- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
eylülde bende tam gaz devam edecem bu sefer 55 için o zaman gönül abla da katılır yine tam gaz hepimzi devam ederiz kış ayı geldiğinde biz zayıf oluruzzzeylülde gelecek o hımmmmm olabilir hadi tam gaz başlayalım senin hedef kaç ?
gidene kadar sıkacam dişimi oraya az kiloyla gidip senin gibi az alıp dönerim inşallahgayet güzel canım afiyet olsun ...
bana göre ben çok yedim ... hergün saat 9.30 gibi kahvaltı yapıldı... kahvaltıda kendi ekmeğimi tükettim kızarmış form ekmek... onun dışında başka ekmek yemedim.... bol peynir zeytinli yumurtalı kahvaltımı hergün yaptım.... ama kahvaltıdan sonra ağzım hiç durmadı ağzıma meyve çok attım özellikle bol kayısı yedim.... öğle yemeklerimiz genelde dışarda yenildi bazı zaman evde hazırlayıp piknik alanlarına gittik.... mutlaka 1 dilim kek veya tatlı oluyordu.... akşam üzeri magnum keyfi yaptık....havuza gidildi ben havuza girmedim ama orada da çok bisküvi ve çay çok tüketildi.... yani aslında ben 61-62 bekliyordum tartıya çıkmaktan çok korkuyordum bende şaşırdım....gidene kadar sıkacam dişimi oraya az kiloyla gidip senin gibi az alıp dönerim inşallahçok yedin mi orda abla
mesela günlük hareketin ne kadardı bana tüyo versene
aslında ben tuyomu çıkardım...bana göre ben çok yedim ... hergün saat 9.30 gibi kahvaltı yapıldı... kahvaltıda kendi ekmeğimi tükettim kızarmış form ekmek... onun dışında başka ekmek yemedim.... bol peynir zeytinli yumurtalı kahvaltımı hergün yaptım.... ama kahvaltıdan sonra ağzım hiç durmadı ağzıma meyve çok attım özellikle bol kayısı yedim.... öğle yemeklerimiz genelde dışarda yenildi bazı zaman evde hazırlayıp piknik alanlarına gittik.... mutlaka 1 dilim kek veya tatlı oluyordu.... akşam üzeri magnum keyfi yaptık....havuza gidildi ben havuza girmedim ama orada da çok bisküvi ve çay çok tüketildi.... yani aslında ben 61-62 bekliyordum tartıya çıkmaktan çok korkuyordum bende şaşırdım....
tatil boyunca yemek saatlerim çok düzensizdi öğle yemeği 2-3 gibi yiyorduk akşam tekrar 8 gibi yiyorduk yatana kadarda fındık fıstık şeker , meyve tüketiyorduk.... açıkçası benden sana sağlıklı tüyo olmaz
ben hemen kilo almıyorum bir kere daha sıkı diyet yapmıştım o zamanda 76.800 lerden 67 lere düşmüştüm o zamanda 1 sene ara verdim diyete ama en fazla 72,5 rakamını görüp sizlerle başladım....
evet en önelisi kahvaltı onu atlama sakın.... bünyem kolay almıyor ama vermek içinde deli gibi spor istiyor bünyemaslında ben tuyomu çıkardım...
sabah saglam yapicam kaçamak yapmadan bende form ekmeği alırım.. migroslardan.. sabah 2 dilim yerim .. öğlen akşam bizde dışarda yeriz ama hareket etmem lazım bol bol. senin demekki kolay almıyor bunyen
Canım akşama annemdeyimzeyneppk akşama ne pişiryorsun ? ben tavuk bud ve salata yapacam ... günü kapatacam 18.00 dan sonra ağzıma bişey atmayacam....
sabah 1,5 saat spor yaptım ... lesliye fırsatım olmadı henüz tel trafiğim vardı
afiyet olsun canım , benim eşim artık öğle yemeğine gelmiyor kurtuldumCanım akşama annemdeyim
Zeytinyagli barbunya corba yoğurtlu semizotu salatası yiycem biber dolmasida var yemiycem yaa çocuklar evde ya ben 45 dk sporu bile zor yapıyorum
kahvaltı hep benim favorimAksam a ne yapsam diye düşünüyorum. Sıcak ta yemekte bayiyor kahvaltı mi hazirlasam
Benim hedefim 57 ama daha aşağı dusebilirim fit oldukça daha fit olmaya calisabilirim sanırımeylülde gelecek o hımmmmm olabilir hadi tam gaz başlayalım senin hedef kaç ?
öyle oluyor zaten verdikçe biraz daha diyorsun... ben kesin o tartıda 52 görecem resmini çekip çerçeveleyip asacamBenim hedefim 57 ama daha aşağı dusebilirim fit oldukça daha fit olmaya calisabilirim sanırım
Ay inşallah canım inşallahafiyet olsun canım , benim eşim artık öğle yemeğine gelmiyor kurtuldumyeni dairelerine taşındılar orada yemek çıkıyor... daha çok vaktim kalıyor....
kızım okula başlayınca biraz tempom artacak ben gidip alıp gelecem öğle yemeği içinde gidip alıp geri götürecem sonra gidip tekrar alıp gelecem ada yollardaaaaaa hahahah...
zeynebim varalım hedefimize biraz aç kalalım akşamları açlıktan yakınalım verelim bu kilolları)
herkes nerede ?
Kolay gelsinn
Bana da misafir gelecek evi toparladık bekliyozherkes nerede ?
Kolay gelsin canım , kaçamak yapma sakın bol su bitki çayı ile eşlik et emiiiiBana da misafir gelecek evi toparladık bekliyoz
Spora çıktım 70 dk yürüyüş yaptımherkes nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?