Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin de basen problem. Senin göbeği benim basenleri birleştirirsek taş gibi hatun çıkar
Valla o göbek nasıl gidecek hiç bilmiyorum. 108 cm di geçen ay 104 cm olmuş şimdi. 80 olana kadar devam bakalım
Ben seni hiç göbekli düşünmemiştim Her yerinden eşit alıyorsun diye düşünmüştüm

Hayırlı sabahlar kızlar
Bir topiğe göz attıysam sporumu yapabilirim artık
21 Temmuz
13.00 kahvaltı
1 porsiyon Menemen
3 zeytin
Çemen
Çeyrek ekmek

17.00
5 çilek
5 çubuk kraker

20.30
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
2 biber turşusu
1 küçük kase yoğurt

12.00
1 tane muz (çok açtım)

Suyu ölçmedim, 30 dk yürüyüş +30 dk hııt cardio

kızlar günaydın deli gibi yorgunum resmen sürüne sürüne işe geldim

çok yoğun bir haftasonu geçirdim yine.. diyecağsınız ki internete de mi girmiyon instagrama da mı bakmıyon.. inanın ki ne girdim ne baktım whatsapp a bile girmedim ya o derece.. cumartesi günü denize gittik.. pazar günü de arkadaşlarla günümüz vardı açık büfe kahvaltıya, ordan bana, ordan avm'ye, ordan da kafeye gidip tüm günü beraber ve bol kalorili geçirdik 2-3 ayda bir görüştüğüm bir arkadaş grubum olduğu için pek dert etmedim bu durumu ama..

sabah tartıldım biraz artıdaydım tabi yarın başında kabak detoksu olan bir 10 günlük şekersiz diyet yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün sonra da 2 günlük bir kaçamağım olacak (tatil gibimsi)

kaptanım beni listeye almamışsın çok da iyi olmuş çünkü o tatil gibimside cumaya geliyor tartılamayacağım artık tatilden sonra hakkımızda hayırlısı diyelim

kurallar konusunda da gerçekten kimse kurallara uymayıp bahane bile bildirmeyince bi soğuyor gruptaki insanlar da normal bu ama yazdan kaynaklandığını düşünüyorum ben de.. benim hafta içi sorun olmuyor da hafta sonunu nasıl çözecem bilmiyorum

bu haftasonu da gruba girip yazamadığım ve okuyamadığım için tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum daha dikkatli olmayı da umut ediyorum

kesinlikle yaz ayından kaynaklı bence de. Benim de ablamlar gelmişti.onları gezdirdim ;e haliyle yemek yenildi,bol bol gezildi..Ne internet ne başka birşey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…