Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar tartı çok kötü geldi iyi birşey de beklemiyordum ama artı da beklemiyordum iş yerine varınca yüzde hesaplayıp yazarım

Bir haftadır bı şişlik var üzerimde bu tartı bence anlık bir artıydı ama cumaya geldi yapacak bişey yok yarın diyetisyene gitmeden evde de tartılıcam bakalım ak kara meydana çıkacak

Süper
Gece çok uyuyamadım ben gidesim gelmedi 3 saat anca uyuduk

hadi yaaaa zaten böyle bişeye niyet ettin mi çocuklar hemen sabote ederler benim de hep başıma geldi bugüne kadar

bu arada iş yerine geldim 5200 adımla güne başlamış oldum 50 dk tempolu yürüdüm

hadi yaaaa zaten böyle bişeye niyet ettin mi çocuklar hemen sabote ederler benim de hep başıma geldi bugüne kadar

bu arada iş yerine geldim 5200 adımla güne başlamış oldum 50 dk tempolu yürüdüm
Benimkiler genelde uyunuyor da 1 haftadır bi düzeldi sanmıştım.

zambak86 ben resim eklemeyi anlatacaktım sana unuttum kusura bakma canım.

Aşağıda gördüğün Dosya ekle butonuna basıp çıkan yerden fotoğraf arşivi sekmesine tıklayıp açılan sayfadan resmini seç ve bitti ye bas. Burda da cevapla dersin biter. Eğer resmin boyutu büyük derse ekran görüntüsü al canım önce sonra bu adımları takip et aldığın ekran görüntüsünü ekle

Eklentiler

• 5A66AE72-6BFE-4634-B8C8-BD1079A62424.webp
    28 KB · Görüntüleme: 22
  • A1B8A65F-527E-4D11-A7B5-DE85E46BDA28.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 20
Menün güzel olmuş canım bence sorun yok

Geçmiş olsun canım haber ver mutlaka habersiz bırakma bizi
Kaptanım benım tel tamamen gıttı yenı tel alıcam tamda bayram arıfesı ne zaman alabılırım bılmıyorum su an eskı tuşlu bı tel kullanıyorum o yuzden ben mezun olayım

Off yaa çabuk al gözüm gönlüm seni arıyor
Kilon kaç
Kılo almadım ama ıstedıgım kılo olamadım daha bu hafta mısfırım vardı yatılı dur bekle bırazdan tartılıcam telde bakıyorum cok yuksek model almıycam ama bu ay cok ıcwrdeyız

Kılo almadım ama ıstedıgım kılo olamadım daha bu hafta mısfırım vardı yatılı dur bekle bırazdan tartılıcam telde bakıyorum cok yuksek model almıycam ama bu ay cok ıcwrdeyız
zor canım gerçekten. İnşallah kolay refaha çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…