Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın herkese.65.4 ü gördüm -500gr..Beni şişiren dokunan bazı seyleri tespit ettikçe daha dogru ilerliyorum.Ve sporun da etkisi tabi.Bu bile motive etti

Yok listede değilim free takılıyorum :) düzenli menü paylaşmadığımdan kaptan beni listeye almıyor
Sen ne yapıyorsun kilo aldın mı? Dikkat ediyor musun ? Kaç kilosun şimdi?
PaylaşmıyorSun kilo verebiliyor musun bari
Veremıyorsan niye menü paylaşmıyorsun bakiyim

En son tartıldığımda 73 kiloydum şimdi Reglim Cuma biter sanırım öyle tartılıp aldığımı vermeye çalışacağım
şimdi gelelim yedikle

hoşgelmişsen mahallemizin delilere ihtiyacı var
o kadar sessiz diyorsun
Gunaydın herkese.65.4 ü gördüm -500gr..Beni şişiren dokunan bazı seyleri tespit ettikçe daha dogru ilerliyorum.Ve sporun da etkisi tabi.Bu bile motive etti
Tebrik ederiiiim

Günaydın canlarrrr inanılmaz mutlu ve enerjik hissediyorum kendimi

ohh maşallah sana her günün böyle güzel başlasın güzel bitsin inşallah

Günaydın günaydın güüüünaaayyyydıııınnnnn☀☀☀☀☀☀☀
Mutlu haftalar kızlar
Mahallenın delisi geldiiiiiii

hoşgeldin canım. Tatilin keyfini çıkarmışsındır umarım

Tesekkurler canım

Ne alıyorum ne veriyordum ama 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum, Bayrama kadar dikkat inşallah

Memlekete gittim 20 gün kaldım geleli bir ay oldu iyi geçti gittim geldim canım sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik ve kilo durumları

hamilelik iyi şükür aşerme falan olmuyor bende ama düşük tehlikem varmış annemlere geldim oturuyorum bütün gün ilk kızımda da 3. ayımda düşük tehlikem olmuştu o zaman yatmaktan kilo almaya başlamıştım yine aynı durumdayım

Süper nasıl başardın?
Bence güzel bir menü olmuş pilav haricinde.
AA yazık olmuş keyfini süremediniz İstanbul’un
Arabanızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim canım çok sağol. Aynen dediğin gibi çok üzüldüm. Arabayı aldıktan sonra gezeriz diye düşünmüştüm maalesef boşa gidip geldik
Telefonum geldi bende geldiiiim
Hoş geldin canım
Yok listede değilim free takılıyorum :) düzenli menü paylaşmadığımdan kaptan beni listeye almıyor
Sen ne yapıyorsun kilo aldın mı? Dikkat ediyor musun ? Kaç kilosun şimdi?
Kötü kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…