Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gidene kadar sıkacam dişimi oraya az kiloyla gidip senin gibi az alıp dönerim inşallah çok yedin mi orda abla
mesela günlük hareketin ne kadardı bana tüyo versene
bana göre ben çok yedim ... hergün saat 9.30 gibi kahvaltı yapıldı... kahvaltıda kendi ekmeğimi tükettim kızarmış form ekmek... onun dışında başka ekmek yemedim.... bol peynir zeytinli yumurtalı kahvaltımı hergün yaptım.... ama kahvaltıdan sonra ağzım hiç durmadı ağzıma meyve çok attım özellikle bol kayısı yedim.... öğle yemeklerimiz genelde dışarda yenildi bazı zaman evde hazırlayıp piknik alanlarına gittik.... mutlaka 1 dilim kek veya tatlı oluyordu.... akşam üzeri magnum keyfi yaptık....havuza gidildi ben havuza girmedim ama orada da çok bisküvi ve çay çok tüketildi.... yani aslında ben 61-62 bekliyordum tartıya çıkmaktan çok korkuyordum bende şaşırdım....
tatil boyunca yemek saatlerim çok düzensizdi öğle yemeği 2-3 gibi yiyorduk akşam tekrar 8 gibi yiyorduk yatana kadarda fındık fıstık şeker , meyve tüketiyorduk.... açıkçası benden sana sağlıklı tüyo olmaz

ben hemen kilo almıyorum bir kere daha sıkı diyet yapmıştım o zamanda 76.800 lerden 67 lere düşmüştüm o zamanda 1 sene ara verdim diyete ama en fazla 72,5 rakamını görüp sizlerle başladım....

midem büyümüş iki öğün bir minik ara yapacam bugün aramı yaptım ama hala açım sanırım 1 hafta böyle olur (

aslında ben tuyomu çıkardım...
sabah saglam yapicam kaçamak yapmadan bende form ekmeği alırım.. migroslardan.. sabah 2 dilim yerim .. öğlen akşam bizde dışarda yeriz ama hareket etmem lazım bol bol. senin demekki kolay almıyor bunyen

evet en önelisi kahvaltı onu atlama sakın.... bünyem kolay almıyor ama vermek içinde deli gibi spor istiyor bünyem ))

Canım akşama annemdeyim
Zeytinyagli barbunya corba yoğurtlu semizotu salatası yiycem biber dolmasida var yemiycem yaa çocuklar evde ya ben 45 dk sporu bile zor yapıyorum

Aksam a ne yapsam diye düşünüyorum. Sıcak ta yemekte bayiyor kahvaltı mi hazirlasam

Canım akşama annemdeyim
Zeytinyagli barbunya corba yoğurtlu semizotu salatası yiycem biber dolmasida var yemiycem yaa çocuklar evde ya ben 45 dk sporu bile zor yapıyorum
afiyet olsun canım , benim eşim artık öğle yemeğine gelmiyor kurtuldum yeni dairelerine taşındılar orada yemek çıkıyor... daha çok vaktim kalıyor....
kızım okula başlayınca biraz tempom artacak ben gidip alıp gelecem öğle yemeği içinde gidip alıp geri götürecem sonra gidip tekrar alıp gelecem ada yollardaaaaaa hahahah ...

zeynebim varalım hedefimize biraz aç kalalım akşamları açlıktan yakınalım verelim bu kilolları )

Ay inşallah canım inşallah
Bende Eylül'de spora daha çok asilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…