Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dünkü menümü yazayım;

Sabah (09:30)
2 haşlama yumurta
Biraz ezine peynir

Öğle (12:30)
1 latte

Akşam (18:30)
5 köfte (dışarıda yedim)
1 büyük kase salata

Ara (21:00)
1 Züber
1 sütlü filitre kahve

1,5 litre su.

Dün uyuyakalmışım kızlar, bugün verebildim menüyü. Herkese günaydın bu arada Gerçi kimsecikler kalmadı burada, herkes tatilde galiba

Uyandık kendimize gelemedik benim kız bu sene 11.sınıf
Ben çalışınca sabahın köründe mecburen kendime geliyorum
Maşallah canım kocaman olmuş. Benim büyük bu yıl 8. sınıf. Bu sene başladı dershaneye. Şükür kendimce güzel bir yer buldum. İnşallah güzel sonuçlar alırlar.

Geçen gün migrosta gördüm şu senin züberi. 4,5 lira. Küçücük bişey. Deneyeyim dedim önce sonra çok pahalı geldi almadım

Çok az geliyor senin yediklerin bana nedense hep. Bir de suyun hep çok az. Suyu çoğaltmak için ne yapıyorsun? Ya da bir şey yapıyor musun?

Ard ardına karbonhidratı sıralamışın tavuk göğsü, patates, dondurma :)

Bisküvi ile gofret olmamış kaptan :)

Ben de her markete gidişimde bir züber ile bakışıyoruz (pahalı diye)

Ben o Züber’e fena sardım. Bugün de yedim bit tane. Aslında onun yerine hurma, ceviz, fındık yiyeyim dedim. Ama ben o tür şeylerde kendime engel olamıyorum. Çok yerim. Su için telefona program yükledim hatırlatıcı. Ama eskiye göre çok iyiyim, normalde günde 1-2 bardak içerdim. 1,5 litre az ama normal. Çünkü spor yapmıyorum, havalar çok sıcak değil. Bir de kilo ne kadar fazla olursa su ihtiyacı o kadar artıyor. Bir de kronik böbrek hastasıyım, bir böbreğimde fonksiyon kaybı ve büyüme var. Çok içince rahatsız oluyorum. Benim için 1,5-2 litre arası ideal.

LAydLiNe geçen gün çok kötü yağmura yakalandım,üşüttüm.Birkaç gün menü veremeyeceğim kaptan.Bilgin olsun
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin biran önce ama menü yazsan iyi olurdu.
selam kızlar herkes iyidir umarım

ada81 ada başladı mı senin tatil
LAydLiNe hayırlı olsun araban güle güle kullan okudum baya bi sıkıntı olmuş ama şükür halletmişdiniz
. Teşekkür ederim canım hoş geldin. Sen nasılsın?
sende benim gibi abur cubur seviyorsun dimi
Aslında öyle abur cubur alan insan değilim ama etrafımda yiyen ve alan çok. Ondan oluyor.
Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum böbrek durumunu. Doktor su konusunda bi tavsiye de bulunmuş muydu daha önce?

Herkese iyi akşamlar kızlar..
Buguñki menüm,

Sabah 10.00 Kahvaltı
2kasık yumurtalı menmeen
1kk kadar peynir 3zeytin
1dilim tb ekmek

13.00 1cay bardagı muzlu süt oğlumla içtik

14.30..1kase mercimek çorbası.yarım dilim kepekli ekmek

16.00 yeşilcay

18.00
4 yem kaşık zeytinyaglı turlu yemegi
1kase salata
Yarım dilim kepek ekmek.
1bardak ayran

Su 2lt..30dak egzersiz..60bacak egzersiz..50squat..200ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…