kolay gelsin canımya selam bende tam buraya bakayım bugün diyordum
benim iki arkadaş birden izne ayrıldı
ve brde kendim tam 3 kişilik iş yapıyorum
ev desen öyle yogun yatılı misafirim vardı
bugün giidp temizlik vs yapıcam
gerçekten kış gelsin istiyorum
lifi artırmaya çalış canım , salatalarına 1 yk zeytinyağı ilave et....Valla ben yiyorum arada kefirde içiyorum tık yok
abla inanıyorum girersin en kısa sürede . zaten pek kilon yok sporda yapıyorsun dengeli yiyorsun. yeterki 52den daha az olmaya çalışma bu seferbenim artık tekrar listeye girmem gerek bunun için bir an önce 57.100 görmem lazımmmmmmbayram sonrası ilk cuma inşallah listeye girerim
takım öldüşuan yeşil çay içip keyif yapıyorumama kimsecikler yoookkkkk
yok kesin son hedefim 52abla inanıyorum girersin en kısa sürede . zaten pek kilon yok sporda yapıyorsun dengeli yiyorsun. yeterki 52den daha az olmaya çalışma bu sefer
olursun olursun ben gelene kadar 55 olursun eylülde. sonra hep birlikte devam ederizyok kesin son hedefim 5255 e kadarda yiyip içeçem
sen vetakım öldüaktiflik diplerde yine..
valla ben bir ara sen tatildeyken hep yazdım hatta dedinki takım çok cansız biseyler yapalım dedim spor listesi yapayım mı ne dersiniz sizin fikriniz neler dedim herkes bir beğeni attı bir cevap yazan bile olmadısen vezeyneppk takım yardımcıları değilmisiniz niye yeni kişileri davet etmiyorsunuz takıma ?... katılmak isteyenler sayfasına hergün birileri yazıyor konuyu takibe alın yeni kişileri çağırın.... kaptanın çağırmasını beklerseniz olmaz başka takımlar hemen çağırıyor .....
Aa sabah sabah nasıl yedinki onuSabah sabah makarna yedim
AKşam dökmem lazımdı biliyordum ama işte kıyamadım
GunaydinGünaydın kızlar
Sendeni makarna yedin
Evet artık yağ katıyorum biraz düzelme var tesekkurlerlifi artırmaya çalış canım , salatalarına 1 yk zeytinyağı ilave et....
haklısın , ama bu gruplar hep böyle 10 kişi çağrılır bir kişi devam eder biz o bir kişiyi arıyoruz aslındavalla ben bir ara sen tatildeyken hep yazdım hatta dedinki takım çok cansız biseyler yapalım dedim spor listesi yapayım mı ne dersiniz sizin fikriniz neler dedim herkes bir beğeni attı bir cevap yazan bile olmadı
ben önceden çağırıyordum ama cagirsak ne olacak ki gelen 1 2 hafta duruyor önceden geçmişte yazanlarda oldu takımın pek aktif olmadığı bir dönem galiba diye. şuan boşum yazabiliyorum normalde elimize telefon almak yasak aslında burda. bende ondan sonra açıkcasi bı soyudum herkes geldi gitti bir süre kendi derdini hayatını anlattı ben takıma spor listesi yapalım aktiflik artsın neler yapalım dedim buna bir msj atmak çok zor değildi
valla canım bizde ne yapsak inan bilemiyoruz. Ada abla ben anka abla bizim disimizda öyle hep aktif olan biri varmı bilemedim. halbuki kışın böyle değil burasıGerçekten kizlar ben tam motive girmiştim ama hep tatil yada iş yapıyorum diyosunuz .pek motive edici bir grup değil
menü kuralı geldi ama kaptanimiz menü vermedihaklısın , ama bu gruplar hep böyle 10 kişi çağrılır bir kişi devam eder biz o bir kişiyi arıyoruz aslında)) spor konusunda çok haklısın banada kurallar gereksiz geliyor çünkü bir yaptırımı olmadıktan sonra istediğiniz kadar kural koyun bir anlamı yok bu benim fikrim.... herkes kendi için kilo veriyor herkes önce kendi istemeli....
canım aslında çok motiveydik yazın gelmesi herkesin tatil planları vs derken böyle oldu .... aslında şuan bütün takımlar böyleGerçekten kizlar ben tam motive girmiştim ama hep tatil yada iş yapıyorum diyosunuz .pek motive edici bir grup değil
İş yapıyoruz ki iş yapıyoruz diypruz, yürüyüşe çıkınca yürüyüş ypıyoruz diyoruz,Gerçekten kizlar ben tam motive girmiştim ama hep tatil yada iş yapıyorum diyosunuz .pek motive edici bir grup değil
Ben her saat her şeyi yiyebilirim kapasitem genişAa sabah sabah nasıl yedinki onu
Biz o kadarına karşıyız sonu kötü oluyor dimidiğer takımlara bakıyorum onlarda tatilde ,yaz ayiysa onlara kış ayı mi bilemedim. gayet aktifler. sürekli iletişim halindeler. bu spor listeleri yapıyorlar cezaları var görmeniz lazım. tatlı yiyene 1 hafta şekersiz cezası ,pilav yiyene 2 gün karbo kesmek. bizim takım o kadar free ki cuma günleri tartı bildirimlerinden belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?