Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karbonhidrat fazla oldu farkındayım kızlar bu iki gün dur öyle denk geldi

Canım karbonhidrat çok değil makarna da sorun değil 4 kaşıkla doydum mu onu merak ediyorum ama protein az makarnayı 1 kase yoğurtla yesen daha iyi olabilirdi

Canım bana mercimek ve barbunya bı arada fazla geldi ama sakıncalı yiyecekler de değiller bilemedim

Söylenecek bişey yok harika bir gün olmuş
Sabah 1 haşlanmış yumurta yeşillik zeytin

Ogle 1.5 dilim tam buğday ekmeği yesilik zeytin peynir

Ara 5 6 badem iki hurma 1 süt

Akşam bir kase tarhana çorbası yeşillik

10.000 adım jullian 5/30
Canım spor yapıyorsun menünü biraz daha kuvvetlendirmen gerekir

Çok iyi

Kızlar bende meyveye dayanamıyorum yaa. Buz gibi oluyor yaa heleki kiraz. 1 kilo yerim yani heralde. Mecbur cekiduzen verecez ama el mahkum

Kiraz benim de sınırlayamadığım meyvelerden diyetisyenim ise günde 20 taneyi asla geçme dedi günde 2 porsiyon meyve veriyor aslında bana ama kirazı 2 porsiyon yememe izin vermedi

Güzel menü ben sevdim öğle yemeği çok gibi görünüyor ama güzel proteinli bir öğün olmuş

Bugünkü menüm

Kahvaltı 11
Sosisli yumurta
Biraz peynir
2 dilim tb ekmek
Şekersiz çay

Ara 14
Eti lifalif musli bar
Sade Türk kahvesi
1 maden suyu

Öğle 15.30
1 tabak yeşil mercimek
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 baş soğan

Akşam 19.00
1 dilim ekmek
2 tane lahana sarması
1 tane biber dolması

Ara 21-22
Şekersiz Türk kahvesi
Şekersiz çay

Adım 3000de kaldı gene temizlik yaptım ama hareketli geçti su 3 lt yi buldu sanırım bugün

Şu an çok açım

Çok merak ediyorum kaç kilosun
Erkekler öyle canım , kolay gelsin cuma çok geç gel pazartesi beraber kilo bildirimi yapıp başlıyalım
Gonul83 canım kilonu merak ediyorum ?
Yok tartılmadım tartılmayacağım ayın başına kadar kendime müsade ettim biraz daha kilo alayım da ağız tadıyla şurada yarışayım belli Ki siz benle yarışacaksınız öyler kaşıntınız var gibi
Az kaldı durun bekleyin nasıl lokmalarınızı sayıyorum sizinle uğraşıyorum M merve4416 merve nerede yahu benim canım rakibe

Evet haklısınız ama 3 gündür hastane işlerim var ne bulduysan o oluyor .yoksa farkındayım aslında tavuk balık yada kurubaklagil hem çeşitlendirmek hem proteini artırmak gerek.yarindan itibaren düzelecek insllh

Eczaneden magnezyum sülfat al iç sabaha işlem tamam ya da sinemaki iç. Aidin salih sinemakiyi tavsiye ediyor. Tembelleştirmez diyor. Zaten sinemaki içmeyi düşünüyorsan tembeldir diyor
ben işten çıktığımda eczaneler kapalı oluyor annem3 diyeyim de alsın ya. sinameki var evde ama. kefir de alırım sonra yarın işyerinde parçalardan akmasın
Kırmızı erik tüket , düzenli 1c.bardagi kefir içmeye çalış iyi gelecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…