- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
80-100 kişi içinde sonuncu oluyorsun bi cezası olmalıBu kurali da bilmiyordum ebruyla konuşurken o söyledi bugun. Ne saçma yaa .
Sen uzerine alınma lafım sana degil de genelolarak bu ceza kural vs seylerden sıkıldigim için gelmek istemiyorum zatem gruba. O kadar kişi içinde sonuncu olmuşsam ben zaten kendimi yeterince kötü hissederim bi de yemişim ki kilo almışım bunun nesini anlatıcam herkes biliyor kilo almaması icin yapılmayacak seyleri. Diyet zaten stresli bir iş, Ben de hayatımın stres olarak top dönemindeyim su anfa. O yuzden burasi beni boğuyor bazen. Listeye girmeden once daha keyifliydi sorumluluk hissetmiyordum. Su an ters etki yapiyor ben de.80-100 kişi içinde sonuncu oluyorsun bi cezası olmalı
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yarın randevu aldım goturucem bakalım ne diyecekYok canim ilerlemedi. Kremleri saatiyle uyguluyorlar
ama takima girerken demiştik kuralları aslında böyle böyle diyeSen uzerine alınma lafım sana degil de genelolarak bu ceza kural vs seylerden sıkıldigim için gelmek istemiyorum zatem gruba. O kadar kişi içinde sonuncu olmuşsam ben zaten kendimi yeterince kötü hissederim bi de yemişim ki kilo almışım bunun nesini anlatıcam herkes biliyor kilo almaması icin yapılmayacak seyleri. Diyet zaten stresli bir iş, Ben de hayatımın stres olarak top dönemindeyim su anfa. O yuzden burasi beni boğuyor bazen. Listeye girmeden once daha keyifliydi sorumluluk hissetmiyordum. Su an ters etki yapiyor ben de.
Sen uzerine alınma lafım sana degil de genelolarak bu ceza kural vs seylerden sıkıldigim için gelmek istemiyorum zatem gruba. O kadar kişi içinde sonuncu olmuşsam ben zaten kendimi yeterince kötü hissederim bi de yemişim ki kilo almışım bunun nesini anlatıcam herkes biliyor kilo almaması icin yapılmayacak seyleri. Diyet zaten stresli bir iş, Ben de hayatımın stres olarak top dönemindeyim su anfa. O yuzden burasi beni boğuyor bazen. Listeye girmeden once daha keyifliydi sorumluluk hissetmiyordum. Su an ters etki yapiyor ben de.
Kuralları biliyorum daha once de yarıştım ama o zaman nişanlıydım hayatım simdiye göre cok kontrollü ve boştu. Su anda ozellikle çocuklar kucuk olduğu icin vs stres seviyem fazla ve burasi da bana stresli geldi. Sadece burasıyla ilgili degil yani benim hayatımın bu dönemiyle de ilgili.ama takima girerken demiştik kuralları aslında böyle böyle diye
Nasıl hissettiğimi paylaştığım, neden kotu hissettigimi anlatmaya calistigim bir yazım uzerine bana beni rahatlatmaya çalışan bir mesaj yazdığın için tesekkur ederim arkadasimİzine ayrıl o zaman canım. Sen eski üye olduğun için izin hakkın var. Baktın liste daha iyiymiş tekrar girersinhevesini kaçırma içinden nasıl geliyorsa öyle yap
anka ablanın dediği gibi yapmak en güzeli senin için o zaman zaten insanın hayatı strestliyken bide burası hiç çekilmiyorKuralları biliyorum daha once de yarıştım ama o zaman nişanlıydım hayatım simdiye göre cok kontrollü ve boştu. Su anda ozellikle çocuklar kucuk olduğu icin vs stres seviyem fazla ve burasi da bana stresli geldi. Sadece burasıyla ilgili degil yani benim hayatımın bu dönemiyle de ilgili.
Bu da bir süreçtir belki geçer biraz sonra
Tebrikler canımsonunda ucundan da olsa 59 gördük be
Ay hala abla diyoranka ablanın dediği gibi yapmak en güzeli senin için o zaman zaten insanın hayatı strestliyken bide burası hiç çekilmiyor(
aslında hepinize artık canım cicim demek istiyorum ama utanıyorumAy hala abla diyor
De canım nasıl istiyorsan....aslında hepinize artık canım cicim demek istiyorum ama utanıyorum
Yakında takıma kilit vuracagızanka ablanın dediği gibi yapmak en güzeli senin için o zaman zaten insanın hayatı strestliyken bide burası hiç çekilmiyor(
Benim bir arkadaşımın kızında oldu ankaraya götürdüler ömür boyu bir kullanması gerekecek bir krem vermiş....hassas tenlilerde oluyormuş... çok geçmiş olsum canım inşallah sizinki geçicidir...Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yarın randevu aldım goturucem bakalım ne diyecek
geçmiş olsun abla galeta patates haşlama falan ye gecmezseAyyy kizlar ishal bitirdi beniiibiraz daha yeni toparladım...
valla ya kaç kişi kaldık ki zatenYakında takıma kilit vuracagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?