Biliyorum canım. Sen çok haklısın ama şu an bırakmak olmaz. 52 olacağız daha daaaBen zamaninda takımın kötü anında elimden geleni yaptım canım eski kızlar bilir... ama şimdi herkes sitem ediyor kimse bişeyler yapmiyor... yani takım kötüyken birakıyorum durumu değil benimki...
evet de uğraşıyorum da aktifligi sağlamak için ada abla da öyle deyince en aktifimiz o benim de motivasyonum gidiyor bende şaşırdım ne yapacağımı
52 -52 ahhhh hayalimmBiliyorum canım. Sen çok haklısın ama şu an bırakmak olmaz. 52 olacağız daha daaa
Bak ne güzel söyleniyor. Elli iki
Canım burada herşey anlık
[/QUOTEMmkünse öyle olsunCanım burada herşey anlık
peki haklısın birdaha böyle şeyler yazmam ada abla takıma kilit vuracağız yakında dedi bende kaç kişi kaldık ki zaten dedim sonra konu açıldı ama haklısın akışına bırakmak lazımcanım ben pek yazmıyorum ama genel olarak geçmişi okuyorum. bişeyler yapmaya çalışıyorsun ama devamlı sitem ediyorsun. gördüğüm kadarıylaada81 de bu kadar sitem mesajından sonra isyan etti. beni yanlış anlama zaten takımda değilim sadece dışardan bir gözle gördüğümü söyledim. bence biraz akışına bırakın herkes bikaç bişey yazınca sohbet ilerliyor zaten.
Oda nekiVar mı jumping jack yarışı yapacak benimle. 6,5 saat var günün bitmesine
Oda neki
bence de ben katılmak isterim ama spor yapamam eylülde zaten eskisi gibi oluruz inşallahKızlar noluyorakşama misafirim var yemeğe geçmişi okudum yapmayın böyle kışında 5-6 kişiden fazla yazan olmuyordu ama akşam menüler veriliyordu ama bir yere gitmek yok burdayiz madamhd ye katılıyorum motivasyonu düşürmek yok herkes kendine zayıflar Eylül'de biz zayıf oluruz gelmeyenler +++kilolarla başlarlar herkes kendine yapıyor sonuçta
Hadi yarışlar duzenleyelim ..Rakipler yapalimmi kim katılmak ister
Birakiyormu herkes. Takım kapanır o zamanbence de ben katılmak isterim ama spor yapamam eylülde zaten eskisi gibi oluruz inşallah
Evt canım ödem vardırregli olucam diye mı olculerim fazla çıktı acaba belim 2 cm kalınlaşmış
hayır ya bıraktığımız yok ki ben varım mesajında bırakmayı nasil çıkardın ablaBirakiyormu herkes. Takım kapanır o zaman
Kaçırdınsabah 6 30
3 kepekli grissini
1 kuru kayısı
1 bardak ayran
öğlen 11 45
1 kase mercimek çorbası
5kasap köfte
4 kaşık salata , 1 bardak ayran
akşam 18 20
2 kuru kayısı
2 galeta
1 kupa yeşilçay
günün ilk menüsünü ben vereyim
akşam bulgur olmasaymis onun yerine 1 bardak ayran olsa imiş süper olurdu menü yarın tartilma sakin ödem olur büyük ihtimalleMenumu vereyim kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta Peynir domates 8 zeytin 3 dil form ekmek çay
Ara yok temizlik yaptım unuttum
Aksam 17.45
2 lahmacun
6 kasik patlıcan yemeği
4 kasik bulgur pilavı salata
Ara yapmayinca saldirdim kızlar. Akşam fazla oldu. Spora cikmadim daha çıkınca yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?