Beni bırakıp nereye kaptan
günaydın herkese
geçen hafta :68,5
bu hafta :68,0
giden :500
valla tatile kadar 65 olsam öpüp başıma koyacam
Beni bırakıp nereye kaptan
Yolun açık olsun o zamanAsıl sen haftaya gör tümden seni terk edip gideceğim tatile az kaldı
Efil efil elbiselerimi giymem lazım. Son 12 gün bakalım ne kadar verebileceğim.
Yine de güzel bir sonuç olmuş geçen haftaya göre. Daha güzeli tabii ki olabilirdi ama olan olmuş artık. Önümüzdeki haftaya daha iyi bir sonuç için şartlandır lütfen kendini. İlk hedefimiz şu 20 li rakamlardan kurtulmak olsun.günaydın herkese
ya iki gündür 9 buçukta falan yatıyorum serseme döndüm iyice
kilo bildirimim
candy_candy (127,0/125,9/1,1/%0,866)
Eki Görüntüle 2290390
2 gündür uyumaktan mı, dolunaydan mı, akşam yermeğinde yediğim hamur işlerinden mi bilmem duba gibiyimhalbuki çarşamba günü 126,3 çıkmıştım daha fazla vermem gerekirdi ama akşam yemekler bozdu beni işte çok dışarda yedim bu aralar
Günaydın canım. Tatilde birisi içi hele ki senin şartlarında bence iyi bir sonuç. Ne zaman bitiyor tatil? Bir de şartlandırma kendini. Bence biraz çaba sarf edersen 7 li rakamlardan çabucak kurtulabilirsin.Günaydın herkese.
Kilo bildirimimi yapayim.
Aslinda baya dikkat ettim kizlar hic kuymak baklava vs yemedim. Ama gitmedi bu hafta da.
Zaten bekliyordum 73te takilmasini psikolojik olarak kendimi ona mi sartladim bilmiyorjm ama vucudum icin kilit bi kilo 73ler.
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 73.1
Yuzde 0.54
Akşamını hiç beğenmedim canım. Diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin veriyor mu?18.07.2019 Perşembe Menüm
Kahvaltı 7.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara 09.30
Sade Türk kahvesi
1 mor erik
1 kupa yeşilçay
Öğle 12.00
3 şiş tavuk ızgara
(biberli-mantarlı)
300 ml ayran
1 kase mercimek çorbası
2 yk kısır
1 yk yoğurtlu makarna
1 yk salata (yağsız)
Ara 15.00
Sade kahve
1 maden suyu
Akşam 19.00
6 dilim kıymalı kaşarlı pide
Ayran
10 dal maydanoz
Sade kahve
Maden suyu
3-5 tane cips
Spor yarım saat yürüyüş (6000 adım) su 2,5 lt
hiç perşembe menüsü gibi mi bu
Yolun açık olsun o zamantatilde yetişirim inşallah
Günaydın canım
Beni geçtin bu hafta
Bu sene tatilde de devam edeceğim çok bekleme yetişemezsin bana
Neymiş :)Telefonuma kelime oyunu yüklemiştim. 4 harfli A ile biten kelimeyi 2 saat bulamadımbilin bakalım neymiş
AnkaNeymiş :)
2 saat lafın gelişi de baya düşündüm bilemedim harf aldım yine bilemedim2 saat düşünmek de cabası olmuş
Çok güldüm yaaaaaa2 saat lafın gelişi de baya düşündüm bilemedim harf aldım yine bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?