Yapars ın sen ankaKurbana 21 gün var. Yine şeker orucu ve 1000 ip hedef koydum kendime
Yaaa sağol canım yaparım tabii. 5 kilo veririm dimi 21 gündeYapars ın sen ankaGüveniyorum ben sana
verirsin tabiiiYaaa sağol canım yaparım tabii. 5 kilo veririm dimi 21 günde
Sporun dibine vurdun5000 adım attım geldim. 6 saat ben uyumadım kim uyudu haberim yok
Ay grupta 20 bin adım atıyorlar ben 5000 adım attım diye seviniyorumSporun dibine vurdun
Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kurallara uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfenMerhaba kızlar.
Gruplarla 2 defa zayıflamış biriyim. Şimdi 2. Doğumdan sonra kilo vermeye başlamak istiyorum.LAydLiNe kaptanım müsait olunca ilgilenebilir mısın benimle :)
Hangi grupta?Ay grupta 20 bin adım atıyorlar ben 5000 adım attım diye seviniyorum
Kız dedim ya siz gelmeden çocuklar bekleyemedi onlarla yedim bir dilim diyeBana pastayı yediriyor kendi ip atlıyor
Diyetisyenin grubundaHangi grupta?
hoşgeldinizMerhaba kızlar.
Gruplarla 2 defa zayıflamış biriyim. Şimdi 2. Doğumdan sonra kilo vermeye başlamak istiyorum.LAydLiNe kaptanım müsait olunca ilgilenebilir mısın benimle :)
Ohhh ne güzel konya buluşmasıKız dedim ya siz gelmeden çocuklar bekleyemedi onlarla yedim bir dilim diye
Aynen öyle canım tekrar başlarız hep birikteTadını çıkar Ada abla yaa dönünce hep beraber baslicaz eskisinden de manken olcaz sen merak etme ... Önümüzde zaman da var hiç kafanı takma
Oh yiyin kaptanım yiyin afiyet olsun ben size 10kg fark atayım da görün siz
Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kurallara uyabileceğini düşünüyorsan formumuzu doldurup burada paylaş lütfen
Ohhh ne güzel konya buluşmasıdedikodunun dibine dibine
Yok yahu ne dedikodusu anca kilo muhabbeti ettikOhhh ne güzel konya buluşmasıdedikodunun dibine dibine
Ben varım canım sen nerde oturuyorsun.Okudum kaptanım. Ama öncelikle belirtmek isterim ilk hedefim listeye girmek değil diyete adapte olabilmek çünkü 3.5 aylık bebeğim var ve sadece anne sütü alıyor. Bu duruma göre kabul ederseniz sevinirim.
Kullanıcı Adı : asvarovski
İsim (İsteğe Bağlı ): fatma
Mesleginiz: aslen mühendis şimdi işsiz
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 161
Kilonuz: 79
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi top gibi hissediyorum giyecek kıyafet kalmadı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ne biri konya mi dedi? Konyada yaşayan var mi benimle de buluşun lütfen
Konyali görünce mal bulmusa döndüm düşün ne kadar yalnızım ;p novadaya çok yakınım canım sen neredesinBen varım canım sen nerde oturuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?