afiyet olsun ankam nasılsın?
bu tabaktaki hazır süzme peynir mi yoksa sen mi yaptın?
Bana da yazmıştı ama alıp yemedim biliyorum kendimi çünkü dün benimde yemenkrizlerim tuttu özellikle tatlı çok şükür kazasız atlattım ama saatleri düzensiz oldu benim krizlerde kurtaricim hurma kuru üzüm ve kayısı onlara sariyorum benBen çikolata almıyordum diyetisyen yazdı ilk zamanlar hemen kesme krize giriyorsun diye. Yine girdimşekeri tamamen kestim bu gün bakalım pazartesiye kadar böyle deneyeyim. Zaten bu hafta da yapamazsam bırakıcam. Hakkın bende durur hazır hisseettiğinde deneriz dedi.
Günaydın, hayırlı olsun canım araban, güle güle kazasız belasız kullan inşallah
Bana da yazmıştı ama alıp yemedim biliyorum kendimi çünkü dün benimde yemenkrizlerim tuttu özellikle tatlı çok şükür kazasız atlattım ama saatleri düzensiz oldu benim krizlerde kurtaricim hurma kuru üzüm ve kayısı onlara sariyorum ben
Merhaba Ebrucuğuma ve tüm arkadaşlara.Akkat canım ne zamandır görüyorum aşağıda ismini. Nasılsın? Ne var ne yok nasıl gidiyor?
Karbonhidrat tuketmedim ama ogün saat tim gecikti sonrasını durdurmadı dur bi yazyimKriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?afiyet olsun ankam nasılsın?
bu tabaktaki hazır süzme peynir mi yoksa sen mi yaptın?
Bilmiyorum ki canım Soffty de görünüyor. Bildirim de gelmiş bana alıntıladığın için
Ben kendim tam anlatamıyorum biliyorum farkındayım gelip yaşamanız lazımBana da yazmıştı ama alıp yemedim biliyorum kendimi çünkü dün benimde yemenkrizlerim tuttu özellikle tatlı çok şükür kazasız atlattım ama saatleri düzensiz oldu benim krizlerde kurtaricim hurma kuru üzüm ve kayısı onlara sariyorum ben
Benimki tamamen strestenKriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.
Kriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.
Benimki tamamen stresten
Sabahtan beri kız odanın her yerine ekmek parçalamış. Oraları topladım süpürdüm. Yarım saat geçmeden yeniden girdim odaya yine bütün yatakları yere indirmiş bütün dolaplari yere indirmiş. Tekrardan topladım indirdiği Kıyafetleritek tek katladım. Dağıttığı kitapları yerleştirdim yoruldum. Onlarla uğraşırken oğlan Banyoda her yeri ve kendini Islatmış . Kapattım kapısını oturdum şu an Böyle durumlarda hep tatlı yiyerek kendimi rahatlatıyordum. Ama şu an yememek için ısrar ediyorum ve çocuklara kızasım var.
Bebek küçük olunca tavsiye etmiyoruz dedi diyetisyen. Siyah çay içiyorumhadi yeşilçay yap iç o zaman bi dene bakalım içine de varsa çubuk tarçın at
Bebek küçük olunca tavsiye etmiyoruz dedi diyetisyen. Siyah çay içiyorum
Kahvaltımdan kısmıyorum,öğle yemeğini azaltıp,akşam menüsünü metabolizma artırıcı (detox suyu), bağırsak rahatlatıcı (probiyotik tozlu yoğurt) yada protein içerikler ile hazırlayacağım.Arada meyve de yerim.Çok sağlıksız bir hafta olacak. Sence sağlığın mı önemli fazla kiloların mı? Detox suyu derken neler varr içinde?
kahvaltı var aslında,yazıyı düzenledim.Sadece aç karnına bir hafta sirkeli su,limonlu su ve ceviz suyu içeceğim.Öğle yemeğini kısacağım ve suyu artıracağımSporlar süper! menüler diyeceğim de menü diyecek bişey yok ortada :)
Aynen öyle, doğru tespitKriz ne zaman geliyor biliyor musunuz? Kendimizi aç bıraktığımızda ya da karbonhidrat tükettiğimizde. Aslında o 5 dakikalık isteği geçiştirebilsek sonra kendiliğinden kayboluyor.
Rezene, anason, ısırgan, kimyon canım hangisini isterse dönüşümlü içiyorumevet emzirenler içemiyor ama siyah çay da zararlı bence rezene çayı al hem bebeğe de iyi gelir hem de sinirlerini yatıştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?