Bu hafta iyi bi takip edelim seni bakalım sorun neredeYa geçen hafta 65.3kg
Bu hafta 65.9 kg
Yiyorum da böyle desem neyse ama daha da az yiyorum.ve spor bol hareket var..Tembel öğrenciler gibi tartiyi suçlamiyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Bizim tatiller hep İzmir canım. Eşim İzmirli.NEREYE GİDİYORSUN CANIM TATİLE
Üzüldüm şimdi canım. En son ne zaman doktora gittin? Bu ödem olayı önemli. Birde sen diyete başlamadan önce tahlil felan yaptırmış mıydın?Kızlar kilo bildirimi yapayım;
Geçen Cuma: 62,9
Bu Cuma: 63,3
Fark: Artı 400 gram
Çok üzgünüm, ama olmuyor. Benim vücudum çok fazla ödem topluyor, böbrek rahatsızlığımdan dolayı. Su içsem de çıkamıyorum tuvalete. Her yerim şişiyor. Bir haftadır böyle
yok canım yaaa hiç diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin verir mi?Yine de güzel bir sonuç olmuş geçen haftaya göre. Daha güzeli tabii ki olabilirdi ama olan olmuş artık. Önümüzdeki haftaya daha iyi bir sonuç için şartlandır lütfen kendini. İlk hedefimiz şu 20 li rakamlardan kurtulmak olsun.
Günaydın canım. Tatilde birisi içi hele ki senin şartlarında bence iyi bir sonuç. Ne zaman bitiyor tatil? Bir de şartlandırma kendini. Bence biraz çaba sarf edersen 7 li rakamlardan çabucak kurtulabilirsin.
Akşamını hiç beğenmedim canım. Diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin veriyor mu?
lahmacun dyt izin veriyor max 2 tane yanında ayran bol salata ile yiyebirsin kendini kistlama kiymali kasrli pide lagmacuna gore daha yağliyok canım yaaa hiç diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin verir mi?
gittiğimiz yerde sadece pide ve lahmacun yapılıyordu yedim o yüzden ama bi daha oraya gidersek ki gidecez mecbur ben leblebi ve soda ile geçiştiricem bakma açlığıma ve acemiliğime geldi.. iş yerinden eve hiç uğramadan gittiğim için bir çözüm de üretemiyorum bu konuda
Cok iyi olur kaptanım..Bu hafta iyi bi takip edelim seni bakalım sorun nerede
Bizim tatiller hep İzmir canım. Eşim İzmirli.
Üzüldüm şimdi canım. En son ne zaman doktora gittin? Bu ödem olayı önemli. Birde sen diyete başlamadan önce tahlil felan yaptırmış mıydın?
Hep kontrol altındayım canım. Bir de o böbreğim yılda ortalama iki kez kum veya taş yapıyor. O dönemlerde özellikle hiç tuvalete çıkamıyorum. Bir haftadır kötüyüm yine. Doktor hav sıcaklığı, spor gibi etkenlerle 1,5-2,5 arası su içmem gerektiğini söyledi. Taş veya kum düşürdüğümde daha az içiyorum. Bir de bu ödem attırıcı bitki çayları bana çok zarar veriyor. İçemiyorum hemen böbreklerim ağrıyor.Bu hafta iyi bi takip edelim seni bakalım sorun nerede
Bizim tatiller hep İzmir canım. Eşim İzmirli.
Üzüldüm şimdi canım. En son ne zaman doktora gittin? Bu ödem olayı önemli. Birde sen diyete başlamadan önce tahlil felan yaptırmış mıydın?
lahmacun dyt izin veriyor max 2 tane yanında ayran bol salata ile yiyebirsin kendini kistlama kiymali kasrli pide lagmacuna gore daha yağli
Herkes nerde yaaa
Hiç iyi durumda değilim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Eylül’de tekrar buralara döneceğim galiba
Hiç iyi durumda değilim. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Eylül’de tekrar buralara döneceğim galiba
Ağustos’ta tatilde olacağım. Yurtdışı yurt içi sürekli bir yerlerde olacağım. Düzenim olmayacak. Eylül’de buradayım inşallah.Eylülü neden bekliyorsun ki gel biran önce yoksa sonra toparlamak daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?