- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kalca kaç ayda inceldi bu kadarEvet 87 den 74 kalcam cok gitti 104 ten 91.5 göbek zor gidiyor benim
Canım senin ölçülerin kaç? Sen de incelmişsindir epeyKalca kaç ayda inceldi bu kadar
66 73 97 ablaCanım senin ölçülerin kaç? Sen de incelmişsindir epey
Senin kacCanım senin ölçülerin kaç? Sen de incelmişsindir epey
66 neresi? 73 göbek deliğinden mi yoksa en ince yer mi?66 73 97 abla
66 bel ,73 gobek66 neresi? 73 göbek deliğinden mi yoksa en ince yer mi?
3 ayda diyelimKalca kaç ayda inceldi bu kadar
Yaa harikasınAnka cezaları yaptım bugun ama cuma ve cumartesi yapamadim ama 250 ziplama dediğin iple beraber
Doğum günü kutlu olsun kızınınKızlar ben giremedim iki gündür dün kızımın doğum gününü yaptık bugün de denize gittik şimdi de yemeğe giriştim eğer yatarken bayilmazsam girip menülerimi yazıcam
kiz sen yine mi diyetisyene basladin :)Yaa harikasınkimse yapmıyor diye takip etmiyordum ben de
Ben 3 gün menü de pylaşmadım off bu gün yine kek kızartma ne bulursam yedim yarın diyetisyenin tartı kontrolü var
Bi gazla başladım geçen haftakiz sen yine mi diyetisyene basladin :)
ben de ye ic yat modundan slm ederim
geldik cok sukur 10 gun kadar oldu sifremi unuttum um siteye giremedim :)Bi gazla başladım geçen hafta
Yolculuk bitti mi geldiniz mi Türkiye’ye?
Whatsapptan da yazdım ama burda o numaranı kullanmıyorsun galibageldik cok sukur 10 gun kadar oldu sifremi unuttum um siteye giremedim :)
Benim ortancaninda yarin doğum gunnuTakımdaki kuzuların çoğu yengeç galiba baya duydum sanki bu ay doğum günü
BEN de acıktım 17:30 da kızartma yedim diye bişey yemedim başka. Yoğurt mu yesek acabaÇok acıktım ya Allah'tan evde abur cubur da kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?