Eşin eve gelince çıkamıyor musun peki?Onu yapamıyorum ya. Dışarda o kadar kalamıyorum çocuklar ağlıyor hemen. Evde de çok zor aynı yerde dön dolaş sıkılıyorum gördün yani çok büyük değil ev
Eşim gelince veya işe gitmeden çıkıyorum zaten. Yarım saat geçmeden arıyor bebek ağlıyor diye. Dur bakalım yarın 6 da bi deneyeyim.Eşin eve gelince çıkamıyor musun peki?
Kilomu nasıl buldunBende çok mutlu oldum canım aynen senin gibi düşünüyorum
Çok şişman değilsin ama bölgesel olunca kilon biraz kötü görünüyor. Kötü görünüyor demekteki kastım dikkat çekiyor. Çünkü neredeyse fazlalığın çoğunluğu karın ve mide bölgende. Ama bence dikkatli beslenirsen çabuk gider. Sen benim kilomu nasıl buldunKilomu nasıl buldun
Ben öylesine meraktan gittim listeye uyacağımı hiç sanmıyorum ama bundan sonraki hayatımda hep sağlıklı dengeli besleneceğimListeyi çok beğendim
Zaten güzel beslenmen bı baslayinca giderBen öylesine meraktan gittim listeye uyacağımı hiç sanmıyorum ama bundan sonraki hayatımda hep sağlıklı dengeli besleneceğimLAydLiNe sana aşk olsun İstanbul’a geldiğinde görüşelim demiştim üzüldüm kıskandım
Senin de basen problem. Senin göbeği benim basenleri birleştirirsek taş gibi hatun çıkarÇok şişman değilsin ama bölgesel olunca kilon biraz kötü görünüyor. Kötü görünüyor demekteki kastım dikkat çekiyor. Çünkü neredeyse fazlalığın çoğunluğu karın ve mide bölgende. Ama bence dikkatli beslenirsen çabuk gider. Sen benim kilomu nasıl buldun
Hepsini tek sefer demi atliyosun1000 ip görevi tamam
1,5 lt su içtim şimdiye kadar
Evet zaten ipin hafızası yok 5 dk içinde kapanıyor sıfırlanıyor.Hepsini tek sefer demi atliyosun
Ben öylesine meraktan gittim listeye uyacağımı hiç sanmıyorum ama bundan sonraki hayatımda hep sağlıklı dengeli besleneceğimLAydLiNe sana aşk olsun İstanbul’a geldiğinde görüşelim demiştim üzüldüm kıskandım
Senin dediğin instagram sayfasını ben de takibe başladım hoşuma gitti bende başlayacağım inşallah, bugün ki 30 dklık sporumu da yaptım çok şükür, belki akşam üstü yürüyüşe de çıkarım inşallah (duruma göre)Kurbana 21 gün var. Yine şeker orucu ve 1000 ip hedef koydum kendime
Allah bağışlasın canım ilk 2 den sonra 2. Perdeyi açmışsın resmen allah kolaylık versin. Inşallah ben 2 de kapatayım perdeyi lütfen allahım11-10-2,5 yaş ve 8 aylık
Beni boşver ya
AA yazık olmuş keyfini süremediniz İstanbul’unCanım İstanbul a gitmek için gece 00:30 da otobüse bindik Kırıkkale' den. Sabah saat 08:30 gibi indik otobüsten. Arabayı alacağımız kişiyle buluşmak için hiç beklemeden metroya binip bakırköye geçtik. Arabaya baktırdık. Noter aradık ve sıkı dur saat 16:00 ya kadar noterde sistemin gelmesini bekledik. Sistem gelmedi. Adamla anlaşıp paranın yarısını verip arabayı aldık dönmek için yola çıktık. Kızlar evde yalnız kaldılar çünkü. Hiç bir yere gidemedik, hiç kimseyle de görüşemedim. Eve geldiğimizde sabah saat 04:00 tü. Yoksa mutlaka haber ederdim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?