Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçen hafta :68,5
bu hafta :68,0
giden :500

valla tatile kadar 65 olsam öpüp başıma koyacam

Yine de güzel bir sonuç olmuş geçen haftaya göre. Daha güzeli tabii ki olabilirdi ama olan olmuş artık. Önümüzdeki haftaya daha iyi bir sonuç için şartlandır lütfen kendini. İlk hedefimiz şu 20 li rakamlardan kurtulmak olsun.
Günaydın canım. Tatilde birisi içi hele ki senin şartlarında bence iyi bir sonuç. Ne zaman bitiyor tatil? Bir de şartlandırma kendini. Bence biraz çaba sarf edersen 7 li rakamlardan çabucak kurtulabilirsin.
Akşamını hiç beğenmedim canım. Diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin veriyor mu?

Anka canım aslında benim kilo almamın sebebi dışarıdan fazla yemek yememizdi. Evde yemek olmayınca direkt dışarıdan ya söylüyoruz, ya yemeye gidiyoruz. Şimdi arabayı alınca biraz dikkatli harcama yapmamız gerekiyor. O nedenle karar aldık çok çok mecbur kalmadığımız sürece yemekleri hep evde yiyeceğiz. Onunda çok etkisi olacak bana. Çünkü dışarıda yenilince çok yeniliyor ve dikkat edemiyorsun. Hem tasarruf olacak hem de benim işime yarayacak.

Ya geçen hafta 65.3kg
Bu hafta 65.9 kg
Yiyorum da böyle desem neyse ama daha da az yiyorum.ve spor bol hareket var..Tembel öğrenciler gibi tartiyi suçlamiyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

Kızlar kilo bildirimi yapayım;

Geçen Cuma: 62,9
Bu Cuma: 63,3
Fark: Artı 400 gram

Çok üzgünüm, ama olmuyor. Benim vücudum çok fazla ödem topluyor, böbrek rahatsızlığımdan dolayı. Su içsem de çıkamıyorum tuvalete. Her yerim şişiyor. Bir haftadır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…