Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kızına göre okul, kurs vs yok mu

kahvaltı var aslında,yazıyı düzenledim.Sadece aç karnına bir hafta sirkeli su,limonlu su ve ceviz suyu içeceğim.Öğle yemeğini kısacağım ve suyu artıracağım
Sen bilirsin canım, vücudun tepkisine bakarsın ona göre hareket edersin

Yürüyüşe çıktım 5000 adım atabildim. Bebek uyandı geri döndüm ip atlayacağım inşallah uyuyunca

@Anka senin menü harika görünüyor. Ben de salata eksikti. Yarın bende mi yapsam acaba salata canım çekti
günaydın ben de kahvaltı fotomu atayım barii
Seninki de harika görünüyor afiyet olsun. Sen atabiliyorsan bütün öğünlerini at bence. Görmüş oluruz bizde.
günaydınn

@MrsParanoid canım mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın

LAydLiNe kaptanım sizinde arabanız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim . Daha güzelleri sizin olsun inşallah

peyniri kendim yapıyorum dediğin için sormuştum bende tarif isteyecektim

ya iki kere alıntıladım mesajını mesaj ekranına geliyor ama cevapla yaptıktan sonra alıntı çıkmadı anlamadım neyse bi sıkıntı oldu heralde

bende dün kontrole gittim de içerde kanama bölgesi oluşmuş düşük tehlikem varmış doktor rapor verdi bi hafta. ablamlar tatile gelmişti bugün döneceklerdi bende atladım onlarla memlekete gidiyorum

Yok canım sadece özel eğitim alıyor haftada 3 gün 1 saat. %99 engelli olduğu için vermiyorlar.
Hmm anladım canım Allahım kolaylık versin, diğer odaları kitlesen oturduğunuz odayı da sade tutsan sadece oturma grubu mesala desem haddimi aşmış mı olurum acaba

YAa tüh inşallah sorun olmaz.
Peynir olarak kendim lor ve labne yapıyorum. Normal peynir çok uğraştırıyor yetişemiyorum artık.

YAa tüh inşallah sorun olmaz.
Peynir olarak kendim lor ve labne yapıyorum. Normal peynir çok uğraştırıyor yetişemiyorum artık.

ilkinde de üçüncü ayımda düşük tehlikem olmuştu yatarak geçirdim bi ayı biraz dinlenirsem bişey olmaz Allah ın izniyle.

Slm kızlar bugün büyük kız için dershane bakmaya gittim fiyatlar biraz yüksek nerden tuttururlarsa artık biterse karar kılmaya çalışıyorum öğretmen arkadaşlardan ayda tecrübeli lerden fikir ve öneri bekliyorum

Herkese iyi aksamlar kızlar
Bugunki menüm,

Sabah 11.00
1dilim ekmek..1dilim peynir..2zeytin..bol salatalık yeşillik
2dilim sucuk..

13.00 sekersiz turk kahvesi

16.00 yesilçay..1küçük dilim tavukgogsu tatlısı

18.00 4kasık patates yem.1kase yogurt
1dilim ekmek

20.00 1top dondurma

2lt su..spor yok

Sadece kahvaltın geç olmuş. Bence o misafirlikte yediğin karpuzdan kaynaklana bir kriz olmuş. Çok kaçırmamışsın ama saatlerin kötü olmuş.
Allah kolaylık versin sana canım çok zor bir işin var.
Bebek küçük olunca tavsiye etmiyoruz dedi diyetisyen. Siyah çay içiyorum
Bence de içme sen. Bebek kaç aylık oldu şimdi?
Günlük menülerini bekliyorum o zaman takip edelim seni ne tür değişiklikler olacak ama bana yine de bu şekilde beslenmek sağlıksız geliyor.
Geçmiş olsun canım. Güzel tatil olmuş senin için.
Kaçıncı sınıftı canım senin kız?
Tatlı, patates ve dondurma olmamış ama genel anlamda az yemişsin. Daha sağlıklı bir menü olabilirdi.

Dünkü menüm

Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 tane ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (12:00)
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon et yemeği (çökertme kebabı gibiydi, içinde birkaç parça patates ve yoğurt vardı)
2 dilim karpuz

Ara (15:00)
1 fincan türk kahvesi
1 küçük kare %60 kakaolu bitter çikolata
4 tane gofret

Akşam (17:45)
3 yemek kaşığı kıymalı menemen
2,5 dilim tam buğday ekmeği

18:30
2 tane petibör bisküvi

kaptan ben menüleri öteki gruba atıyorum diye buraya atmadım iki gündür ikisine birden mi atıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…