- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ŞakaDün 20 tane köfte yedim
Valla
Allah ne verdiyseNe yapacaksın canım. Kolaysa ben de eşlik ederim sana
Ben ip atlamak istiyorum ama unutuyorum her günAllah ne verdiysekarışık takılacağım :) 30 dk olsun da ne olursa olsun, o gün canım ne isterse, zumba olur leslie olur yürüyüş olur cardio olur vs
Yakın değil ama normal ekmek bile bukadar rahatszi etmedi zaten ekmek az yiyorum canım birazda tam buğday ekmeği denicez artikŞüpheleniyorsan değiştir canım ekmeğini. Regl zamanın yakın mı?
KIzlar napıyosunuz.
Maşallah ne örüyorsun?annemlerdeyim bütün gün yarı oturup yarı yatıp amigurumi örüyorum
Çarşıdan geldim bugün gezdim birazcık aktara uğradım sen napiyosunKIzlar napıyosunuz.
Tadını çıkar Ada abla yaa dönünce hep beraber baslicaz eskisinden de manken olcaz sen merak etme ... Önümüzde zaman da var hiç kafanı takmaNasıisınız kızlar ? Ben sabah kahvaltıda öğlen piknikteyim aksama düğüne gidecem cok yoğun geçiyor gunler... sizleri özledim kilo aldımspor yapmayı ac gezmeyi özledim....
Oh yiyin kaptanım yiyin afiyet olsun ben size 10kg fark atayım da görün siz
Kaptanla oturduk. Yanında mankenlerden güzel kızla gelmiş yine zayıflık aşkım geldiÇarşıdan geldim bugün gezdim birazcık aktara uğradım sen napiyosun
Maşallah ne örüyorsun?
Ben de kaptanı bekliyordum ekti beni
Kolay gelsin. Ben de çok ördüm eskiden şimdi yapamıyoruminek ördüm bitti şimdi kız tavşan yapacam
oh oh afiyet olsunbende mi bi pasta alsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?