Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben aktiflik bekliyorum gelen derdini menüsünü yazıp gitmesin takıma katiligim sağlasın sayfalarca okuyamıyorum demek bahane değil nerde geldiyse ordan katılsın muhabbete. ben aktif katılım yapabilirim . Spor olarak da pilates yapabilirim

çok iyi düşünmüşsün canım herkes görüşlerini açık açık yazsın bence ....

benim gruptan beklentim şu öncelikle grubun kaptanı hergün menüleri yorumlamalı bence.... ( tabii hepimiz insanız insanlık hali bir kaç gün yorumlanamayabilir ama bu hep böyle devam etmemeli... )

- kurallara uymayanlara sarı kart gösterilmeli , gerekirse listeden çıkartılmalı...zaten uyarıya rağmen böyle devam üye hangi takıma giderse gitsin bir haftada gönderilir... takımlar arasında en esnek olan biziz bizi mumla ararlar

-iki takım yarımcımız var biri sporları biri menüleri kontrol etmeli tek kişi her ikisinide yapmaz planlama yapmalılar....günlük spor yapmayan kişiye sorulmalı neden spor yapılmadı vs....... menüler çok önemli günlük takip edilmeli haftalık değil bence.... dün menü vermeyeni bugün etiketliyeyip neden verilmediği sorulmalı.... kaptan hergün düzenli menü vermeli ne yerse yesin örnek olup menü yazmalı ki kimsenin bahanesi olmasın....

- kaptan ve kaptan yardımcıları yeni üye çağırmaya devam etmeliler her gelen üyeye kurallarımız açık açık anlatılmalı ondan sonra tanıtım formunu doldurulmalı..... yeni üye çağırmazsak 3-5 kişi ile bu takım dönmez.....

- öncelikle bunlar yapılırsa takım toplanır ondan sonra motive için yarışlar düzenlenebilir.....

Merhaba kızlar
Geçmişi okudum evt çok haklısınız inanın 3 çocukla buraya girmem zor oluyor ama kendimi zorlarim spor takibi yapabilirim ama şuan gereksiz bir uğraş olur gibi geliyor eylülden sonra burası canlanır takımlarin geneli şuan böyle bir iki takım dışında çünkü yaz insanlar genellikle tatilde çocuklar vs ugraslar çok
Ama elimden geldiği ölçüde üzerime düşeni yaparım
ada81 adacim bu üye çağırma işini hep sen yapiyordun benim gördüğüm oyuzden benim hiç aklıma gelmedi olur ama ara ara çağırırım

canım , sırf takım hareketlensin diye çağrıyordum yani bu görev bana verilmemişti.. eskiden kaptan yardımcılığı yaptığım için alışkanlık olmuştu....konuyu takibe alın biri yazınca çağırın bence .......bende ara ara bakar bende gördüklerimi çağırırım ben konuyu takibe aldım zaten ).....

hatta ben bi ara diyet günlüklerine gidip oradan herkesi davet etmiştim... mesala merve oradan katıldı aramıza....

bugünün çöpe gitti noldu bana böyle diyet falan yapamıyorum ben (
bir süre kendi halimde kalsam iyi olacak görüşmek üzere

senin öyle bir lüksün yok canım sen kaptan yardımcısısın diyet yapamazsan bile buralarda olmalısın.... ayrıca bir gün çöpe gitti diye bırakılmaz diyet...

Tmm canım

Kızlar link ekleme işini nasıl yapıyoruz bilen varmi

Selamlar ben geldiiim..
Menüm ve planladığım program şöyle:
Kahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet (son 3-4 dilim peksimetim kaldı onları atmak istemiyorum.sonradan peksimet dahil karbonhidrat yok)
Öğle: küçük bir kase yoğurt ve bol salata (salatalık ve domates ,nar ekşisi ile)
Kaçamak: elmalı soda
Ara: Bir armut ve grissini
Akşam: yulaf eklenmiş probiyotik tozlu yoğurt
Spor: Leslie 5K ve 30 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su: 2,5-3 lt
Programda değişiklik olursa yazarım.
Bu ara vejeteryan yemeklerini araştırıyorum.Güzel ,kolay tarifler bulursam eklerim. Benim menülerde bir sıkıntım var.Sanki çok çeşitlilik yok gibi.Aynı şeyleri yiyormuşuz gibi geliyor hep.Bir süre sonra yediklerimizden sıkılırız gibi geliyor.Renklendirmek lazım

Daha birkaç saat önce menulerinizi kontrol edicem diyordun.kac kilosun ne zamandır yapmaya çalışıyorsun acaba yanlış biseylermi var acikmanin nedenini bulsak

Daha birkaç saat önce menulerinizi kontrol edicem diyordun.kac kilosun ne zamandır yapmaya çalışıyorsun acaba yanlış biseylermi var acikmanin nedenini bulsak
evet edicem zaten ama diyet işinin içinde olmak istemiyorum ben menü vermiyecem kilo falan da bildirmicem planlı onu yapicam bunu yapicam diyince daha çok yapamıyorum ben

evet edicem zaten ama diyet işinin içinde olmak istemiyorum ben menü vermiyecem kilo falan da bildirmicem planlı onu yapicam bunu yapicam diyince daha çok yapamıyorum ben
Aynen ben de akışına bırakayım diyorum. Öncelikle diyetisyen işini bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…