Olur başlıyalım benimde desteğe ihtiyacım var... şekere alıştım2 kaşık yiyip birakabilmissin ama
ben beğendim menunu
yarın beraber sekerisze başlayalım mi?
benim de desteğe çok ihtiyacim var
leslie fark ettiriyor evet . Ben de birkaç güne olacağım hatta ama o halsizliğe ve Hatay sıcağına rağmen 30 dk leslie ve 45 dk pilates yaptım.İçim rahat..Bu iş olacakYa bu bir detox programı bugün başladım.ama dediğin gibi halsiz ve arada tansiyonum düştü galiba .jullian güzel 6. Günüm kilo çok gitmedi gibi (regl öncesi odemden dolayı ),ısınma olsun diye 5 günde lesli 3 mil yapmıştım .gozle görülür büyük fark var sanki 5 6 kilo gitmiş gibi kıyafetler bol gelmeye başladı.
Birde regl olur rahatlarsam süper olucak
video serisi youtube da var mı link atar mısın?Julliani hepinize tavsiye ediyorum .6. günde büyük fark var goguslerim bile küçüldü
Linkini atarmısın canım hangisini yapiyorsun...Julliani hepinize tavsiye ediyorum .6. günde büyük fark var goguslerim bile küçüldü
Valla ben osmaniye sıcagında yapıyorum...leslie fark ettiriyor evet . Ben de birkaç güne olacağım hatta ama o halsizliğe ve Hatay sıcağına rağmen 30 dk leslie ve 45 dk pilates yaptım.İçim rahat..Bu iş olacak
ben de bugün dondurma ve helva yedim pişmanım.Olur başlıyalım benimde desteğe ihtiyacım var... şekere alıştım
Leslie bende yapardimeskiden yaa. Eylül gelsin de belki yine devam ederimYa bu bir detox programı bugün başladım.ama dediğin gibi halsiz ve arada tansiyonum düştü galiba .jullian güzel 6. Günüm kilo çok gitmedi gibi (regl öncesi odemden dolayı ),ısınma olsun diye 5 günde lesli 3 mil yapmıştım .gozle görülür büyük fark var sanki 5 6 kilo gitmiş gibi kıyafetler bol gelmeye başladı.
Birde regl olur rahatlarsam süper olucak
Bende size yakın bir sehirdeyim sıcak ama daha iyi ter attiriyor.leslie fark ettiriyor evet . Ben de birkaç güne olacağım hatta ama o halsizliğe ve Hatay sıcağına rağmen 30 dk leslie ve 45 dk pilates yaptım.İçim rahat..Bu iş olacak
İzlesenede var .ama öncesinde herhangi bir egzersiz yapmıyorsanız çok zorluyor .ben önce 1 hafta lesli 3 mil yaptım .jullian shared level 1 -2-3 diye 10 ar günlük programvideo serisi youtube da var mı link atar mısın?
Bakayım link atabilirmiyimLinkini atarmısın canım hangisini yapiyorsun...
Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlıcan salatası
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Yeşillik
Ara
1c.bardagi kefir ve 2 kirmizi erik
Akşam 17.00
3 yk bulgur pilavı
8 yk z. Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Ara
5 tane peynirli çubuk kraker
2 kaşık dondurma
Olmadı biliyorum...LAydLiNe
3 lt su içildi..
Spor
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
30 dk lesli yapildi...
Çok güzel ama 45dk sıkıcı gelmeye başlamıştı.bu 27 dk ve daha etkiliLeslie bende yapardimeskiden yaa. Eylül gelsin de belki yine devam ederim
Baktım ama açılmadıoldumuİzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Türkiye'nin İlk ve en büyük video topluluğu! Onbinlerce video arasından sevdiklerinizi izleyin, kendi videolarınızı yükleyin, milyonlarla paylaşın, ünlü olun!www.izlesene.com
Bende lesli yapacam 1 ayda bakalım ne kadar fark edecek ... gerçi ben cardio da yapıyorum...Size resim atabilsem yüzüm bile çok farketti tombul yanakliyimdir.suzuldum.
Tisortlerim iki kat göbek olurdu
Şuan gogsumden daha içerde herşey bol oluyor
Alt 44 giyiyordum şuan 40 .ayın 13 ünden beri diyetteyim .5 gün lesli yürüyüş .6 gündür jullian etkisi .ve regl olmadım daha
Bilemiyorum jullian michales 30 day shred level 1 diye .izlesenede arattirirsanBaktım ama açılmadı
Haklısın canım olmadı... peynirli çubuk krakere bayılıyorumHadi dondurma neyse de peynirli çubuk kraker olmamış aklıma düştü simdiama onun dışında menun güzel afiyet olsun spor da var
Tamam canim bakarımBilemiyorum jullian michales 30 day shred level 1 diye .izlesenede arattirirsan
sen kaç beden giyiyosun ada ablaTamam canim bakarım
36 alt üst ise bazı modellerde m bazı modellerde s giyiyorum....sen kaç beden giyiyosun ada abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?