Başlayalım canım, bir geri iki ileri hiç aşama kaydedemedimBayram a 21 gün var. Bayram a kadar cis yok hadi sil baştan başlayalım
Ay abla bana verir misin listeyiKızlar herkese selam
Ben Perşembe günü evime dönüyorum
Dönmeden diyetisyene gittim kan tahlillerimle
Sadece d vit düşük çıktı onun dışındaki herşey çok iyi maaşallah
Yağ kas oranımda kas oranım fazla yağ fazlalığım yok
İdeal kilom 54 aşağısına düşme yani 54-55 bu civarlarda kal dedi ama göbeğim için pilates şart
Tatilde 2-3 kg aldım sadece onu vereceğim yani kilomu koruyacağım artık bana da liste verdi isteyen olursa listemi paylaşabilirim metabolizma yaşım da 36 yani yaşımla aynı spor yaparsan metabolizma yaşın düşer dedi
Kilosu bana yakın olanlar ve iki öğün bir öğün yapacakların işine yarayabilir
Kaç kilosun şuanda?pilates yapacak mısın.Kızlar herkese selam
Ben Perşembe günü evime dönüyorum
Dönmeden diyetisyene gittim kan tahlillerimle
Sadece d vit düşük çıktı onun dışındaki herşey çok iyi maaşallah
Yağ kas oranımda kas oranım fazla yağ fazlalığım yok
İdeal kilom 54 aşağısına düşme yani 54-55 bu civarlarda kal dedi ama göbeğim için pilates şart
Tatilde 2-3 kg aldım sadece onu vereceğim yani kilomu koruyacağım artık bana da liste verdi isteyen olursa listemi paylaşabilirim metabolizma yaşım da 36 yani yaşımla aynı spor yaparsan metabolizma yaşın düşer dedi
Kilosu bana yakın olanlar ve iki öğün bir öğün yapacakların işine yarayabilir
ALLAH razı olsunBence göremezsin o kadar
21 günde 8kg cokfazla ama 5 6 verirsinALLAH razı olsun
Diyetisyene kahvaltı yapıp gittim üstümle tartıldım 56.9 çıktıKaç kilosun şuanda?pilates yapacak mısın.
AZ kalmış Eve gidince kendi düzenine dönersin yine ☺
Listeyi çok beğendimDiyetisyene kahvaltı yapıp gittim üstümle tartıldım 56.9 çıktı
Evet reformer veya power pilates yapacağım
55 kg üstüne çıkmadan kilomu koruyacağım artık
Nee 21 günde miDiyetisyenden yardım alıyorum zaten listesine uyacağım. Kaçamaksız yaparsam 65 görürüm sanırım bayramda. 8 kilo
70 ı gormusumdur ben. Tartilmiyorum ama kendimi biliyorum. 4 kilo benim hedefim deAynen. Bugün 1.gun şekersiz,başlayalım 21 günde 3 kilo vermek istiyorum
Bayram a istediğimiz gibi girelim. Geçen bayram çok güzel geçti rahat rahat istedigimı giydim. Bu bayram dahada iyi olsun istiyorum. Resetleyip 21 güne Merhaba diyelim. Bırakma sende sakin. Annen lerde olabildiğince porsiyon kontrolü yapBaşlayalım canım, bir geri iki ileri hiç aşama kaydedemedimBu Cuma izne ayrılıyorum, bir hafta annemlerin yanında kalacağım, iki hafta da tatile gideceğim. Ama diyeti bırakmayacağım ve spora yükleneceğim.
Aynen 1000 ip atlayacağım olur bence sakatlanmazsamNee 21 günde mi
10 bin adımHedeflerim
Şu boşluğa da bir hedef bulmam lazım
Aynen beklediğim gibi 40 yıldır tanıdığım yakın arkadaşım gibi ben çok memnun oldumAnka merak ettim beni nasıl buldun? Beklediğin gibi miydim, farklı mıydım? Her açıdan.
Onu yapamıyorum ya. Dışarda o kadar kalamıyorum çocuklar ağlıyor hemen. Evde de çok zor aynı yerde dön dolaş sıkılıyorum gördün yani çok büyük değil ev10 bin adım
Bende çok mutlu oldum canım aynen senin gibi düşünüyorumAynen beklediğim gibi 40 yıldır tanıdığım yakın arkadaşım gibi ben çok memnun oldumsen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?