- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Yok çok şükür şekersiz kahve ve çay ile atlattımKolay gelsin canım , kaçamak yapma sakın bol su bitki çayı ile eşlik et emiiii
Karbonhidrat fazla oldu farkındayım kızlar bu iki gün dur öyle denk geldi
Menüm
Sabah 10:00
1dilim beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Az yağda biber kavurması domatesli
1 yumurta
Ara14:00
1 kase yoğurt 1 tk chia 1 tk keçiboynuzu tozu ilaveli
Akşam 19:00
1 kase yeşil mercimek çorbası
7-8 yk barbunya yemeği
1 dilim tb ekmeği
Salata
Su 2 lt spor yok
Bugun menü
Kahvaltı 10.40
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
2 yk patlican salatasi
1 kızarmış form ekmek
Ara
2 kırmızı erik ve 1c.bardagi kefir
Aksam 16.30
1 tavuk bud
Bool salata
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 avuc kavrulmamış yer fıstığı.
3 lt su içildiLAydLiNe
60 dk eliptik yapıldı.
30 dk tempolu yürüyüş yapildi....
Fıstığı yemeseydim başka seyler yiyecektim... midem büyümüş küçültmem lazım
Canım spor yapıyorsun menünü biraz daha kuvvetlendirmen gerekirSabah 1 haşlanmış yumurta yeşillik zeytin
Ogle 1.5 dilim tam buğday ekmeği yesilik zeytin peynir
Ara 5 6 badem iki hurma 1 süt
Akşam bir kase tarhana çorbası yeşillik
10.000 adım jullian 5/30
Herkese iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Sabah 10.00 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
1dilim peynir 4zeytin
1dilim sucuk
1haslanmis yumurta
14.30
Şekersiz türk kahvesi
17.30 Akşam yemegi
4sivas köfte
Bol salata
1bardak ayran
20.00
1seftali.
Kızlar bende meyveye dayanamıyorum yaa. Buz gibi oluyor yaa heleki kiraz. 1 kilo yerim yani heralde. Mecbur cekiduzen verecez ama el mahkum
Sabah Kahvaltısı 6 30
3 galeta,1 kk köy peyniri,1 salatalık ,1 armut
öğlen yemeği 11 30
1 kase kıymalı şehriyeli çorba
7 kasik kadar etli kuru fasulye,4 kaşık yoğurt
2 acı biber turşusu
ara
sütlü şekersiz kahve
akşam 18 20
2 parça izgara tavuk, salata
suyu saymıyorum işte olduğum için ama yatana kadar evde iciyorum 2yi buluyodur
Çok merak ediyorum kaç kilosun
Erkekler öyle canım , kolay gelsin cuma çok geç gel pazartesi beraber kilo bildirimi yapıp başlıyalım
Yok tartılmadım tartılmayacağım ayın başına kadar kendime müsade ettim biraz daha kilo alayım da ağız tadıyla şurada yarışayımGonul83 canım kilonu merak ediyorum ?
Evet haklısınız ama 3 gündür hastane işlerim var ne bulduysan o oluyor .yoksa farkındayım aslında tavuk balık yada kurubaklagil hem çeşitlendirmek hem proteini artırmak gerek.yarindan itibaren düzelecek insllhCanım karbonhidrat çok değil makarna da sorun değil 4 kaşıkla doydum mu onu merak ediyorum ama protein az makarnayı 1 kase yoğurtla yesen daha iyi olabilirdi
Canım bana mercimek ve barbunya bı arada fazla geldi ama sakıncalı yiyecekler de değiller bilemedim
Söylenecek bişey yok harika bir gün olmuş
Canım spor yapıyorsun menünü biraz daha kuvvetlendirmen gerekir
Çok iyi
Kiraz benim de sınırlayamadığım meyvelerden diyetisyenim ise günde 20 taneyi asla geçme dedi günde 2 porsiyon meyve veriyor aslında bana ama kirazı 2 porsiyon yememe izin vermedi
Güzel menü ben sevdim öğle yemeği çok gibi görünüyor ama güzel proteinli bir öğün olmuş
Kırmızı erik tüket , düzenli 1c.bardagi kefir içmeye çalış iyi gelecektir....bana gün pek aymadi 1 haftadır sadece 1 kez wc çıktım psikolojim bozuldu
Eczaneden magnezyum sülfat al iç sabaha işlem tamambana gün pek aymadi 1 haftadır sadece 1 kez wc çıktım psikolojim bozuldu
ben işten çıktığımda eczaneler kapalı oluyor annem3 diyeyim de alsın ya. sinameki var evde ama. kefir de alırım sonra yarın işyerinde parçalardan akmasınEczaneden magnezyum sülfat al iç sabaha işlem tamamya da sinemaki iç. Aidin salih sinemakiyi tavsiye ediyor. Tembelleştirmez diyor. Zaten sinemaki içmeyi düşünüyorsan tembeldir diyor
Kırmızı erik tüket , düzenli 1c.bardagi kefir içmeye çalış iyi gelecektir....
Valla temizliğin arasında not alamıyorum canım bi de şey var hani şu biliyorsun negatif enerji olayı. Bana yavaş yavaş yol göründü :)
Hepsini bir arada yapma birini yap sadece. Kefir iç ama o probiyotik.ben işten çıktığımda eczaneler kapalı oluyor annem3 diyeyim de alsın ya. sinameki var evde ama. kefir de alırım sonra yarın işyerinde parçalardan akmasın
nasıl yaniValla temizliğin arasında not alamıyorum canım bi de şey var hani şu biliyorsun negatif enerji olayı. Bana yavaş yavaş yol göründü :)
tamam teşekkür ederimHepsini bir arada yapma birini yap sadece. Kefir iç ama o probiyotik.
Adayla aramızdanasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?