Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın sabah 45 dk yürüyüş yaptım.
Son 4 gündür antibiyotik içiyorum
Ve regl oncesiyim tartida inmedigim gibi bide yukseliyorum.
Bu yaptığım sporlar boşa değildir dimi birdenmi gider yoksa bu dönem spor yapmasammi ..boşa kürek cekiyormusum gibi geliyor moralim bozuluyor

Canım sana özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye girenlerin numaraları herhangi ekstrem bir durum halinde iletişimimiz aksamasın diye bende oluyor. Sende ya mesaja yaz numaranı ya da telefonuma mesaj atabilirsin. Hoş geldin yeniden aramıza

Hoşbulduk canım aldım no.nu msj attım

Kızlar bugun annemdeyiz kahvaltıya geldik tabi bu öğle aksam derken gunu burda kapatcaz akşam yemeği yiyip waffle a gidilcek babam damatlar kızlar toplayıp kutlamaya goturuyomuş.

Kızlar bugun annemdeyiz kahvaltıya geldik tabi bu öğle aksam derken gunu burda kapatcaz akşam yemeği yiyip waffle a gidilcek babam damatlar kızlar toplayıp kutlamaya goturuyomuş.
Listeye girdin waffle seni bi hafta geriye götürür. Bence yeme

Kızlar bu hafta sonuncu olduk farkındasınız di mi?

Merhaba kızlar
Kahvaltıya sahile geldik kahvaltidan sonra yürüdüm bisiklete bindim çok iyi spor yapmış oldum
LAydLiNe evt kaptanim farkindayiz inşallah bu hafta güzel sonucla gelecegim

Bayram temizliği ne başladım bugün ufaktan yarinda koltuk silecem inşallah. Siz napiyorsunuz. Bayram temizliği Basladimi sizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…