Çok güzel bir menü olmuş. Su ve sporun da öyle maşallahHerkese iyi akşamlar kızlar..
Buguñki menüm,
Sabah 10.00 Kahvaltı
2kasık yumurtalı menmeen
1kk kadar peynir 3zeytin
1dilim tb ekmek
13.00 1cay bardagı muzlu süt oğlumla içtik
14.30..1kase mercimek çorbası.yarım dilim kepekli ekmek
16.00 yeşilcay
18.00
4 yem kaşık zeytinyaglı turlu yemegi
1kase salata
Yarım dilim kepek ekmek.
1bardak ayran
Su 2lt..30dak egzersiz..60bacak egzersiz..50squat..200ip
Evet canım memleketteyim...
Yorumları alalım bakalım neler konuşuluyor? Seni görünce şoka giren oldu mu?
canım herkes cok begendi kilomu harika olmuşsun dediler.... herkes artık verme yeter dedi... ama ben kilo aldim bı an önce başlamak istiyorum... 52 rakamını görecem 55 de korumaya gecerimYorumları alalım bakalım neler konuşuluyor? Seni görünce şoka giren oldu mu?
Tesekkurler..sizin sayenizde..spor ve su düzene girdi ama bazen kaçamak oluyoÇok güzel bir menü olmuş. Su ve sporun da öyle maşallah
Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin biran önce ama menü yazsan iyi olurdu.
. Teşekkür ederim canım hoş geldin. Sen nasılsın?
Aslında öyle abur cubur alan insan değilim ama etrafımda yiyen ve alan çok. Ondan oluyor.
Geçmiş olsun canım. Bilmiyordum böbrek durumunu. Doktor su konusunda bi tavsiye de bulunmuş muydu daha önce?
Evet canım memleketteyim...
tabi haftalardır siteye girmeyen biri olarak çoğu şeyi kaçırdım :)hayır diğer haftalarda da kahvaltı var . (*) işareti koymuştum ya ;ilk satırdaki kahvaltıyı kast ettim.Ayrıca öğle yemeği olarak iş yerinde ne çıkarsa yiyorum (bunun muhabbetini daha önce yazdığımız için yazmadım ama sanırım yazıyı bir düzenlemem gerek)..Toplamda gün içinde 1000 cal lik bir liste oluşuyor gibi...
Tatilinde bittiğine göre bence yeniden başla her şeye. Başlangıcından 700 gram aşağıdasın sadece farkındasın dimi?tabi haftalardır siteye girmeyen biri olarak çoğu şeyi kaçırdım :)
kalori hesabıyla ben de güzel kilo vermiştim bi ara...
Buralardayım kaptanım whep geliyorum ama takım ölü gibi bakıyodum sadeceaypare ackerman nerelerdesin bakim mezun oldun kayboldun?
Bakıp bakıp gidersen ölü gibi olur tabii bakıp gitmeBuralardayım kaptanım whep geliyorum ama takım ölü gibi bakıyodum sadece
Günaydın kızlar
Geçen hafta 74
Bu hafta 73,4
Hiç dikkat edemedim yine
Pazartesi de böyleydi. korumuşumYinede güzel bir sonuç bence. Önemli olan gitmesi az ya da çok bazı dönemler önemi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?