- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Süpersin canım tebrik ederim süper sonuç
Sağolun canlar. İp atlayamadım ondan az gitti sanırım.Verdıgın muddet mıktarı onemlı degıl tebrıkler
Bu arada adım yarışı yapıyorduk dimi sen baya farkla başladın :
menüyü aynı gün akşam yazma şartı var zaten sankimGece 00:00 a kadar vaktim var. Bu arada menüyü aynı gün yazma şartı getirelim mi ne dersiniz?
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
Eksi kesin yüzdemiz bu günGeçen cuma : 62.7
Bugün : 63.0
Fark: +300.LAydLiNe
Söz veriyorum bugünden itibaren geri döndüm burda olucam menü vericem dikkat edicem kilo vericemEğer bu hafta grupta olamazsam atın beni listeden
Cook özür dilerim kilo veremeyip grubu zora soktuğum için
Kuru meyve yiyiyormusun canım menülerini takip edemedim ama az yiyiyorsan bağırsak problemi olabiliyor 4 günde epeyi olmuş şişsindir4 gündür wc sorunum var ve regli de olamadım. İyice mutsuz ediyor bu durum beni((
Zülal ben geldim artık sende gel lütfen sürekli burda olalım
Kuru meyve yemiyorum abla. Sabah armut yedim yoğurtla. Bugün de acı biber turşusu yedim yarın çıkarımKuru meyve yiyiyormusun canım menülerini takip edemedim ama az yiyiyorsan bağırsak problemi olabiliyor 4 günde epeyi olmuş şişsindir
Evet canım kesinlikle.45 dk Leslie yaptım
çocuklardan zorla yaptım ama bundan sonra kendime zaman ayiricam olmuyor böyle
Cok geçmiş olsun canım.Kızlar kilomu bildireyim;
Geçen hafta: 63,3
Bu hafta: 63,8
Maalesef böbrek rahatsızlığım nedeniyle kilo veremiyorum iki haftadır
Merhaba kaptanım galiba hem gruba hem de diyete adapte olamadım henüz.asfarovski canım buralardasın neden yazmıyorsun?
Canım maşallah gayet güzel gitmiş. Eğer hep böyle düzenli devam etmeye söz verirsen seni bu hafta listeye almak istiyorum. Söz veriyor musun?Gecen hafta 65.4kg
Bu hafta 64.6kg
Eksik yazmışım duzenledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?