Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Birazdan yola çıkıyoruz. Hafta sonu Konya' dayız.Anka yı ziyarete gidiyorum
Beraber kaçamak yapıp size foto atacağız
Hıcte balık yan yatmamıs gaywt gızel menuHerkese iyi geceler bugun battı balık yan gider modundayım
Sabah 10.00
Ilık limonlu su..
1haslanmış yumurta..3zeytin..1kk peynir
1küçük kase yeşillik
Yarım dilim kepek ekmek
14.00
3yemek kaşıgı kabak yemegi , 3kasık yogurt
Yarım dilim kepek ekmek
16, 00 yeşilçay
19.00
2orta boy lahmacun bol yeşillik
1bardak ayran
2lt su..spor yok
Lahmacun agır geldi bayadır hamur işi yemeyince.Hıcte balık yan yatmamıs gaywt gızel menu
Menün güzel olmuş canım bence sorun yokHerkese iyi geceler bugun battı balık yan gider modundayım
Sabah 10.00
Ilık limonlu su..
1haslanmış yumurta..3zeytin..1kk peynir
1küçük kase yeşillik
Yarım dilim kepek ekmek
14.00
3yemek kaşıgı kabak yemegi , 3kasık yogurt
Yarım dilim kepek ekmek
16, 00 yeşilçay
19.00
2orta boy lahmacun bol yeşillik
1bardak ayran
2lt su..spor yok
Hanımlar telım bozuldu kızımın telınden giriyorum yaron bı baktırcam ne zaman tamır olur bılmıyorum
Ne olsun kaptanım buralardayım, tartilmadim bugün tartiliyim. Çalışıyorum hala. Evet ama çok sessiz oldu grubumuzaypare ackerman anlat bakim nerelerdesin? Kaç kilosun? Takıma uğramaz oldun. Hani mezun olunca da buralarda olacaktın?
GünaydınGünaydın kızlar
Benim de başlamam gerekiyor ya..2 3 hafta yapsam bile ne güzel farkedecekGünaydın kızlar
Kendimce bir karar aldım, spor hep gözümde büyüyor yapsam da düzenli yapamıyorum. Günlük 30 dk ile başlamak istiyorum, 3 hafta da bir bu sayıyı arttırmak istiyorum, ne kadar arttırabilirim bilmiyorum :) Hadi inşallah
diyip başlamak istiyorum
Ne yapacaksın canım. Kolaysa ben de eşlik ederim sanaGünaydın kızlar
Kendimce bir karar aldım, spor hep gözümde büyüyor yapsam da düzenli yapamıyorum. Günlük 30 dk ile başlamak istiyorum, 3 hafta da bir bu sayıyı arttırmak istiyorum, ne kadar arttırabilirim bilmiyorum :) Hadi inşallah
diyip başlamak istiyorum
Tamam canım da sessiz oldu diye gelmezsek iyice sessiz olur. O yüzden fırsat buldukça gelmek lazım.Ne olsun kaptanım buralardayım, tartilmadim bugün tartiliyim. Çalışıyorum hala. Evet ama çok sessiz oldu grubumuz
Şüpheleniyorsan değiştir canım ekmeğini. Regl zamanın yakın mı?Gunaydın kızlar..ya 3gundur yediklerime bakıyorum rahatsız edecek aşırı bişey yok.Ama aşırı şişkinlik var karnım agrıyo artık.Kepekli ekmekten olabilirmi acaba diyorum
Evet ama bazen yazıyorum kimse bişey demiyor herkes spor listesi yapılsın istemişti kimse şimdi ses etmiyor sürekli olumsuz mesajlar yazıldı bir ara bende gelmek istemedim açıkçasıTamam canım da sessiz oldu diye gelmezsek iyice sessiz olur. O yüzden fırsat buldukça gelmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?