Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bana da yazmıştı ama alıp yemedim biliyorum kendimi çünkü dün benimde yemenkrizlerim tuttu özellikle tatlı çok şükür kazasız atlattım ama saatleri düzensiz oldu benim krizlerde kurtaricim hurma kuru üzüm ve kayısı onlara sariyorum ben

Kriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.

Akkat canım ne zamandır görüyorum aşağıda ismini. Nasılsın? Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Merhaba Ebrucuğuma ve tüm arkadaşlara.
Geçen hafta Almanya’dan döndük. Önce küçük kız sonra ben hasta olduk. Şimdi yeni yeni kendimize geliyoruz. Sizler nasılsınız arkadaşlar. Özledim hepinizi

Kriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.
Karbonhidrat tuketmedim ama ogün saat tim gecikti sonrasını durdurmadı dur bi yazyim

16 07 menü
Sabah 11
2 yağsız tavanda yumurta 1dilim ekmek
Domates salatalık
15 öğlen
1 kase soğuk ayran çorbası
2 yk zeytinyağlı fasulye (susuz )
4 dilim karpuz (misafirlikyeydim)

17.30 akşam
4 parça ızgara tavuk salata 1bardak ayran

20.30 ara
1k fincan leblebi 1 soda
23 ara
4 hurma 3 buçuk ceviz
Akşam kızlara mantı haşladım 1 tane içinden aldım tadına baktim
1tanede soslu fistik (eşim yiyordu çok kok
tu)

afiyet olsun ankam nasılsın?
bu tabaktaki hazır süzme peynir mi yoksa sen mi yaptın?
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Peynir hazır canım. Normalde almıyoruz ama eşim yanlış almış
Anka senin mesajın niye alıntılanmıyo ya
Bilmiyorum ki canım Soffty de görünüyor. Bildirim de gelmiş bana alıntıladığın için
Ben kendim tam anlatamıyorum biliyorum farkındayım gelip yaşamanız lazım

Benimki tamamen stresten
Sabahtan beri kız odanın her yerine ekmek parçalamış. Oraları topladım süpürdüm. Yarım saat geçmeden yeniden girdim odaya yine bütün yatakları yere indirmiş bütün dolaplari yere indirmiş. Tekrardan topladım indirdiği Kıyafetleritek tek katladım. Dağıttığı kitapları yerleştirdim yoruldum. Onlarla uğraşırken oğlan Banyoda her yeri ve kendini Islatmış . Kapattım kapısını oturdum şu an Böyle durumlarda hep tatlı yiyerek kendimi rahatlatıyordum. Ama şu an yememek için ısrar ediyorum ve çocuklara kızasım var.

yeşilçayın çok faydası oluyor canım açlık krizine

bu kriz geldiğinde bi yeşilçay iç hemen gidiyor açlığın.. bana da bi arkadaşım söyledi gerçekten de denedim işe yarıyor

hadi yeşilçay yap iç o zaman bi dene bakalım içine de varsa çubuk tarçın at

Çok sağlıksız bir hafta olacak. Sence sağlığın mı önemli fazla kiloların mı? Detox suyu derken neler varr içinde?
Kahvaltımdan kısmıyorum,öğle yemeğini azaltıp,akşam menüsünü metabolizma artırıcı (detox suyu), bağırsak rahatlatıcı (probiyotik tozlu yoğurt) yada protein içerikler ile hazırlayacağım.Arada meyve de yerim.
Detox suyu tarifim: 1 kçük boy salatalık,1 avuş mayanoz,dereotu,taze nane, 1 adt kivi,1 çk toz zencefil,yarım limon suyu,birkaç küp buz ile blenderan geçirip içiliyor.Yaklaşık 400-500 ml bir sıvı elde ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…