Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sür sür illaki faydası oluyor. Ben üşeniyorum öyle şeylere. 2 saat dursa yeter. Sürekli durursa zararı oluyordur belki.
tamam sürüp streç yapayım çok sağol
Bu sefer 10 gün yaptım maşallah bana
benden çok yapmışsın
Bende kalkip kızın kahvaltisını hazırlayayım... mide bulantım ve ishal başladı bende spor yapabilecekmiyim bilmiyorum...
bende ishal oldum dün annem bana yazdırmış kabızlık için aç karnına 1 ölçek işe yaramaz diye 2 ölçek aldım akşam fenaydi şimdi düzeldi biraz Allah'tan

Canım , sağ omzumda 1 milim kayma var o yüzden çok agırlık tarzı şeyler yapamıyorum.. leslie de kolları kaldır indir yapiyorum onda bile ağrıyor sağ taraf...
Okudum onu dün canım. Kaldır indir yapmayacaksın ya zararı olmaz gibi geldi. Kolunda duracak sadece günlük hayatta Zararı olursa yapma tabii

100 ip atladım belim bacağım acıdı
Temizlik baya yormuş beni
ben spora başlayamadım bi yandan regli bi yandan ishal ve mide bulantısı mahvoldum... kızımdan bana mı geçti ne anlamadım .... eşimi aradım hazır ol her an çağırabilirim seni dedim... midem çok kötüüü

Son düzenleme:
benimki farklı canım mide bulantısıda var sanırım sulardan geçiyor... hazır su kullanıyoruz ama sonuçta yine musluk suyunu arada kullanıyorum....

Kızlar günaydın Dün hiç gelemedim. Tatil için hazırlık yaptım koştur koştur. Çiçeklerim vardı onları arkadaşlara bıraktım. 15 gün yokum ne de olsa. Gece 03.00 te uyudum sabah 06:30 da uyandım. Şimdi Ankara’dayız Eskişehir’e doğru gidiyoruz. Ara ara gelmeye çalışırım

Geçmiş olsun canım.

iyi yolculuklar iyi tatiller canım

Herkeslere günaydın:
Menüm ve programım şu şekilde olacak
Kahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates,3 dilim peksimet,1 dilim peynir,6-7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay
Öğle: Mercimek çorbası,salata,yoğurt (yemekte makarna çıkıyor ama yemeyeceğim artık )
Akşam: Yulaflı karışım (rondodan geçirilmiş 1 avuç ceviz,badem,fındık ile bolca yulafı karıştırdım.Buzdolabında saklıyorum) ve yoğurt
su: 3 lt
Adım: +9000 (güncelleme yaparım)
Spor: 30 dk Leslie (5K), 45 dk pilates
Herkese güzel bir gün dilerim..

Cok geçmiş olsun canım.Salgin var ishal.Havalarında etkisi olabilir

Iyı yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…