Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birde siz olsanız akşam menüsüne ne yersiniz bişey bulamadım .tavuk sote vardı öfkenin aynısını da yemek istemedim

kızlar artık bu konuyu kapasak kimsenin bir yere gittiği yok kendi adıma diyeyim evet haklısınız konuşuldu edildi ama öyle düşünsem burda hala olmazdim herkesin menüsüne yorum yapmazdım dediğim gibi herkes kendine kilo veriyor benim amacım belli şuan sohbet de oluyor tatile gidince de Allah nasip ederse gelicem elimden geldiğince ben zaten hep buralardayım ama bu konuyu kapatalım artik herkese elimden geldiğince destek olup yardımcı olurum herkesin işi var tatile gidiyor müsait olamıyor demek ki zaten dendiği gibi sohbet oluyor akşam menüler veriliyor ben bu takım sayesinde 13 kilomu geride bıraktım iyi yönlerini her zaman görmek gerek geldiğim günden bu yana da kimseden kırıcı bir laf duymaidm ben kırdıysam birini özür dilerim şuanda aktifiz zaten ben bekar aile evinde olduğum için hep gelebiliyorum herkes müsait olamıyor kısacası o yüzden herkes elinden geleni yaparsa ne güzel olur dimi

ben yerdim yine de
yada yulaflı omlet yapar yanına domates salatalık peynir koyardim
Yulaflı omlet denemedim aklımda olsun sgl.

Sana karşı yazmadım ama girdiğimden beri hergun çok kişi tarafından bu muhabbet dönüyor.. üstüne alınma lütfen hepinize söylüyorum .biz varız işte .. sizin geçtiğiniz yollardan gecmeye çalışıyoruz ..motive olmak için girdim birde menülere bakmak için zaten çok istikrarlı değilim
Konusulunca kendime bırak ya diyesim geliyor

Neyse konumuza döneyim bugün regl oldum.bugunde bekleyen ve olan necok kişi varmış ...spor yapsammi yoksa bugünlük kalsami sanki halsizim .regl olduğunuzda devam ediyormusunuz

yok yok alınmadim genel olarak dedim canım ben geldiğimde verdiğim menüleri görsen rezalet sonra sonra alıştım nerden nereye yeterki bırakma kaçamak yapmıyorsun zaten azimlisin kolay verirsin sakin bırakma

Bugün pilates yapamadım ,onun yerine 45 dk leslie ile yetindim ayrıca ev temizliği de yaptım. Hava inanılmaz nemli Adım sayım 9800

Bugün pilates yapamadım ,onun yerine 45 dk leslie ile yetindim ayrıca ev temizliği de yaptım. Hava inanılmaz nemli Adım sayım 9800
menü eğer boyleyse bana az geldi sanki protein açısından akşam bı tavuk ayran falan daha iyi giderdi sanki sporun da çok güzel spor yaparken proteine önem vermek lazim

yok yok alınmadim genel olarak dedim canım ben geldiğimde verdiğim menüleri görsen rezalet sonra sonra alıştım nerden nereye yeterki bırakma kaçamak yapmıyorsun zaten azimlisin kolay verirsin sakin bırakma
Evet sgl yapmıyorum ama bir duzenede oturtamadim dediğin gibi insllh ogrenirim .maasallh diyeyim benim en çok gördüğüm diyet 10 gündür bu sefer azimliyim insallh

Evet sgl yapmıyorum ama bir duzenede oturtamadim dediğin gibi insllh ogrenirim .maasallh diyeyim benim en çok gördüğüm diyet 10 gündür bu sefer azimliyim insallh
ben her gün menunu incelerim yeni başladın ya yemek fikirleri de veririm yeterki sıkıca sarıl

menü eğer boyleyse bana az geldi sanki protein açısından akşam bı tavuk ayran falan daha iyi giderdi sanki sporun da çok güzel spor yaparken proteine önem vermek lazim
güvenebileceğim tavul satan yeri yeni buldum. Onun dışında biraz şişkinliğim var ,tuvalete rahat çıkamıyorum. O yüzen iki akşam yulaf+yoğurt yemek iyi olur dedim. Bir de bu akşam vakti spor dan sonra saat 9 oluyor zaten. Bu saatten sonra yemek çok ağır geliyor o yüzen ben de bilemiyorum bu konuda ne yapılır. Belki daha sonbahara doğru akşam menüm düzgün olabilir ama şimdi havadan dolayı ne birşey yiyebiliyorum ne de spor sonrası vakit kalıyor. İşin aslı AÇIIIM

Merhabalar.Ben Özge.27 yaşındayım ve 87.6 kiloyum.Bugün itibari ile başladım ve aranıza katıldım.Diyet le birlikte günde 10000 adım atmayı planlıyorum.Herkese başarılar

Merhabalar.Ben Özge.27 yaşındayım ve 87.6 kiloyum.Bugün itibari ile başladım ve aranıza katıldım.Diyet le birlikte günde 10000 adım atmayı planlıyorum.Herkese başarılar
Hoşgeldin canımmmö
Ben de 10 bin adım atmak istiyorum. Yarış yapalım mı senle yarış yapınca kesin atıyorum da

Hoşgeldin canım inşallah hedefine en kısa sürede ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…