Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off kızlar bugün o kadar çok boşadım vardı ki. İki gündür böyle. Alışverişe gittim, neyse ki kazasız belasız atlattım. İnşallah akşam kötü olmam

Sakın bozma herkes seni görünce hayran kalsjn yine ve sende mutlu ol bunları duydukça
Yaa milletin söylediğini bırak
iki gündür yedim midem çıktı hemen. Rahatsız oldum kıyafet in içinde. Bugün hemen cekiduzen verdim. Tarti
dan bir süre uzak kalmak istiyorum. İzin hakkında bilgim yok hiç. Biliyorsan anlatirmisin bana

Menumu vereyim
Sabah 10 40
2 has yumurta salatalik peynir domates çeyrek pide

Ara sütlü kahve 2 top dondurma

Aksam 17.30
1 tabak kabak az tavuk göğsü didikledim üstüne 2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok evi temizledim 3 saat

Evet şimdi sen izin aldın ya izinde ayrıldığın kilo 67 diyelim listeye tekrar girmen için 66.9 olman gerek en az yani sen izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan giremiosun

2 top dondurma da bugünün hatta bayrama kadarki son kaçamak olsun. Sana güveniyorum bak bayramda 65 olabilirsin

Evet şimdi sen izin aldın ya izinde ayrıldığın kilo 67 diyelim listeye tekrar girmen için 66.9 olman gerek en az yani sen izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan giremiosun
Ben su 1 ay tartilmak istemiyorum. Neden onuda söyleyim. Sürekli diyet modundan çok sıkıldım. Listede olunca sorumluluk oluyor. Baskı oluyor ister istemez. Tam bozup sapitmamak için 1 ay belki daha fazla belki az bu şekilde devam edip sonra sıkıya almayi hedefe ulaşmayı istiyorum çünkü cidden çok bunaldim hep diyetteyim yaa

Evet ben de bu yüzden mezun oldum bı korku geldi uzun bir duraklama yaşadım karnede bile çıktı 0.3 kg vermişim koca bir haziran ayı boyunca biraz kendime vakit tanımak istedim rekabet olmadan rahatça kilo vermek ve mezun oldum .sen de böyle yap alış izinlisin zaten tartilna bir süre zaten kıyafetlerinden anlarsın ..

Aynen öyle yapacam. Psikolojik olarak rahat olmak izne ayrılma sebebim. Yarın pazar alışveriş i yapıp sil baştan başlıyor hersey inşallah.

Herkese iyi akşamlar kızlar.dunden beri eşim rahatsızdı.hastanedeydik.tel.e hiç bakamadım.

Yeni geldim eve kızımin arkadaslari ve
Anneleriyle piknikteydik
Sabah 11.45
5yk yoğurt
2yk kuru üzüm
12 fındık
3 yk yulaf

15.30 16 arası
5 köfte 3 tavuk derisiz kozlenmiş biber 1 kucuk z biber dolması

17.30
1kucuk dilim yaş pasta (kızımın doğum günü pastasi) bol cay

19.30
1 tane türk kahvesi 1 kanala kurabiye (küçük ısırdı bıraktı mecbur yedim)

Akşam bişey yemem daha şu içerim bol bol çünkü disarda olduğum için hiç içmedim

Yine berbat bir menü ile huzurlarınızdayım

sabah
2 yumurta ile omlet

Biraz geçtikten sonra çeyrek ekmek arası biber kızartması
Akşam atmalıydım onu aslında.

Aralarda ceviz, browni, kahve falan içtim

Akşam yarım etli ekmek salata ayran

Spor 1 mil leslie yapacağım çocuklar uyuyunca

Su 2 lt geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…