Uyandık kendimize gelemedik benim kız bu sene 11.sınıfKızlar hayırdır kimse uyanmadı mı?
Ben çalışınca sabahın köründe mecburen kendime geliyorumUyandık kendimize gelemedik benim kız bu sene 11.sınıf
Kızlar dünkü menümü yazayım;
Sabah (09:30)
2 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir
Öğle (12:30)
1 latte
Akşam (18:30)
5 köfte (dışarıda yedim)
1 büyük kase salata
Ara (21:00)
1 Züber
1 sütlü filitre kahve
1,5 litre su.
Ard ardına karbonhidratı sıralamışın tavuk göğsü, patates, dondurma :)Herkese iyi aksamlar kızlar
Bugunki menüm,
Sabah 11.00
1dilim ekmek..1dilim peynir..2zeytin..bol salatalık yeşillik
2dilim sucuk..
13.00 sekersiz turk kahvesi
16.00 yesilçay..1küçük dilim tavukgogsu tatlısı
18.00 4kasık patates yem.1kase yogurt
1dilim ekmek
20.00 1top dondurma
2lt su..spor yok
Bisküvi ile gofret olmamış kaptan :)Dünkü menüm
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle (12:00)
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon et yemeği (çökertme kebabı gibiydi, içinde birkaç parça patates ve yoğurt vardı)
2 dilim karpuz
Ara (15:00)
1 fincan türk kahvesi
1 küçük kare %60 kakaolu bitter çikolata
4 tane gofret
Akşam (17:45)
3 yemek kaşığı kıymalı menemen
2,5 dilim tam buğday ekmeği
18:30
2 tane petibör bisküvi
Ben de her markete gidişimde bir züber ile bakışıyoruzGeçen gün migrosta gördüm şu senin züberi. 4,5 lira. Küçücük bişey. Deneyeyim dedim önce sonra çok pahalı geldi almadım
Çok az geliyor senin yediklerin bana nedense hep. Bir de suyun hep çok az. Suyu çoğaltmak için ne yapıyorsun? Ya da bir şey yapıyor musun?
Hepsi bir buhran anında oldu.bi gün önce 5de aksam yemegi yiyip dugune gidince dün cozuttumArd ardına karbonhidratı sıralamışın tavuk göğsü, patates, dondurma :)
Bisküvi ile gofret olmamış kaptan :)
LAydLiNe geçen gün çok kötü yağmura yakalandım,üşüttüm.Birkaç gün menü veremeyeceğim kaptan.Bilgin olsun
sende benim gibi abur cubur seviyorsun dimiBiliyorum canım maalesef yenik düştüm pis boğazıma
Gofret çok güzeldi de bisküviyi tatlı isteğimi kesmek için yedim. İki taneyle kurtardım.
Ben o Züber’e fena sardım. Bugün de yedim bit tane. Aslında onun yerine hurma, ceviz, fındık yiyeyim dedim. Ama ben o tür şeylerde kendime engel olamıyorum. Çok yerim. Su için telefona program yükledim hatırlatıcı. Ama eskiye göre çok iyiyim, normalde günde 1-2 bardak içerdim. 1,5 litre az ama normal. Çünkü spor yapmıyorum, havalar çok sıcak değil. Bir de kilo ne kadar fazla olursa su ihtiyacı o kadar artıyor. Bir de kronik böbrek hastasıyım, bir böbreğimde fonksiyon kaybı ve büyüme var. Çok içince rahatsız oluyorum. Benim için 1,5-2 litre arası ideal.Geçen gün migrosta gördüm şu senin züberi. 4,5 lira. Küçücük bişey. Deneyeyim dedim önce sonra çok pahalı geldi almadım
Çok az geliyor senin yediklerin bana nedense hep. Bir de suyun hep çok az. Suyu çoğaltmak için ne yapıyorsun? Ya da bir şey yapıyor musun?
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin biran önce ama menü yazsan iyi olurdu.LAydLiNe geçen gün çok kötü yağmura yakalandım,üşüttüm.Birkaç gün menü veremeyeceğim kaptan.Bilgin olsun
. Teşekkür ederim canım hoş geldin. Sen nasılsın?
Aslında öyle abur cubur alan insan değilim ama etrafımda yiyen ve alan çok. Ondan oluyor.sende benim gibi abur cubur seviyorsun dimi
Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum böbrek durumunu. Doktor su konusunda bi tavsiye de bulunmuş muydu daha önce?Ben o Züber’e fena sardım. Bugün de yedim bit tane. Aslında onun yerine hurma, ceviz, fındık yiyeyim dedim. Ama ben o tür şeylerde kendime engel olamıyorum. Çok yerim. Su için telefona program yükledim hatırlatıcı. Ama eskiye göre çok iyiyim, normalde günde 1-2 bardak içerdim. 1,5 litre az ama normal. Çünkü spor yapmıyorum, havalar çok sıcak değil. Bir de kilo ne kadar fazla olursa su ihtiyacı o kadar artıyor. Bir de kronik böbrek hastasıyım, bir böbreğimde fonksiyon kaybı ve büyüme var. Çok içince rahatsız oluyorum. Benim için 1,5-2 litre arası ideal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?