Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Onu yapamıyorum ya. Dışarda o kadar kalamıyorum çocuklar ağlıyor hemen. Evde de çok zor aynı yerde dön dolaş sıkılıyorum gördün yani çok büyük değil ev
Eşin eve gelince çıkamıyor musun peki?

Kilomu nasıl buldun
Çok şişman değilsin ama bölgesel olunca kilon biraz kötü görünüyor. Kötü görünüyor demekteki kastım dikkat çekiyor. Çünkü neredeyse fazlalığın çoğunluğu karın ve mide bölgende. Ama bence dikkatli beslenirsen çabuk gider. Sen benim kilomu nasıl buldun

Listeyi çok beğendim
Ben öylesine meraktan gittim listeye uyacağımı hiç sanmıyorum ama bundan sonraki hayatımda hep sağlıklı dengeli besleneceğim LAydLiNe sana aşk olsun İstanbul’a geldiğinde görüşelim demiştim üzüldüm kıskandım

Senin de basen problem. Senin göbeği benim basenleri birleştirirsek taş gibi hatun çıkar
Valla o göbek nasıl gidecek hiç bilmiyorum. 108 cm di geçen ay 104 cm olmuş şimdi. 80 olana kadar devam bakalım

Canım İstanbul a gitmek için gece 00:30 da otobüse bindik Kırıkkale' den. Sabah saat 08:30 gibi indik otobüsten. Arabayı alacağımız kişiyle buluşmak için hiç beklemeden metroya binip bakırköye geçtik. Arabaya baktırdık. Noter aradık ve sıkı dur saat 16:00 ya kadar noterde sistemin gelmesini bekledik. Sistem gelmedi. Adamla anlaşıp paranın yarısını verip arabayı aldık dönmek için yola çıktık. Kızlar evde yalnız kaldılar çünkü. Hiç bir yere gidemedik, hiç kimseyle de görüşemedim. Eve geldiğimizde sabah saat 04:00 tü. Yoksa mutlaka haber ederdim sana.

Kurbana 21 gün var. Yine şeker orucu ve 1000 ip hedef koydum kendime
Senin dediğin instagram sayfasını ben de takibe başladım hoşuma gitti bende başlayacağım inşallah, bugün ki 30 dklık sporumu da yaptım çok şükür, belki akşam üstü yürüyüşe de çıkarım inşallah (duruma göre)

Herkese iyi aksamlar kizlar..bugun dünü biraz toparladım sayılır.Gune limonlu su ile başladım.

Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmeği
1yumurtadan 2yesil köy biberli omlet
1dilim peynir 3zeytin
Bol yeşillik

Ara 14.00
1kase yağsız cevizli salata

16.00 yeşilçay

18.30 Akşam yem.
3kasik et sote..1kasik çerkez pilav
Bol salata..1bardak ayran

3lt su..
30dak egzersiz+150bacakegzersiz+50 squat

herkese selamlar. Nihayet iyileştim ama ablamlar ziyaretime geldiği için üç gündür ne var ne yoksa yedim (asla pişman değilim ) . Pazartesi programıma başlıyorum,bu arada hala 58 kg dayım..Güncel listelerimle görüşürüz.

AA yazık olmuş keyfini süremediniz İstanbul’un
Arabanızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…