Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bayram a 21 gün var. Bayram a kadar cis yok hadi sil baştan başlayalım
Başlayalım canım, bir geri iki ileri hiç aşama kaydedemedim Bu Cuma izne ayrılıyorum, bir hafta annemlerin yanında kalacağım, iki hafta da tatile gideceğim. Ama diyeti bırakmayacağım ve spora yükleneceğim.

Kızlar herkese selam
Ben Perşembe günü evime dönüyorum
Dönmeden diyetisyene gittim kan tahlillerimle
Sadece d vit düşük çıktı onun dışındaki herşey çok iyi maaşallah
Yağ kas oranımda kas oranım fazla yağ fazlalığım yok
İdeal kilom 54 aşağısına düşme yani 54-55 bu civarlarda kal dedi ama göbeğim için pilates şart
Tatilde 2-3 kg aldım sadece onu vereceğim yani kilomu koruyacağım artık bana da liste verdi isteyen olursa listemi paylaşabilirim metabolizma yaşım da 36 yani yaşımla aynı spor yaparsan metabolizma yaşın düşer dedi
Kilosu bana yakın olanlar ve iki öğün bir öğün yapacakların işine yarayabilir

Ay abla bana verir misin listeyi

Kaç kilosun şuanda?pilates yapacak mısın.
AZ kalmış Eve gidince kendi düzenine dönersin yine

Kaç kilosun şuanda?pilates yapacak mısın.
AZ kalmış Eve gidince kendi düzenine dönersin yine ☺
Diyetisyene kahvaltı yapıp gittim üstümle tartıldım 56.9 çıktı
Evet reformer veya power pilates yapacağım
55 kg üstüne çıkmadan kilomu koruyacağım artık

Eklentiler

• AEBEF242-61E8-4592-AF17-67C028328441.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 43
Bayram a istediğimiz gibi girelim. Geçen bayram çok güzel geçti rahat rahat istedigimı giydim. Bu bayram dahada iyi olsun istiyorum. Resetleyip 21 güne Merhaba diyelim. Bırakma sende sakin. Annen lerde olabildiğince porsiyon kontrolü yap

Nasılsıniz kızlar. Akşam a kabak ve ciger yapacam. Bol salata. Eşim geç gelecek 1 saat yürüyüş e cikacam pasayla. Dün pantolon aldım. 40 beden cuk oturdu göbek rahatsız ediyor beni. O mideyi indirecem bayram a kadar

Anka merak ettim beni nasıl buldun? Beklediğin gibi miydim, farklı mıydım? Her açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…