Geçmiş olsun canımAyyy kizlar ishal bitirdi beniiibiraz daha yeni toparladım...
Herkesteki isteksizlik benimde motivasyonumu etkiledi bende belli bir süre gelmem ne yapayım....geçmiş olsun abla galeta patates haşlama falan ye gecmezse
valla ya kaç kişi kaldık ki zaten
İnşallah canımBenim bir arkadaşımın kızında oldu ankaraya götürdüler ömür boyu bir kullanması gerekecek bir krem vermiş....hassas tenlilerde oluyormuş... çok geçmiş olsum canım inşallah sizinki geçicidir...
Sen nereyeHerkesteki isteksizlik benimde motivasyonumu etkiledi bende belli bir süre gelmem ne yapayım....
Sagol canım , hiçbişey yiyesimde yok muz yedim bizde ishal olana kola verilir işe yarıyor gerçekten bir çay bardagı içtim sanki ondan sonra duruldu gibi....
gel abla ya ben istekliyim tatilde bile gelirim sen bari yapmaHerkesteki isteksizlik benimde motivasyonumu etkiledi bende belli bir süre gelmem ne yapayım....
Sagol canım , hiçbişey yiyesimde yok muz yedim bizde ishal olana kola verilir işe yarıyor gerçekten bir çay bardagı içtim sanki ondan sonra duruldu gibi....
Canım bi motivasyon yok ki bi diyet modu yok kimsede.... anlık duygular değişiyor ... kabul ediyorum yazın zor o halde bende kendimi kasmayayım eylülde toplaşırız....Sen nereye
Canım , bence kimse diyete hazır degil istekli değil... anlıl duygular değişiyor motivasyon yok.. zorlamanında anlamı yok eylülde herkes hazor olur başlarız ne yapalımgel abla ya ben istekliyim tatilde bile gelirim sen bari yapma(
AA iyi oldu bunu öğrendiğim
tmm o zaman bende kasmam eylulde dediğin gibi görüşürüz abla kimse diyet modunda değil maalesef haklısın. sadece 3 4 kişi muhabbet döndürüyoruz ama nereye kadar zaten benim de işlerim var alışveriş yapmam lazin tatil için maaş evraklarını vericem falan bende gelmem anca tatild3n sonra mademCanım , bence kimse diyete hazır degil istekli değil... anlıl duygular değişiyor motivasyon yok.. zorlamanında anlamı yok eylülde herkes hazor olur başlarız ne yapalım
Ama öyle ya da böyle bu takım var. Takım iyiyken herkes iyi olur, önemli olan böyle zamanda ayakta tutmak.Canım bi motivasyon yok ki bi diyet modu yok kimsede.... anlık duygular değişiyor ... kabul ediyorum yazın zor o halde bende kendimi kasmayayım eylülde toplaşırız....
Ama kimsede bi düzelme yok ki ..... çabada yok bizde nereye kadar canım....Ama öyle ya da böyle bu takım var. Takım iyiyken herkes iyi olur, önemli olan böyle zamanda ayakta tutmak.
Canım burada herşey anlıkAkşama misafirim var kızlar fazla gelemiyorum burda ne oluyo yine motivasyon düşmüş
ya bizler devam etsek belki takımda da düzelme olur hem herkes kendine zayıflıyor bozan da yapamayan da olduğu yerde sayar yine kendine eder.Ama kimsede bi düzelme yok ki ..... çabada yok bizde nereye kadar canım....
Olsun sen kendinden sorumlusun ben kendimden diğerleri kendinden. Ben şimdilik buralardayım. Kaptanın tatili bitince tekrar konuşuruzAma kimsede bi düzelme yok ki ..... çabada yok bizde nereye kadar canım....
evet de uğraşıyorum da aktifligi sağlamak için ada abla da öyle deyince en aktifimiz o benim de motivasyonum gidiyor bende şaşırdım ne yapacağımıselam kızlar
şöyle bir geçmişe baktım. genel olarak katılımsızlıktan şikayet ediliyor. nacizane fikrimi belirtmek istiyorum. herkesin yaz dönemi yoğunluğu oluyor. herkes hergün aynı katılımı sağlayamayabilir. ama devamlı katılım yok katılım yok diye olumsuz mesaj yazarak katılım sağlayanların da motivesini düşürüyorsunuz.
aypare ackerman canım beni yanlış anlama ama senin bu konudaki şikayet mesajlarını çok okuyorum. bence biraz akışına bırakın.
Ben zamaninda takımın kötü anında elimden geleni yaptım canım eski kızlar bilir... ama şimdi herkes sitem ediyor kimse bişeyler yapmiyor... yani takım kötüyken birakıyorum durumu değil benimki...Olsun sen kendinden sorumlusun ben kendimden diğerleri kendinden. Ben şimdilik buralardayım. Kaptanın tatili bitince tekrar konuşuruz
akışına bırakmak lazım ..Ben zamaninda takımın kötü anında elimden geleni yaptım canım eski kızlar bilir... ama şimdi herkes sitem ediyor kimse bişeyler yapmiyor... yani takım kötüyken birakıyorum durumu değil benimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?