- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
benim okuduğum da şu atiiyormus sürdüğün bölgeden yağ yağmıyor zararlı diyordu biri youtubede böyle yöntemlerSağol canım hafta sonu aktardan alayım
Günaydın canım ,
benim 35 oldu hala gelen giden yokBugun regli oldum bu ay 27. Günde oldum... erkenden şişkinlik bsşlamıştı zaten....
Bi araştırayım canımbenim okuduğum da şu atiiyormus sürdüğün bölgeden yağ yağmıyor zararlı diyordu biri youtubede böyle yöntemler
Ben normalde 30 günde bir oluyorum ama hava degişiklikleri etkiledi sanırımbenim 35 oldu hala gelen giden yok
bende 28 29 bu civarda olurdum 2 3 aydır değişti niye acabaBen normalde 30 günde bir oluyorum ama hava degişiklikleri etkiledi sanırım
Bu menü diyetisyen menüsü mü canım ? Dondurmayı geçtim ama diğer öğünlerde olmamış ki ...Gece giremedim sabaha karşı anca
Kahvaltı 10
Tb ekmekten 2 tost (küçük dilim ekmek)
400 ml ayran
Öğle
Pilav üstü döner (2 kaşık aldım pilavdan gerisini ikizlere yedirdim)
250 ml ayran
Ara
3 top dondurma (günü çöp eden bu)
Akşam
1 kase çorba
Biraz ekmek
Sıcaklardan olabilir en ufak şeyden etkileniyoruz....bende 28 29 bu civarda olurdum 2 3 aydır değişti niye acaba
Ben de sekizinde olmuştum geçen ay bu ay da öyle olurum sanırım şişmeye başladım yavaş yavaşBugun regli oldum bu ay 27. Günde oldum... erkenden şişkinlik bsşlamıştı zaten....
Sıkılaştırıyorbenim okuduğum da şu atiiyormus sürdüğün bölgeden yağ yağmıyor zararlı diyordu biri youtubede böyle yöntemler
yakıyor mu bende bacaklara surerim o zmnSıkılaştırıyor
hadi BismillahirrahmanirrahimGünaydın herkese
Yine mutlu kalktım bakalım hevesim gitmeden biraz spor yapayım
Sür sür illaki faydası oluyor. Ben üşeniyorum öyle şeylere. 2 saat dursa yeter. Sürekli durursa zararı oluyordur belki.yakıyor mu bende bacaklara surerim o zmn
Bu sefer 10 gün yaptım maşallah banahadi Bismillahirrahmanirrahim
bismillah her hayrin basiymis bizim şekersiz de inşallah hayirli olur
Canım , sağ omzumda 1 milim kayma var o yüzden çok agırlık tarzı şeyler yapamıyorum.. leslie de kolları kaldır indir yapiyorum onda bile ağrıyor sağ taraf...Ben geçen sene diyetteyken yürüyüşe çıkarken ya da leslie yaparken ayağıma 500 gr lık ağırlık bağlıyordum onun da faydası oluyordu. Sen de kollarına bağlayabilirsinada81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?