Bu sonraki köfteler aciktigin icinmi diyetisyen mi öyle verdiVereyim canım ama saatlere dikkat etmedim
Sabah 2 dilim TB ekmek ve 2 dilim peynir ile tost
Öğle 4 köfte 2 dilim ekmek
Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte
Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte daha
Bir süre sonra 2 köfte daha
Akşam 2 ay dilimi kavun
Canım şeker istedikçe köfte yedimBu sonraki köfteler aciktigin icinmi diyetisyen mi öyle verdiyanına bolca salata yapsaydın
Adapte olma süreci bu. Bir kaç güne randiman alırız. Yedikce yiyesin gelmiş olabilir ben sırf o yuzden 2 öğün yapıyorum. Bir kaç bişey atsam ağzıma durduramiyorum kendimiCanım şeker istedikçe köfte yedimlisteme uyamıyorum ya
Onu da deniyorum sütüm azalıyor hemenAdapte olma süreci bu. Bir kaç güne randiman alırız. Yedikce yiyesin gelmiş olabilir ben sırf o yuzden 2 öğün yapıyorum. Bir kaç bişey atsam ağzıma durduramiyorum kendimi
Aman ona dikkat et. Şu an yavru herşeyden önemliOnu da deniyorum sütüm azalıyor hemen
Aynen canımAman ona dikkat et. Şu an yavru herşeyden önemli
yürü be kim tutar bizi
Süper5000 adım attımgerçi bugün yarış yok ama
HoşgeldinMerhaba kızlar ,
Tatil bitti bugün evime döndüm ... camaşır ser topla yapıyorum çoook yorgunum...
Ben menumu vereyim
Sabah 10.40
2 has yumurta salatalik peynir 2 dil form ekmek 5 zeytin 1 koz
Saat 14 den
1 elma 1 küçük kase kiraz 1 fincan kahve
Akşam 17.30
3 kasik pirinç pilavı
3 parça tavuk
1 kase cacık
Su 2 lt
Spor 30+60 dk yürüyüş
Menü güzel de öğünlerin arası çok uzun geldi bana yaa hiç acikmiyo musun aralardaS
abah 6 :50
3 mücver,1 küçük armut,1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen 11:40
1 kase mantar çorbası,2 bardak ayran,2 fırında tavuk baget,1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18:20
5 adet tavuk köftesi,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
8 buçuk gibi cafeye gideriz bir şekersiz sütlü kahve içerim
2ltye yakın oldu suyum
Vereyim canım ama saatlere dikkat etmedim
Sabah 2 dilim TB ekmek ve 2 dilim peynir ile tost
Öğle 4 köfte 2 dilim ekmek
Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte
Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte daha
Bir süre sonra 2 köfte daha
Akşam 2 ay dilimi kavun
Annem dün yapmıştı ama ben geç geldiğim için yemedim sabaha da tabakta gördüm bilmiyorum ki kızartma miMenü güzel de öğünlerin arası çok uzun geldi bana yaa hiç acikmiyo musun aralarda
Mücver kızartma ise ona kırmızı kart
Annem dün yapmıştı ama ben geç geldiğim için yemedim sabaha da tabakta gördüm bilmiyorum ki kızartma mi
İşte olunca baya arası oluyor çok acıkmıyorum artık alıştım aslında.ama son zamanlarda karnım çok sis regl olamadım üstüne wc sorunu geldi iyice fenalardayim
Yok canım ızgaraAnka öğünlerin arasını en azından 2 saat yapmaya çalış böyle şekerin hep yüksek kalir ve sürekli biseyler atıştırmak istersin
En azından protein yiyerek kurtarmışsın ama
Tabi kızartma değilse
Yanına mümkünse biseyler alma.cunku elektrikler kesildi bir kere yemek çıkmadi ben yanıma ne olur ne olmaz diye galeta almıştım hep onu yiyesim geldi.İyi afiyet olsun o zaman zaten çok değilbenim iş yerinde ağzım hiç boş durmuyor
Yanına mümkünse biseyler alma.cunku elektrikler kesildi bir kere yemek çıkmadi ben yanıma ne olur ne olmaz diye galeta almıştım hep onu yiyesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?