Nasıl yani anlamadım 15 gündemi 4 beden inceldinSize resim atabilsem yüzüm bile çok farketti tombul yanakliyimdir.suzuldum.
Tisortlerim iki kat göbek olurdu
Şuan gogsumden daha içerde herşey bol oluyor
Alt 44 giyiyordum şuan 40 .ayın 13 ünden beri diyetteyim .5 gün lesli yürüyüş .6 gündür jullian etkisi .ve regl olmadım daha
Kolları inceltiyor. Daha doğrusu nerene sürüp sararsan orası gidiyor.Bu agrıya mı iyi geliyor yoksa kollarımı eritiyor
Ben doğumdan sonra korse aldım ig de gordunuzmu bilmiyorum şöyle zayıflatıyor böyle inceltiyor bende sadece onu giyerek zayifliycam sanmıştım hiç etkisi olmadı ama diyete baslayinca spor yaparken giyiyordum karnım iz iz oluyordu sonra rahat olmaya başladı kilo verdikceKolları inceltiyor. Daha doğrusu nerene sürüp sararsan orası gidiyor.
İzlesene 27 dkNereden yapıyorsun canım? Bir de ne kadar sürüyor?
76.4 ten 71.8 e inmistim şuan 73 görünüyorum regl öncesi ve antibiyotik kullanıyorum bunlar şişirirmiş.Kaç kiloydun canım? Ne kadar verdin? Farketmiş epey
Çok güzel gidiyorsun canim benim afiyet olsunMenüm
Sabah 10:30
1 Yağda yumurta
Roka domates biber
2 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Akşam 19:00
6-7 yk barbunya yemeği
Semizotu salatası
3 çatal biber kavurması domatesli
2 dilim tb ekmeği
Su 2 lt
Spor 90 dk yürüyüş
Bende oğlumu sallıyorum uyumuyor kızlar uyudu iyi geceler canimHerkes uyudu musohbet etmeye geldim kimse yok bizimkiler anca uyudu. Hiç uykum yok. Neyse artık döner doner uyurum heralde. Herkese tatlı rüyalar
Yanlış bilgi vermiyim canım bu ara annemdeyim tartı farkı olabilir okadar verilmez galibaNasıl yani anlamadım 15 gündemi 4 beden inceldin
Gece giremedim sabaha karşı ancavalla benim de öyle
2 top Maraş dondurması yedim işyerinde.Ne yedin ki
Sağol canım hafta sonu aktardan alayımKolları inceltiyor. Daha doğrusu nerene sürüp sararsan orası gidiyor.
benim okuduğum da şu atiiyormus sürdüğün bölgeden yağ yağmıyor zararlı diyordu biri youtubede böyle yöntemlerSağol canım hafta sonu aktardan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?