Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5000 adım attım geldim. 6 saat ben uyumadım kim uyudu haberim yok

Eklentiler

• DE17BB6F-7C2B-4838-A641-6CD4D63D6A0C.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba kızlar.
Gruplarla 2 defa zayıflamış biriyim. Şimdi 2. Doğumdan sonra kilo vermeye başlamak istiyorum. LAydLiNe kaptanım müsait olunca ilgilenebilir mısın benimle :)
Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kurallara uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen

Aynen öyle canım tekrar başlarız hep birikte

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kurallara uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen

Okudum kaptanım. Ama öncelikle belirtmek isterim ilk hedefim listeye girmek değil diyete adapte olabilmek çünkü 3.5 aylık bebeğim var ve sadece anne sütü alıyor. Bu duruma göre kabul ederseniz sevinirim.

Kullanıcı Adı : asvarovski
İsim (İsteğe Bağlı ): fatma
Mesleginiz: aslen mühendis şimdi işsiz
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 161
Kilonuz: 79
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi top gibi hissediyorum giyecek kıyafet kalmadı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Ohhh ne güzel konya buluşması dedikodunun dibine dibine

Ne biri konya mi dedi? Konyada yaşayan var mi benimle de buluşun lütfen

Herkese iyi akşamlar kızlar..
Bugün annemdeydim kardeşimle annemlerde bulustuk tabi gelsin pastalar borekler kayseri mantıları..baya abarttık.. Menü bildirimi yapmaya yüzüm yok.Sabah kahvaltı yapıp yürüyüşe cikcaz oğlumu alıp eşimle.Yarin hafif bakıcaz insallah

Ben varım canım sen nerde oturuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…