim açlıktan sabaha kadar karnım ağrıdı çocuklar da uyumadı. Kahvaltı yapıcam az sonra
Canım tebrik ederim seni bak ne güzel gitmiş 4 paket margarin şimdi sana bu kamçı olsun bu hafta sahada asilirsinBen tartıldım
Cuma 74,4
Pazartesi 73,4
1 kilo gitmiş. Demek ki listeye uysam baya farkedecek.
Geçen pazartesiye göre göbeğim 3 cm azalmıl kalça aynı 100
Bence cook mantikliO açlık krizlerinde rumwysa hanım şey demişti beyne yağ yakmak için sinyal gönderiyor cunki yakmak için harcamak icin elinde bişey yok o yuzden ben karnim kazi digi zamanın mutlu oluyordum
( nasıl pisikopatsam)
Baya baya zayıfladin heeBende 54.50 çıktım ama sabah ishal olmuşum vücut şu kaybetti ınş cumaya kadar almam
Hic sorma herkese dert oldu özellikle eşime mutfağa gidip geliyor bana şöyle bu bakıyor iyice düdüğe dönmüşsun deyip geciyorBaya baya zayıfladin hee
“Sen de zaten bir Brad Pitt, bir Kenan İmirzalıoğlusun ya ben göremiyorum herhalde” de sen de manyak mı ne ya. Kilo alırsın laf, zayıflarsın lafHic sorma herkese dert oldu özellikle eşime mutfağa gidip geliyor bana şöyle bu bakıyor iyice düdüğe dönmüşsun deyip geciyor
O ne bicim laf ya kendine baksın dönüp deHic sorma herkese dert oldu özellikle eşime mutfağa gidip geliyor bana şöyle bu bakıyor iyice düdüğe dönmüşsun deyip geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?