Ben yürüyüş çok yapamadım 30 dk yürüyüş +30 dk cardioBaşardımmmmm
Ben seni hiç göbekli düşünmemiştimSenin de basen problem. Senin göbeği benim basenleri birleştirirsek taş gibi hatun çıkar
Valla o göbek nasıl gidecek hiç bilmiyorum. 108 cm di geçen ay 104 cm olmuş şimdi. 80 olana kadar devam bakalım
Hep derim ama göbek sorun diye hiç denk gelmedin miBen seni hiç göbekli düşünmemiştimHer yerinden eşit alıyorsun diye düşünmüştüm
Ben 3. de bilerek açtım ama 4 sürpriz yumurta olduAllah bağışlasın canım ilk 2 den sonra 2. Perdeyi açmışsın resmen allah kolaylık versin. Inşallah ben 2 de kapatayım perdeyi lütfen allahım
Ay ne güzelGünaydın canlarrrr inanılmaz mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi
kesinlikle yaz ayından kaynaklı bence de. Benim de ablamlar gelmişti.onları gezdirdim ;e haliyle yemek yenildi,bol bol gezildi..Ne internet ne başka birşey ..kızlar günaydındeli gibi yorgunum resmen sürüne sürüne işe geldim
çok yoğun bir haftasonu geçirdim yine.. diyecağsınız ki internete de mi girmiyon instagrama da mı bakmıyon.. inanın ki ne girdim ne baktım whatsapp a bile girmedim ya o derece.. cumartesi günü denize gittik.. pazar günü de arkadaşlarla günümüz vardı açık büfe kahvaltıya, ordan bana, ordan avm'ye, ordan da kafeye gidip tüm günü beraber ve bol kalorili geçirdik2-3 ayda bir görüştüğüm bir arkadaş grubum olduğu için pek dert etmedim bu durumu ama..
sabah tartıldım biraz artıdaydım tabi yarın başında kabak detoksu olan bir 10 günlük şekersiz diyet yapmayı düşünüyorum çünkü 10 gün sonra da 2 günlük bir kaçamağım olacak (tatil gibimsi)
kaptanım beni listeye almamışsın çok da iyi olmuş çünkü o tatil gibimside cumaya geliyor tartılamayacağımartık tatilden sonra hakkımızda hayırlısı diyelim
kurallar konusunda da gerçekten kimse kurallara uymayıp bahane bile bildirmeyince bi soğuyor gruptaki insanlar da normal bu ama yazdan kaynaklandığını düşünüyorum ben de.. benim hafta içi sorun olmuyor da hafta sonunu nasıl çözecem bilmiyorum
bu haftasonu da gruba girip yazamadığım ve okuyamadığım için tüm arkadaşlarımdan özür diliyorumdaha dikkatli olmayı da umut ediyorum
HatırlamıyorumHep derim ama göbek sorun diye hiç denk gelmedin mi
Hosgeldin canımTelefonum geldi bende geldiiiim
Hoşbuldum canım napıyorsun listedemisinHosgeldin canım
Yok listede değilim free takılıyorum :) düzenli menü paylaşmadığımdan kaptan beni listeye almıyorHoşbuldum canım napıyorsun listedemisin
Günaydın günaydın güüüünaaayyyydıııınnnnn☀☀☀☀☀☀☀
Mutlu haftalar kızlar
Mahallenın delisi geldiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?