Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi geceler bugun battı balık yan gider modundayım
Sabah 10.00
Ilık limonlu su..
1haslanmış yumurta..3zeytin..1kk peynir
1küçük kase yeşillik
Yarım dilim kepek ekmek

14.00
3yemek kaşıgı kabak yemegi , 3kasık yogurt
Yarım dilim kepek ekmek

16, 00 yeşilçay

19.00
2orta boy lahmacun bol yeşillik
1bardak ayran

2lt su..spor yok

Hıcte balık yan yatmamıs gaywt gızel menu

Hanımlar telım bozuldu kızımın telınden giriyorum yaron bı baktırcam ne zaman tamır olur bılmıyorum

Menün güzel olmuş canım bence sorun yok
Hanımlar telım bozuldu kızımın telınden giriyorum yaron bı baktırcam ne zaman tamır olur bılmıyorum

Geçmiş olsun canım haber ver mutlaka habersiz bırakma bizi

Günaydın kızlar
Kendimce bir karar aldım, spor hep gözümde büyüyor yapsam da düzenli yapamıyorum. Günlük 30 dk ile başlamak istiyorum, 3 hafta da bir bu sayıyı arttırmak istiyorum, ne kadar arttırabilirim bilmiyorum :) Hadi inşallah
diyip başlamak istiyorum

Benim de başlamam gerekiyor ya..2 3 hafta yapsam bile ne güzel farkedecek

Ne yapacaksın canım. Kolaysa ben de eşlik ederim sana

Gunaydın kızlar..ya 3gundur yediklerime bakıyorum rahatsız edecek aşırı bişey yok.Ama aşırı şişkinlik var karnım agrıyo artık.Kepekli ekmekten olabilirmi acaba diyorum

Gunaydın kızlar..ya 3gundur yediklerime bakıyorum rahatsız edecek aşırı bişey yok.Ama aşırı şişkinlik var karnım agrıyo artık.Kepekli ekmekten olabilirmi acaba diyorum
Şüpheleniyorsan değiştir canım ekmeğini. Regl zamanın yakın mı?

Tamam canım da sessiz oldu diye gelmezsek iyice sessiz olur. O yüzden fırsat buldukça gelmek lazım.
Evet ama bazen yazıyorum kimse bişey demiyor herkes spor listesi yapılsın istemişti kimse şimdi ses etmiyor sürekli olumsuz mesajlar yazıldı bir ara bende gelmek istemedim açıkçası . Yaz bitiminde tekrar aktif oluruz diye düşünüyorum herkes kilo verme telaşına girer yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…