Ayy ınsallah valla hozlı trene gunu bırlık bınıp gelesım var yakınmısın ıstasyonaİnşallah senle de otururuz
Yanına mümkünse biseyler alma.cunku elektrikler kesildi bir kere yemek çıkmadi ben yanıma ne olur ne olmaz diye galeta almıştım hep onu yiyesim geldi.
Yürüme mesafesinde değilim ama konyada ulaşım kolay. Arabayla 10-15 dakikada geliniyor. Ayy nasıl sevinirim vallahiAyy ınsallah valla hozlı trene gunu bırlık bınıp gelesım var yakınmısın ıstasyona
Keselim
Kaptan nasıl yaparsın ne zaman yaparsın bilmiyorum ama akşama kadar bize en az 6000 adım fotoğrafı atacaksın
O zor olur çalışanlar için ama ertesi gün için bi saat sınırı getirebiliriz. Gerçi koyduğumuz kuralları taktığımız yok kiGece 00:00 a kadar vaktim var. Bu arada menüyü aynı gün yazma şartı getirelim mi ne dersiniz?
Allah im esirgesinO yavru pek tatlı maşallah
Rabbim şifa versin önce sağlık. Kilo sonra da verilirKızlar kilomu bildireyim;
Geçen hafta: 63,3
Bu hafta: 63,8
Maalesef böbrek rahatsızlığım nedeniyle kilo veremiyorum iki haftadır
Zülal ben geldim artık sende gel lütfen sürekli burda olalımgünaydın valla yazmaya yüzüm yok
Süpersin canım tebrik ederim süper sonuçBen de kilo bildirimi yapayım artık.
Geçem hafta 73,4
Bu hafta 72,8
Benim kapasite bu tamam haftada 2-3 kilo verdiğim yaşları geride bırakmışım
Geçmiş olsun canım kilo bildirimi yaparken önceki kilo sonraki kilo fark yazarsan iyi olur daha anlaşılır olurKızlar gunaydın 2gundur üşütmüşüm bide boynum tutuldu fena durumdayım. Oğlumda hasta neyseki o biraz toparladı.
64.6 kg..İyi gidiyorum sanki ama 2gundur spor yapamıyorum
Verdıgın muddet mıktarı onemlı degıl tebrıklerBen de kilo bildirimi yapayım artık.
Geçem hafta 73,4
Bu hafta 72,8
Benim kapasite bu tamam haftada 2-3 kilo verdiğim yaşları geride bırakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?