- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Sakın bozma herkes seni görünce hayran kalsjn yine ve sende mutlu ol bunları duydukçaKendi adıma elimden geldiğince buralarda olacam canım. 2 gün azittim ama yarın tertemiz bir sayfa açıyorum. Bayram a kadar sıfır kaçamak
Yaa milletin söylediğini bırakSakın bozma herkes seni görünce hayran kalsjn yine ve sende mutlu ol bunları duydukça
Evet şimdi sen izin aldın ya izinde ayrıldığın kilo 67 diyelim listeye tekrar girmen için 66.9 olman gerek en az yani sen izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan giremiosunYaa milletin söylediğini bırak
iki gündür yedim midem çıktı hemen. Rahatsız oldum kıyafet in içinde. Bugün hemen cekiduzen verdim. Tarti
dan bir süre uzak kalmak istiyorum. İzin hakkında bilgim yok hiç. Biliyorsan anlatirmisin bana
2 top dondurma da bugünün hatta bayrama kadarki son kaçamak olsun. Sana güveniyorum bak bayramda 65 olabilirsinMenumu vereyim
Sabah 10 40
2 has yumurta salatalik peynir domates çeyrek pide
Ara sütlü kahve 2 top dondurma
Aksam 17.30
1 tabak kabak az tavuk göğsü didikledim üstüne 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok evi temizledim 3 saat
Ben su 1 ay tartilmak istemiyorum. Neden onuda söyleyim. Sürekli diyet modundan çok sıkıldım. Listede olunca sorumluluk oluyor. Baskı oluyor ister istemez. Tam bozup sapitmamak için 1 ay belki daha fazla belki az bu şekilde devam edip sonra sıkıya almayi hedefe ulaşmayı istiyorum çünkü cidden çok bunaldim hep diyetteyim yaaEvet şimdi sen izin aldın ya izinde ayrıldığın kilo 67 diyelim listeye tekrar girmen için 66.9 olman gerek en az yani sen izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan giremiosun
Evet bugün sondu. Bayram a kadar fermuar çekiyorum2 top dondurma da bugünün hatta bayrama kadarki son kaçamak olsun. Sana güveniyorum bak bayramda 65 olabilirsin
Evet ben de bu yüzden mezun oldum bı korku geldi uzun bir duraklama yaşadım karnede bile çıktı 0.3 kg vermişim koca bir haziran ayı boyunca biraz kendime vakit tanımak istedim rekabet olmadan rahatça kilo vermek ve mezun oldum .sen de böyle yap alış izinlisin zaten tartilna bir süre zaten kıyafetlerinden anlarsın ..Ben su 1 ay tartilmak istemiyorum. Neden onuda söyleyim. Sürekli diyet modundan çok sıkıldım. Listede olunca sorumluluk oluyor. Baskı oluyor ister istemez. Tam bozup sapitmamak için 1 ay belki daha fazla belki az bu şekilde devam edip sonra sıkıya almayi hedefe ulaşmayı istiyorum çünkü cidden çok bunaldim hep diyetteyim yaa
Aynen öyle yapacam. Psikolojik olarak rahat olmak izne ayrılma sebebim. Yarın pazar alışveriş i yapıp sil baştan başlıyor hersey inşallah.Evet ben de bu yüzden mezun oldum bı korku geldi uzun bir duraklama yaşadım karnede bile çıktı 0.3 kg vermişim koca bir haziran ayı boyunca biraz kendime vakit tanımak istedim rekabet olmadan rahatça kilo vermek ve mezun oldum .sen de böyle yap alış izinlisin zaten tartilna bir süre zaten kıyafetlerinden anlarsın ..
Ben de bulgur yiyorum 2 gündür bide leblebi yedim karnim çok şiş bugün .odemden kesinAynen öyle yapacam. Psikolojik olarak rahat olmak izne ayrılma sebebim. Yarın pazar alışveriş i yapıp sil baştan başlıyor hersey inşallah.
Dün dolma yaptım bende Bulgurlu. Sistim bugün hemen kabak yaptımBen de bulgur yiyorum 2 gündür bide leblebi yedim karnim çok şiş bugün .odemden kesin
2 3 gün bende hafif seyleri yiyecem ödem gitsin diyeDün dolma yaptım bende Bulgurlu. Sistim bugün hemen kabak yaptım
Geçmiş olsunnnOf ya komşuya giderken görevli yerleri siliyormuş kaydım düştüm bacağım çok fena acıyor
Geçmiş olsun rabbim şifa versin. Bu ay baya zor oldu sanaHerkese iyi akşamlar kızlar.dunden beri eşim rahatsızdı.hastanedeydik.tel.e hiç bakamadım.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdiGeçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?