bence ye akşam çok acikirsinHadi gelsin menüler
Sabah 11:00
Sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates
2 dilim tb ekmeği
Öğle 15:00
7-8 yk etli kabak
3 yk yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Su 2 lt
Spor yok
Akşam henüz yemedim belki yememde duruma göre
Eylülde toplasir iz Didiniz ya bebeğim.hayır ya bıraktığımız yok ki ben varım mesajında bırakmayı nasil çıkardın abla
takımmiz kapanmaz niye kapansın
Aynen öyle tartilmicamevet
akşam bulgur olmasaymis onun yerine 1 bardak ayran olsa imiş süper olurdu menü yarın tartilma sakin ödem olur büyük ihtimalle
yani şimdi yazın herkes yiyo ya eylülde yine kilo vermek için herkes toplanır aktiflik artarEylülde toplasir iz Didiniz ya bebeğim.
benim belim 2 cm kalınlaşmış yaAynen öyle tartilmicamyarın pro yapacağım inşallah
Hımm öyle diyorsunuz. Bende havlu mu atiyoruz dedim. Neden kalinlastiki aslında bu ara serdik yaza girdigimizden beri.yani şimdi yazın herkes yiyo ya eylülde yine kilo vermek için herkes toplanır aktiflik artar
benim belim 2 cm kalınlaşmış ya
yaa odemden sanırım daha 4 5 gün önce inceydi şimdi 4 günde 2 cm kalinlasmaz herlade hemen dondurma helva yedim diyeHımm öyle diyorsunuz. Bende havlu mu atiyoruz dedim. Neden kalinlastiki aslında bu ara serdik yaza girdigimizden beri.
Ay bende ishal olsamda içim temizlensinAyyy kizlar ishal bitirdi beniiibiraz daha yeni toparladım...
Benimde52 -52 ahhhh hayalimm
Başladığı gunuregli hesabı yaparken başladığı günü mu 1 sayıyoruz bittiği günü mu 1 sayıp hesap yapıyoruz
Ne için hesapliyorsunuzBaşladığı gunu
çok güzel afiyet olsun.Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik ,hindi füme,lor
Ara kırmızı erik
Öğle tavuk sote yoğurt
Ara 10 badem iki kuru kayısı
Akşam yulaf ezmesi sut ,böğürtlen birkaç badem
11000 adım
Ne için hesapliyorsunuz
küçük bir çukur tabakta 4 5 kaşık sote ve okadar yogurttu. Okadar yogundumki akşam yemeğinde eve kendimi zor attım hemen yulaf koydum icinede ne bulursam ..yavaş yavaş düzeltiyorum teşekkürlerçok güzel afiyet olsun.
tavuk sote ve yoğurt miktarı da yazarsın onları da bilelim
ama meyve miktarına dikkat et fruktoz fazlası yağ olarak depolanıyor
Tamam ödem için diye düşündüm.bende ödem varyaregl 28 günde bir olmalı diyolar ya onun için başlangıcı mı 1 sayıyoruz bitişi mi onu hesapladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?