- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Süper
Süper
Gece çok uyuyamadım ben gidesim gelmedi3 saat anca uyuduk
Benimkiler genelde uyunuyor da 1 haftadır bi düzeldi sanmıştım.hadi yaaaazaten böyle bişeye niyet ettin mi çocuklar hemen sabote ederler benim de hep başıma geldi bugüne kadar
bu arada iş yerine geldim 5200 adımla güne başlamış oldum 50 dk tempolu yürüdüm
Keselimilk cezayı da kaptana keselim gece gelip menü bildirmedi
Bu arada adım yarışı yapıyorduk dimi sen baya farkla başladın :hadi yaaaazaten böyle bişeye niyet ettin mi çocuklar hemen sabote ederler benim de hep başıma geldi bugüne kadar
bu arada iş yerine geldim 5200 adımla güne başlamış oldum 50 dk tempolu yürüdüm
Sana ceza yazdık zatenBen varım adım yarışına
Bu hafta çok gelerek telafi edersin bişy olmaz yaz bakalımgünaydın valla yazmaya yüzüm yok
Kaptanım benım tel tamamen gıttı yenı tel alıcam tamda bayram arıfesı ne zaman alabılırım bılmıyorum su an eskı tuşlu bı tel kullanıyorum o yuzden ben mezun olayımMenün güzel olmuş canım bence sorun yok
Geçmiş olsun canım haber ver mutlaka habersiz bırakma bizi
Kıskandım sızıKaptanla oturduk. Yanında mankenlerden güzel kızla gelmiş yine zayıflık aşkım geldiip atlayacağım az sonra
Off yaa çabuk al gözüm gönlüm seni arıyorKaptanım benım tel tamamen gıttı yenı tel alıcam tamda bayram arıfesı ne zaman alabılırım bılmıyorum su an eskı tuşlu bı tel kullanıyorum o yuzden ben mezun olayım
İnşallah senle de otururuzKıskandım sızı
Aman ona dikkat et. Şu an yavru herşeyden önemli
Merhaba kızlar ,
Tatil bitti bugün evime döndüm ... camaşır ser topla yapıyorum çoook yorgunum...
Kılo almadım ama ıstedıgım kılo olamadım daha bu hafta mısfırım vardı yatılı dur bekle bırazdan tartılıcam telde bakıyorum cok yuksek model almıycam ama bu ay cok ıcwrdeyızOff yaa çabuk al gözüm gönlüm seni arıyor
Kilon kaç
zor canım gerçekten. İnşallah kolay refaha çıkarsınız.Kılo almadım ama ıstedıgım kılo olamadım daha bu hafta mısfırım vardı yatılı dur bekle bırazdan tartılıcam telde bakıyorum cok yuksek model almıycam ama bu ay cok ıcwrdeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?