Evet salgın varmış aman dikkat edinCok geçmiş olsun canım.Salgin var ishal.Havalarında etkisi olabilir
Bende bu sabah regli oldum aynı durumdayızBenimde mide kotu bi de regl Cifte kavrulmus gibi.
Ben 2 ay olmadım ada geçen hafta oldum. Pkos var diye. Soğan Kuru yapıyorum bu ay. Kilo verince düzene giriyor galibaBugun regli oldum bu ay 27. Günde oldum... erkenden şişkinlik bsşlamıştı zaten....
Hadi anka ne kilolar verdik bizGünaydın herkese
Yine mutlu kalktım bakalım hevesim gitmeden biraz spor yapayım
Benim Yigenim de çıktı vitiligo abimler hemen götürdü kremleri var sürekli kullanması gerek ve güneşten koricaksin. Sen dr a götür bir kuzuyuKızlar kızımın bazı yerlerinde renk acilmalari var netten baktım vitiligo olabilirmis inşallah ilerlemez çok beyaz tenli ama yinede belli oluyor
aranızda vitiligo olan varmı geciyormu
Goturucem canım peki ilerledimi lekelerBenim Yigenim de çıktı vitiligo abimler hemen götürdü kremleri var sürekli kullanması gerek ve güneşten koricaksin. Sen dr a götür bir kuzuyu
Van’a mı taşınacaksınızSelam herkese..
Kilo verme acısından felaketin
Bütün sevkim gitti neden boyle oldum bilmiyrium .
Buraya da pek gelesim yok acikcasi..
Böyle kalmıycak tabi devam edicem elbet ama su an bi süreçten geçiyor gibi hissediyorum kendimi.
Van sıkıntısından psikolojik yemeler abartmazlar yasiyorum
Yaparız canımHadi anka ne kilolar verdik bizyine yapariz
Bu menü diyetisyen menüsü mü canım ? Dondurmayı geçtim ama diğer öğünlerde olmamış ki ...
Ahahah senin hayal gücünü yerim . Güldürdün beni :)) *can sıkıntısı yazacağıma yanlış yazmışımVan’a mı taşınacaksınız
Ben olsam ben de yemeye abanırdım ülkenin bi ucu valla
AyyAhahah senin hayal gücünü yerim . Güldürdün beni :)) *can sıkıntısı yazacağıma yanlış yazmışım
Teşekkürler canım.Bende bu sabah regli oldum aynı durumdayızsanada geçmiş olsun canim
Yok canim ilerlemedi. Kremleri saatiyle uyguluyorlarGoturucem canım peki ilerledimi lekeler
Bu kurali da bilmiyordum ebruyla konuşurken o söyledi bugun. Ne saçma yaa .Ayyben de işin arasında bakınca anlayamadım
Sen nerede hata yaptığını ve yemek tarifini paylaşsana yarın son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?