Ay insan çok kötü oluyor kendini hazirliyorsun problem çok kötü oluyorturla ilgili bir sorun oldu halledwriz dediler de bilemiyorum inşallah hallolurah deme
Hoşgeldiniz 1. sayfadaki formu doldurursanız sizi daha iyi tanırızKızlar beni de araniza alır mısınız.Ne yapmam gerekiyor günlük menü mu yaziyoruz
inşallah düzelir ya.haber bekliyorum bakalım hallederler umarımAy insan çok kötü oluyor kendini hazirliyorsun problem çok kötü oluyor
Bizimde tatil vardı otel iptal etti önümüzdeki yaza bizde kaldık öyle ama çocuklarda çok üzüldü
İnşallah düzelir gidersin tatil iyi geliyor insana 1 yılın yorgunlugu gidiyor sanki
Formu kime yollamamış.gerekiyorHoşgeldiniz 1. sayfadaki formu doldurursanız sizi daha iyi tanırız
Akşamlari günlük menu ve sporlarimizi paylaşıyoruz pazartesi ve cuma kilo bildirim günlerimiz
13. TAKIM KATILIM FORMUFormu kime yollamamış.gerekiyor
Teşekkür ederim cnm13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
bunu doldurup buraya yazicaksin canım
takımımıza hoşgeldin canım kuralları okudun dimi her akşam o gün yediğimiz yemekleri sabah öğle akşam şeklinde yazıyoruz miktarlariyla beraber . aktif katılım sağlamak motivasyon açısından önemli zaten ilk başta kurallar katı gibi duruyor ama günaydın iyi geceler yazarken mesaj sayısı doluyor zaten yeterki katılım göster ben de 2 hafta önce mezun oldum13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Nilsu17
İsim (İsteğe Bağlı ):Nilay
Mesleginiz:Ögretmen
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Canakkale
Boyunuz : 165
Kilonuz:69
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Çok tatli yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sagligim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum .
Hoş bulduk Teşekkür ederim.menuleri ilk sayfada linki verilen yere yazıyoruz değil mi ,buraya değil yanitakımımıza hoşgeldin canım kuralları okudun dimi her akşam o gün yediğimiz yemekleri sabah öğle akşam şeklinde yazıyoruz miktarlariyla beraber . aktif katılım sağlamak motivasyon açısından önemli zaten ilk başta kurallar katı gibi duruyor ama günaydın iyi geceler yazarken mesaj sayısı doluyor zaten yeterki katılım göster ben de 2 hafta önce mezun oldum
evet kural olarak oraya yazıyoruz biz burdan yorumları yaparız biz buraya da yazıyoruzHoş bulduk Teşekkür ederim.menuleri ilk sayfada linki verilen yere yazıyoruz değil mi ,buraya değil yani
Teşekkür ederim.evet kural olarak oraya yazıyoruz biz burdan yorumları yaparız biz buraya da yazıyoruz
olsun yine de bugünü de yaz ki beslenme şeklini anlayalim gel yarın beraber başlayalım bende bugün dagittimYarın başlıyorum.diyete .yarından itibaren yazayim olur mu .Bugün baya kalorili bir gündü
Olur yazayim :)olsun yine de bugünü de yaz ki beslenme şeklini anlayalim gel yarın beraber başlayalım bende bugün dagittim
Neyi kaçırdımmmm
Hiç motive olamıyorum listede değilim diye boğazımı tutuyordum oyüzden buraya gelmekte beni kesmiyor .
Şimdiye kadar ne kadar kilo verdin kaç ayda verdin diye analiz yapılacaktı. Motivasyon olurdu sana bi dahaki sefere artık.Neyi kaçırdımmmm
Şöyle ki vakti zamanında böyle bir kural yoktu.Hiç motive olamıyorum listede değilim diye boğazımı tutuyordum oyüzden buraya gelmekte beni kesmiyor .
Niye mezun üye mezun olduğu kilo da girmek zorunda listeye ya . İki gündür bunu düşünüyorum ne saçma ... o kiloya kendimiz inebilsek burda ne işimiz var çok mutsuzum yedikçe yiyorum
Ama ben 68 olabilsem zaten listede ne işim varŞöyle ki vakti zamanında böyle bir kural yoktu.
Bazıları bu hafta mezun olmak istiyordu. İki hafta sonra yeniden listeye girip 3-4 hafta sonra yeniden mezun oluyordu. Sonra yeniden listeye girince bahar bu ne be dedi oylamayla bu kuralı getirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?