Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya geçen hafta 65.3kg
Bu hafta 65.9 kg
Yiyorum da böyle desem neyse ama daha da az yiyorum.ve spor bol hareket var..Tembel öğrenciler gibi tartiyi suçlamiyorum ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Bu hafta iyi bi takip edelim seni bakalım sorun nerede
NEREYE GİDİYORSUN CANIM TATİLE
Bizim tatiller hep İzmir canım. Eşim İzmirli.
Üzüldüm şimdi canım. En son ne zaman doktora gittin? Bu ödem olayı önemli. Birde sen diyete başlamadan önce tahlil felan yaptırmış mıydın?

yok canım yaaa hiç diyetisyen kıymalı kaşarlı pideye izin verir mi?

gittiğimiz yerde sadece pide ve lahmacun yapılıyordu yedim o yüzden ama bi daha oraya gidersek ki gidecez mecbur ben leblebi ve soda ile geçiştiricem bakma açlığıma ve acemiliğime geldi.. iş yerinden eve hiç uğramadan gittiğim için bir çözüm de üretemiyorum bu konuda

Bende okullar kapandigindan beri spor yapamiyorum diyetimede dikkat edemiyorum eskisi gibi
LAydLiNe sabitim

lahmacun dyt izin veriyor max 2 tane yanında ayran bol salata ile yiyebirsin kendini kistlama kiymali kasrli pide lagmacuna gore daha yağli

Cok iyi olur kaptanım..

Hep kontrol altındayım canım. Bir de o böbreğim yılda ortalama iki kez kum veya taş yapıyor. O dönemlerde özellikle hiç tuvalete çıkamıyorum. Bir haftadır kötüyüm yine. Doktor hav sıcaklığı, spor gibi etkenlerle 1,5-2,5 arası su içmem gerektiğini söyledi. Taş veya kum düşürdüğümde daha az içiyorum. Bir de bu ödem attırıcı bitki çayları bana çok zarar veriyor. İçemiyorum hemen böbreklerim ağrıyor.

lahmacun dyt izin veriyor max 2 tane yanında ayran bol salata ile yiyebirsin kendini kistlama kiymali kasrli pide lagmacuna gore daha yağli

canım bana da ilk hafta sormuştum o zaman 2 lahmacuna okey vermişti ama bunu sormadan yedim

yemicem ama bi daha valla sormadan bişey yemicem

***13. Takım 631. Etap***

soffty (54.9/54.8/0.1/%0.18)

zulal83(68.5/68/0.5/%0.73)
sisyphos (62.9/63.3/-0.4/%-0.64)

zeyneppk(62.7///%)Kilosu sabit
betuld(73.5/73.1/0.4/%0.54)

13. Takım ortalama: % 0.162

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Birazdan yola çıkıyoruz. Hafta sonu Konya' dayız. Anka yı ziyarete gidiyorum

Beraber kaçamak yapıp size foto atacağız

Ben pazartesi dönüyorum istanbula. Buraya da o zaman donus yaparim ancak

Bende pazartesi menü yazmaya başlasam iyi olacak kötü durumdayim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…