- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
daha nereye kilo vermeyi düşünüyorsun ki36 alt üst ise bazı modellerde m bazı modellerde s giyiyorum....
Ben üst tarafımdan çok memnun değilim... alt tarafım iyide üst tarafım biraz daha küçülmeli...özellikle kollarım...daha nereye kilo vermeyi düşünüyorsun ki
o zaman kol çalışmalısın eliptik yaptıkça kalcan iyice düz olmaya doğru ilerlerBen üst tarafımdan çok memnun değilim... alt tarafım iyide üst tarafım biraz daha küçülmeli...özellikle kollarım...
Kalçam kalmadı zaten düz olduo zaman kol çalışmalısın eliptik yaptıkça kalcan iyice düz olmaya doğru ilerler
Dambıl ağırlık iyi inceltiyorBen üst tarafımdan çok memnun değilim... alt tarafım iyide üst tarafım biraz daha küçülmeli...özellikle kollarım...
eliptigi kaldır o zaman onun yerine sadece üst bedene odaklanKalçam kalmadı zaten düz oldu
Dambıl ağırlık iyi inceltiyor
Kol çok çalışamıyorum.. sağ omzunda bir milim kayma varmış .. dr cok fazla hareket ettirme dedi agrım çok oluyor.... lesli yaptıktan sonra bile agrım oluyor ama dayanıyorum... zorlamamam gerekiyor... yoksa çoktan kolu inceltirdimeliptigi kaldır o zaman onun yerine sadece üst bedene odaklan
Biberiye yağı sürüp Streç film sar o zaman faydası oluyorKol çok çalışamıyorum.. sağ omzunda bir milim kayma varmış .. dr cok fazla hareket ettirme dedi agrım çok oluyor.... lesli yaptıktan sonra bile agrım oluyor ama dayanıyorum... zorlamamam gerekiyor... yoksa çoktan kolu inceltirdim
Yok canim yaa goremem o kadar da odem gitsin onada raziyimBayrama 60’ları göreceksin canım, ha gayret
Sporu aksatmadan yapmaya çalışıyorum 2 ay kesintisiz olarak yapacam inşallahAfiyet olsun canım akşam yogurtta ekleseydin keşke afiyet olsun spor çok güzel
Bence kötü değil çünkü spor çok iyi ada. Afiyet olsun canimBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlıcan salatası
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Yeşillik
Ara
1c.bardagi kefir ve 2 kirmizi erik
Akşam 17.00
3 yk bulgur pilavı
8 yk z. Yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Ara
5 tane peynirli çubuk kraker
2 kaşık dondurma
Olmadı biliyorum...LAydLiNe
3 lt su içildi..
Spor
60 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
30 dk lesli yapildi...
Teşekkürler canım, daha iyiyim şimdi. Bir ay ilaç kullanacağım. Sonra tekrar bakılacak. Stres de çok etkiliyor insanı, en son dün şimdilik işleri bitirdim biraz rahatladım.çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi misin? sağlık herşeyden onemli önce kendini mutlu et düşün ki etrafa da mutluluk sacilsin
Ne yedin kiolsun yine de bugünü de yaz ki beslenme şeklini anlayalim gel yarın beraber başlayalım bende bugün dagittim
Bende bayılırım da o yüzden dikkatimi cektiHaklısın canım olmadı... peynirli çubuk krakere bayılıyorum
Nereden yapıyorsun canım? Bir de ne kadar sürüyor?Julliani hepinize tavsiye ediyorum .6. günde büyük fark var goguslerim bile küçüldü
Afiyet olsun canım.Menun güzel ama ara öğün yapmadan zor olmuyomuMenüm
Sabah 10:30
1 Yağda yumurta
Roka domates biber
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam 19:00
6-7 yk barbunya yemeği
Semizotu salatası
3 çatal biber kavurması domatesli
2 dilim tb ekmeği
Su 2 lt
Spor 90 dk yürüyüş
Bu agrıya mı iyi geliyor yoksa kollarımı eritiyorBiberiye yağı sürüp Streç film sar o zaman faydası oluyor
Kaç kiloydun canım? Ne kadar verdin? Farketmiş epeySize resim atabilsem yüzüm bile çok farketti tombul yanakliyimdir.suzuldum.
Tisortlerim iki kat göbek olurdu
Şuan gogsumden daha içerde herşey bol oluyor
Alt 44 giyiyordum şuan 40 .ayın 13 ünden beri diyetteyim .5 gün lesli yürüyüş .6 gündür jullian etkisi .ve regl olmadım daha
Ara öğün yapmayı unutuyorumAfiyet olsun canım.Menun güzel ama ara öğün yapmadan zor olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?