Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar haklısınız takımın motivasyonu düştü, katılım azaldı. Ama yaz, tatil herkes bir yerlerde, çocuklar evde. Düzen kurmak çok zor. Ama bırakmamak lazım

bence de diyetisyen seni bı zorunluluk içine sokuyor da olabilir planlı olmamak laizm ben plan ne zaman yapsam elimde patlıyor yapmayacm artik
Ben iyiki diyetisyenle başlamışım diyorum... 20 günde şekerden uzaklaşmıştım... şuan çok zorlanıyorum... eylüle kadae savaşacam eğer başaramazsam yine 1 aylık diyetisyene giderim....

Et tüketmezsen demirin düşer , sonra ilaç kullanmak zorunda kalırsın canım...
Ette demir miktarı yüksek kabul ediyorum ama yanı zamanda vücudu daha asidik hale getiriyor.O nedenle ben demiri mercimek,barbunya,ıspanak,pazı,badem,nohut vb yiyeceklerden alıyorum. Hiç canım et aramaz benim. Daha çok ton balığı veya haşlanmış tavuk yerim onun yerine. İlla et yiyeceksem de sos vs olmamalı. Tatilde bir kere et yedim ve yaşadığım şişkinlikle iyice anladım ki et yememek bana daha iyi geliyor.

Sen bilirsin canım .... ama etin yerini hiç bir besin tutmaz... bakliyatta da demir var ama et gibi yüksek değil...

Kızlar eşim izinli bugün. Çamaşır yemek pazar alışveriş i derken bu vakit oldu.

Menum kızlar
Sabah 10 40
2 has yumurta köz biber patlıcan az peynir 8 zeytin çay 3 dil form ekmek

Saat 15 de 1 şeftali 1 erik sütlü kahve

Saat 17 de
1 tabak yeşil fasulye
4 kasik bulgur pilavı salata

Su 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş

Özellikle son bir haftadır ben de çok giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Hastalanmam, sonrasında tatile çıkmadan önce bitirmem gereken yazılar vs. gerçekten nefes alacak zamanım bile yoktu. Ama artık buradayım

Bayrama 60’ları göreceksin canım, ha gayret

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi misin? sağlık herşeyden onemli önce kendini mutlu et düşün ki etrafa da mutluluk sacilsin

Afiyet olsun canım akşam yogurtta ekleseydin keşke afiyet olsun spor çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…