ben yerdim yine deBirde siz olsanız akşam menüsüne ne yersiniz bişey bulamadım .tavuk sote vardı öfkenin aynısını da yemek istemedim
yansın yağlar90 dk yürüyüş yaptım kızlarduşa atıyorum kendimi. Görüşürüz
Yulaflı omlet denemedim aklımda olsun sgl.ben yerdim yine de
yada yulaflı omlet yapar yanına domates salatalık peynir koyardim
yok yok alınmadim genel olarak dedim canım ben geldiğimde verdiğim menüleri görsen rezaletYulaflı omlet denemedim aklımda olsun sgl.
Sana karşı yazmadım ama girdiğimden beri hergun çok kişi tarafından bu muhabbet dönüyor.. üstüne alınma lütfen hepinize söylüyorum .biz varız işte .. sizin geçtiğiniz yollardan gecmeye çalışıyoruz ..motive olmak için girdim birde menülere bakmak için zaten çok istikrarlı değilim
Konusulunca kendime bırak ya diyesim geliyor
Bugün pilates yapamadım ,onun yerine 45 dk leslie ile yetindim ayrıca ev temizliği de yaptım. Hava inanılmaz nemliHerkeslere günaydın:
Menüm ve programım şu şekilde olacak
Kahvaltı: 1 yumurta,2 çeri domates,3 dilim peksimet,1 dilim peynir,6-7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay
Öğle: Mercimek çorbası,salata,yoğurt (yemekte makarna çıkıyor ama yemeyeceğim artık)
Akşam: Yulaflı karışım (rondodan geçirilmiş 1 avuç ceviz,badem,fındık ile bolca yulafı karıştırdım.Buzdolabında saklıyorum) ve yoğurt
su: 3 lt
Adım: +9000 (güncelleme yaparım)
Spor: 30 dk Leslie (5K), 45 dk pilates
Herkese güzel bir gün dilerim..
ben ilk zamanlar yapmıyorum sonlara doğru başlıyorum ah keşke bende olsamNeyse konumuza döneyim bugün regl oldum.bugunde bekleyen ve olan necok kişi varmış ...spor yapsammi yoksa bugünlük kalsami sanki halsizim .regl olduğunuzda devam ediyormusunuz
menü eğer boyleyse bana az geldi sanki protein açısından akşam bı tavuk ayran falan daha iyi giderdi sanki sporun da çok güzel spor yaparken proteine önem vermek lazimBugün pilates yapamadım ,onun yerine 45 dk leslie ile yetindim ayrıca ev temizliği de yaptım. Hava inanılmaz nemliAdım sayım 9800
Evet sgl yapmıyorum ama bir duzenede oturtamadim dediğin gibi insllh ogrenirim .maasallh diyeyim benim en çok gördüğüm diyet 10 gündür bu sefer azimliyim insallhyok yok alınmadim genel olarak dedim canım ben geldiğimde verdiğim menüleri görsen rezaletsonra sonra alıştım nerden nereye yeterki bırakma kaçamak yapmıyorsun zaten azimlisin kolay verirsin sakin bırakma
ben her gün menunu incelerim yeni başladın ya yemek fikirleri de veririm yeterki sıkıca sarılEvet sgl yapmıyorum ama bir duzenede oturtamadim dediğin gibi insllh ogrenirim .maasallh diyeyim benim en çok gördüğüm diyet 10 gündür bu sefer azimliyim insallh
güvenebileceğim tavul satan yeri yeni buldum. Onun dışında biraz şişkinliğim var ,tuvalete rahat çıkamıyorum. O yüzen iki akşam yulaf+yoğurt yemek iyi olur dedim. Bir de bu akşam vakti spor dan sonra saat 9 oluyor zaten. Bu saatten sonra yemek çok ağır geliyor o yüzen ben de bilemiyorum bu konuda ne yapılır. Belki daha sonbahara doğru akşam menüm düzgün olabilir ama şimdi havadan dolayı ne birşey yiyebiliyorum ne de spor sonrası vakit kalıyor. İşin aslı AÇIIIMmenü eğer boyleyse bana az geldi sanki protein açısından akşam bı tavuk ayran falan daha iyi giderdi sanki sporun da çok güzel spor yaparken proteine önem vermek lazim
Hoşgeldin canımmmöMerhabalar.Ben Özge.27 yaşındayım ve 87.6 kiloyum.Bugün itibari ile başladım ve aranıza katıldım.Diyet le birlikte günde 10000 adım atmayı planlıyorum.Herkese başarılar
Hoşgeldin canım inşallah hedefine en kısa sürede ulasirsinMerhabalar.Ben Özge.27 yaşındayım ve 87.6 kiloyum.Bugün itibari ile başladım ve aranıza katıldım.Diyet le birlikte günde 10000 adım atmayı planlıyorum.Herkese başarılar
Köfte salataBirde siz olsanız akşam menüsüne ne yersiniz bişey bulamadım .tavuk sote vardı öfkenin aynısını da yemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?