- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
tamam sürüp streç yapayım çok sağolSür sür illaki faydası oluyor. Ben üşeniyorum öyle şeylere. 2 saat dursa yeter. Sürekli durursa zararı oluyordur belki.
benden çok yapmışsınBu sefer 10 gün yaptım maşallah bana
bende ishal oldum dün annem bana yazdırmış kabızlık için aç karnına 1 ölçek işe yaramaz diye 2 ölçek aldım akşam fenaydiBende kalkip kızın kahvaltisını hazırlayayım... mide bulantım ve ishal başladı bende spor yapabilecekmiyim bilmiyorum...
Okudum onu dün canım. Kaldır indir yapmayacaksın ya zararı olmaz gibi geldi. Kolunda duracak sadece günlük hayattaCanım , sağ omzumda 1 milim kayma var o yüzden çok agırlık tarzı şeyler yapamıyorum.. leslie de kolları kaldır indir yapiyorum onda bile ağrıyor sağ taraf...
sağol bir deniyeyim canım ağrırsa bırakırımOkudum onu dün canım. Kaldır indir yapmayacaksın ya zararı olmaz gibi geldi. Kolunda duracak sadece günlük hayattaZararı olursa yapma tabii
ben spora başlayamadım bi yandan regli bi yandan ishal ve mide bulantısı mahvoldum... kızımdan bana mı geçti ne anlamadım .... eşimi aradım hazır ol her an çağırabilirim seni dedim... midem çok kötüüü100 ip atladım belim bacağım acıdı
Temizlik baya yormuş beni
benimki farklı canım mide bulantısıda var sanırım sulardan geçiyor... hazır su kullanıyoruz ama sonuçta yine musluk suyunu arada kullanıyorum....tamam sürüp streç yapayım çok sağol
benden çok yapmışsın
bende ishal oldum dün annem bana yazdırmış kabızlık için aç karnına 1 ölçek işe yaramaz diye 2 ölçek aldım akşam fenaydişimdi düzeldi biraz Allah'tan
ben spora başlayamadım bi yandan regli bi yandan ishal ve mide bulantısı mahvoldum... kızımdan bana mı geçti ne anlamadım .... eşimi aradım hazır ol her an çağırabilirim seni dedim... midem çok kötüüü
iyi yolculuklar iyi tatiller canımKızlar günaydınDün hiç gelemedim. Tatil için hazırlık yaptım koştur koştur. Çiçeklerim vardı onları arkadaşlara bıraktım. 15 gün yokum ne de olsa. Gece 03.00 te uyudum sabah 06:30 da uyandım. Şimdi Ankara’dayız Eskişehir’e doğru gidiyoruz. Ara ara gelmeye çalışırım
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Cok geçmiş olsun canım.Salgin var ishal.Havalarında etkisi olabilirben spora başlayamadım bi yandan regli bi yandan ishal ve mide bulantısı mahvoldum... kızımdan bana mı geçti ne anlamadım .... eşimi aradım hazır ol her an çağırabilirim seni dedim... midem çok kötüüü
Iyı yolculuklar canımKızlar günaydınDün hiç gelemedim. Tatil için hazırlık yaptım koştur koştur. Çiçeklerim vardı onları arkadaşlara bıraktım. 15 gün yokum ne de olsa. Gece 03.00 te uyudum sabah 06:30 da uyandım. Şimdi Ankara’dayız Eskişehir’e doğru gidiyoruz. Ara ara gelmeye çalışırım
Kızlar günaydınDün hiç gelemedim. Tatil için hazırlık yaptım koştur koştur. Çiçeklerim vardı onları arkadaşlara bıraktım. 15 gün yokum ne de olsa. Gece 03.00 te uyudum sabah 06:30 da uyandım. Şimdi Ankara’dayız Eskişehir’e doğru gidiyoruz. Ara ara gelmeye çalışırım
iyi yolculuklar kaptanım bende mezura alicam yanıma
Geçmiş olsun canımben spora başlayamadım bi yandan regli bi yandan ishal ve mide bulantısı mahvoldum... kızımdan bana mı geçti ne anlamadım .... eşimi aradım hazır ol her an çağırabilirim seni dedim... midem çok kötüüü
Teşekkür ederim canim ... midem düzeldi ishal devam ediyor... halsizleştim uyuyorumGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?