Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl yani anlamadım 15 gündemi 4 beden inceldin

Kızlar kötü de olsa listemi vereyim;

Sabah (10:00)
Birkaç bardak çay
7-8 Selanik gevreği

Ara (15:00)
Bir neskafe (3’ü bir arada)

Akşam (18:00)
1 tabak kısır

Su tam ölçemedim 2 lt kadar.

Kızlar izindeyim ve şu an annemde kalıyorum, evdeki gibi olmuyor, ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum.

Kolları inceltiyor. Daha doğrusu nerene sürüp sararsan orası gidiyor.
Ben doğumdan sonra korse aldım ig de gordunuzmu bilmiyorum şöyle zayıflatıyor böyle inceltiyor bende sadece onu giyerek zayifliycam sanmıştım hiç etkisi olmadı ama diyete baslayinca spor yaparken giyiyordum karnım iz iz oluyordu sonra rahat olmaya başladı kilo verdikce

Kaç kiloydun canım? Ne kadar verdin? Farketmiş epey
76.4 ten 71.8 e inmistim şuan 73 görünüyorum regl öncesi ve antibiyotik kullanıyorum bunlar şişirirmiş.
Ödemeler giderse daha iyi olucak.
Şuan dışardan farkedilecek kadar inceldim.
Arkadaşlar sporu yediklerimi sormaya başladılar .
Ama ben bir oturuşta 1 ekmek yemeden kalkmazdim o yüzden mide karın bosalsa bu kilo eder

İlk günler bir dilim ananas
1 salatalık
1 kupa demlenmiş yeşil çay
1 maden suyu
Blendirdan geçirip 2 litre su ekledim içtim
Bunlar ilk günler çok eksiler gormemi sağladı .
Sonra öncesi sonrası foto atarım 10 günü tamamlayayim insallh

Çok güzel gidiyorsun canim benim afiyet olsun

Herkes uyudu musohbet etmeye geldim kimse yok bizimkiler anca uyudu. Hiç uykum yok. Neyse artık döner doner uyurum heralde. Herkese tatlı rüyalar

Dediğiniz gibi Bugünkü yediklerimde bana az geldi spor yaptığım icingaliba acikmiyorum ama halsizlik oldu .kendi bildigimi yapicam protein ağırlıklı

Nasıl yani anlamadım 15 gündemi 4 beden inceldin
Yanlış bilgi vermiyim canım bu ara annemdeyim tartı farkı olabilir okadar verilmez galiba birde giydiğim 44 beden bol LCW salaş pantolondu . o tipin 40 bedeni vardı ona giriyorum ama 4 beden inceldim diyemem .sadece önceden çok yediğim için bir öğünde 1 ekmek gibi şuan insanı boyutlarda yiyince göbek filan indi.
Evime geçince doğru bilgi veririm
Kalktım 2 3 kasik yoğurt yedim

valla benim de öyle
Gece giremedim sabaha karşı anca

Kahvaltı 10
Tb ekmekten 2 tost (küçük dilim ekmek)
400 ml ayran

Öğle
Pilav üstü döner (2 kaşık aldım pilavdan gerisini ikizlere yedirdim)
250 ml ayran

Ara
3 top dondurma (günü çöp eden bu )

Akşam
1 kase çorba
Biraz ekmek

Bugun regli oldum bu ay 27. Günde oldum... erkenden şişkinlik bsşlamıştı zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…