Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 canım çok geçmiş olsun ben iyim evde degildim bu ara diyet yalan oldu biraz aldım sanki

Kahvemi aldım geldim. Günlük işler bitti Yemegimide yaptım. Zeytinyağlı patlıcan tava salata.

Kızlar kızımın bazı yerlerinde renk acilmalari var netten baktım vitiligo olabilirmis inşallah ilerlemez çok beyaz tenli ama yinede belli oluyor
aranızda vitiligo olan varmı geciyormu

Kızlar kızımın bazı yerlerinde renk acilmalari var netten baktım vitiligo olabilirmis inşallah ilerlemez çok beyaz tenli ama yinede belli oluyor
aranızda vitiligo olan varmı geciyormu
Benim Yigenim de çıktı vitiligo abimler hemen götürdü kremleri var sürekli kullanması gerek ve güneşten koricaksin. Sen dr a götür bir kuzuyu

Selam herkese..
Kilo verme acısından felaketin
Bütün sevkim gitti neden boyle oldum bilmiyrium .
Buraya da pek gelesim yok acikcasi..
Böyle kalmıycak tabi devam edicem elbet ama su an bi süreçten geçiyor gibi hissediyorum kendimi.
Van sıkıntısından psikolojik yemeler abartmazlar yasiyorum

Van’a mı taşınacaksınız
Ben olsam ben de yemeye abanırdım ülkenin bi ucu valla

Bu menü diyetisyen menüsü mü canım ? Dondurmayı geçtim ama diğer öğünlerde olmamış ki ...

Dondurma hariç diğerleri menüme uygun canım sadece sabah 1 dilim ekmek fazla yedim ama ekmeklerin kare dilim ekmekten küçüktü o yüzden
Akşam da sadece çorba diyetime uygun değil haftada iki gün sebze 3 gün et tavuk balık salata falan var ama dondurma yediğim için yiyemedim ben bı tek çorba içtim iki kaşık da semizotu salatası yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…