ben aktiflik bekliyorum gelen derdini menüsünü yazıp gitmesin takıma katiligim sağlasın sayfalarca okuyamıyorum demek bahane değil nerde geldiyse ordan katılsın muhabbete. ben aktif katılım yapabilirim . Spor olarak da pilates yapabilirimArkadaşlar tek tek herkesi etiketleyemiyorum.
herkes gruptan beklentilerini yazsın.
Altına da kendi yapabileceklerini yazsın. Mesela ben günde şu kadar katılım sağlayabilirim, şu kadar spor yapabilirim gibi gibi
Sonra hep beraber bi yol çizelim.
çok iyi düşünmüşsün canım herkes görüşlerini açık açık yazsın bence ....Arkadaşlar tek tek herkesi etiketleyemiyorum.
herkes gruptan beklentilerini yazsın.
Altına da kendi yapabileceklerini yazsın. Mesela ben günde şu kadar katılım sağlayabilirim, şu kadar spor yapabilirim gibi gibi
Sonra hep beraber bi yol çizelim.
canım , sırf takım hareketlensin diye çağrıyordum yani bu görev bana verilmemişti.. eskiden kaptan yardımcılığı yaptığım için alışkanlık olmuştu....konuyu takibe alın biri yazınca çağırın bence .......bende ara ara bakar bende gördüklerimi çağırırım ben konuyu takibe aldım zatenMerhaba kızlar
Geçmişi okudum evt çok haklısınız inanın 3 çocukla buraya girmem zor oluyor ama kendimi zorlarim spor takibi yapabilirim ama şuan gereksiz bir uğraş olur gibi geliyor eylülden sonra burası canlanır takımlarin geneli şuan böyle bir iki takım dışında çünkü yaz insanlar genellikle tatilde çocuklar vs ugraslar çok
Ama elimden geldiği ölçüde üzerime düşeni yaparım
ada81 adacim bu üye çağırma işini hep sen yapiyordun benim gördüğüm oyuzden benim hiç aklıma gelmedi olur ama ara ara çağırırım
senin öyle bir lüksün yok canım sen kaptan yardımcısısın diyet yapamazsan bile buralarda olmalısın.... ayrıca bir gün çöpe gitti diye bırakılmaz diyet...bugünün çöpe gitti noldu bana böyle diyet falan yapamıyorum ben(
bir süre kendi halimde kalsam iyi olacak görüşmek üzere
Tmm canımcanım , sırf takım hareketlensin diye çağrıyordum yani bu görev bana verilmemişti.. eskiden kaptan yardımcılığı yaptığım için alışkanlık olmuştu....konuyu takibe alın biri yazınca çağırın bence .......bende ara ara bakar bende gördüklerimi çağırırım ben konuyu takibe aldım zaten).....
Daha birkaç saat önce menulerinizi kontrol edicem diyordun.kac kilosun ne zamandır yapmaya çalışıyorsun acaba yanlış biseylermi var acikmanin nedenini bulsakbugünün çöpe gitti noldu bana böyle diyet falan yapamıyorum ben(
bir süre kendi halimde kalsam iyi olacak görüşmek üzere
evet edicem zaten ama diyet işinin içinde olmak istemiyorum ben menü vermiyecem kilo falan da bildirmicem planlı onu yapicam bunu yapicam diyince daha çok yapamıyorum benDaha birkaç saat önce menulerinizi kontrol edicem diyordun.kac kilosun ne zamandır yapmaya çalışıyorsun acaba yanlış biseylermi var acikmanin nedenini bulsak
Ben etsiz yumurtasız yapamam heraldeEki Görüntüle 2293941
Eki Görüntüle 2293942
Eki Görüntüle 2293943
Vejeteryan menü diyor ama gayet de yapılabilir .Ne düşünüyorsunuz?
Aynen ben de akışına bırakayım diyorum. Öncelikle diyetisyen işini bırakacağımevet edicem zaten ama diyet işinin içinde olmak istemiyorum ben menü vermiyecem kilo falan da bildirmicem planlı onu yapicam bunu yapicam diyince daha çok yapamıyorum ben
kalkıp kek yapasım geldi benimdeAynen ben de akışına bırakayım diyorum. Öncelikle diyetisyen işini bırakacağım
ben etsiz yaparım da yumurtadan tiksinmemek için farklı şeyler yemek lazım bence.O yüzden denenebilir gibi geldiBen etsiz yumurtasız yapamam heralde
bence de diyetisyen seni bı zorunluluk içine sokuyor da olabilir planlı olmamak laizm ben plan ne zaman yapsam elimde patlıyor yapmayacm artikAynen ben de akışına bırakayım diyorum. Öncelikle diyetisyen işini bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?