Sık sık gelmeye çalış canım ancak öyle adapte olabiliriz. Bizlerde buradan uzaklaşınca zorluk çeliyoruz. Motivasyonumuzu kazanmak için burası çok iyi geliyorMerhaba kaptanım galiba hem gruba hem de diyete adapte olamadım henüz.
iyi eğlenceler kaptanımYüzme havuzundayım şu an. Gülce’ yi kursa getirdim. Şarjım çok az. Listeyi eve gidince yapacağım. Merak etmeyin olur mu ☺
Teşekkür ederim canım da ben eğlenmiyorum kız eğleniyoriyi eğlenceler kaptanım
Takacağız artık başka yolu yok. Bir şekilde toparlanmamız lazım. Ertesi gün saat 12:00 ye kadar menü paylaşacak o zaman herkes.O zor olur çalışanlar için ama ertesi gün için bi saat sınırı getirebiliriz. Gerçi koyduğumuz kuralları taktığımız yok ki
Tesekkurler kaptanım.Ama regl olcam bikaç gunum kaldı.Fazla bi +olmaz ama.Elimden geldiğince dikkat ederim.Söz veriyorumCanım maşallah gayet güzel gitmiş. Eğer hep böyle düzenli devam etmeye söz verirsen seni bu hafta listeye almak istiyorum. Söz veriyor musun?
olsun kaptanımTeşekkür ederim canım da ben eğlenmiyorum kız eğleniyorBen kot pantolonla terin suyun içinde trübünde oturuyorum. Sauna etkisi yaratıyor diye kendimi teselli ediyorum
hoşgeldin canım ilk sayfada katılım formumuz ve kurallarimiz var bir incele sonra formu doldur seni tanıyalım :)merhaba. Benim boyum 166 cm kilom 74-75 kg.
yanlışlıkla menü grubuna atmışım
Menüm
Sabah 10.00:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates kapya biber salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Akşam:17.00
Az yağda biber kavurması domates soslu
2 dilim kepek ekmeği
Roka
Su 2 lt
Spor: 45 dk Leslie
1 saat yürüyüş
afiyet olsun gayet güzel menüMenüm
Sabah 10.00:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates kapya biber salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Akşam:17.00
Az yağda biber kavurması domates soslu
2 dilim kepek ekmeği
Roka
Su 2 lt
Spor: 45 dk Leslie
1 saat yürüyüş
Adım atan yok mu
Şu emoji koştukça benim telefona yazılsaydı keşke
Ben söylemeyeceğimm en son yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?