Oooo çok uzaksın. Kuleye yakınım ben de.Konyali görünce mal bulmusa döndüm düşün ne kadar yalnızım ;p novadaya çok yakınım canım sen neredesin
Canım emin mısın su an biri 25 diğeri 3 aylık 2 çocuklu bir kadını davet diyorsun bak uyarmadı deme çıkıp gelirim sonra kovmak zorunda kalırsın.Oooo çok uzaksın. Kuleye yakınım ben de.
Yakın olsak görüşürdük. Ama senin aracın varsa gelebilirsin ben hep evdeyim
Ahahahah 4 çocuklu eve geleceksin no problemCanım emin mısın su an biri 25 diğeri 3 aylık 2 çocuklu bir kadını davet diyorsun bak uyarmadı deme çıkıp gelirim sonra kovmak zorunda kalırsın.
Şaka bir yana uzak değil ki mesafe yarim saat anca beklerim her zaman ya da ortak bir noktada
Bak bu daha iyiymiş gelebilirim o zamanAhahahah 4 çocuklu eve geleceksin no problem
Kesinlikle gelebilirsin. Minimalist zaten evim tam at koşturmalık
Bak bu daha iyiymiş gelebilirim o zaman
Allah bağışlasın canım yaşları kaç çocukların ve sorması ayıptır senin ?Kesinlikle gelebilirsin. Minimalist zaten evim tam at koşturmalık
11-10-2,5 yaş ve 8 aylıkAllah bağışlasın canım yaşları kaç çocukların ve sorması ayıptır senin ?
Bayram a 21 gün var. Bayram a kadar cis yok hadi sil baştan başlayalımKızlar iki gündür çok yoğunum. İş yemekleri, toplantılar. Aşırı abarttım, kendime çok kızıyorum. Ama yarından itibaren bir daha böyle olmamak üzere düzene gireceğim.
Ben 1000 ip atlayacağımBugün kendime program hazirlicam 21 günlük. Öneriniz varsa bekliyorum kızlar
Sadece spor için program değil beslenme için ne yapacak sinBen 1000 ip atlayacağım
Diyetisyenden yardım alıyorum zaten listesine uyacağım. Kaçamaksız yaparsam 65 görürüm sanırım bayramda. 8 kiloSadece spor için program değil beslenme için ne yapacak sin
Bence göremezsin o kadarDiyetisyenden yardım alıyorum zaten listesine uyacağım. Kaçamaksız yaparsam 65 görürüm sanırım bayramda. 8 kilo
Aynen. Bugün 1.gun şekersiz,başlayalım 21 günde 3 kilo vermek istiyorumBayram a 21 gün var. Bayram a kadar cis yok hadi sil baştan başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?