Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu sonraki köfteler aciktigin icinmi diyetisyen mi öyle verdi yanına bolca salata yapsaydın

Canım şeker istedikçe köfte yedim listeme uyamıyorum ya
Adapte olma süreci bu. Bir kaç güne randiman alırız. Yedikce yiyesin gelmiş olabilir ben sırf o yuzden 2 öğün yapıyorum. Bir kaç bişey atsam ağzıma durduramiyorum kendimi

Menü güzel bence tebrik ederim

Akşam yemekten sonra acikmiyo musun hiç birşey yemiyor musun

Menü güzel de öğünlerin arası çok uzun geldi bana yaa hiç acikmiyo musun aralarda

Mücver kızartma ise ona kırmızı kart

Anka öğünlerin arasını en azından 2 saat yapmaya çalış böyle şekerin hep yüksek kalir ve sürekli biseyler atıştırmak istersin

En azından protein yiyerek kurtarmışsın ama

Tabi kızartma değilse

Menü güzel de öğünlerin arası çok uzun geldi bana yaa hiç acikmiyo musun aralarda

Mücver kızartma ise ona kırmızı kart
Annem dün yapmıştı ama ben geç geldiğim için yemedim sabaha da tabakta gördüm bilmiyorum ki kızartma mi

İşte olunca baya arası oluyor çok acıkmıyorum artık alıştım aslında.ama son zamanlarda karnım çok sis regl olamadım üstüne wc sorunu geldi iyice fenalardayim

İyi afiyet olsun o zaman zaten çok değil benim iş yerinde ağzım hiç boş durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…