- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Takım hep regl oldu galibaO kadar adım ,ev temizliği ve sıcak banyo derken regl olduum. Hobereeey çalsın sazlar.Bu nasıl oldu ya..Sadece bacaklarım ağrıyordu ben de spordan sanıyordum !!!Eğer adet dönemini rahat atlatırsam demek ki adım atmak ve pilates pms dönemini kolay geçirmeye yarıyor diyebiliriz
Yarin tarti günü öncesi ibreyi daha da aşağı çekebilecek püf noktası sayılabilecek öğünler var mi.
Mesela bulgur ve bakliyat şişlik yapıyor di mi. Bunun gibi.
Yarin tarti günü öncesi ibreyi daha da aşağı çekebilecek püf noktası sayılabilecek öğünler var mi.
Mesela bulgur ve bakliyat şişlik yapıyor di mi. Bunun gibi.
Vayyy misafire rağmen çok güzelMisafirim henüz gitti menümu bildiriyim artik
Sabah 10 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
4zeytin 1dilim peynir
1salatalik dereotu maydonoz
15.00
1kucuk kase patates piyazı
1bardak ayran
16.30 yeşilçay
19.00
1kase tarhana çorbası
Bol salata
21.00
Şekersiz türk kahvesi
Su2lt..spor yok ev işi yaptım tüm gün
Misafir akşamdı ama hazırlığı tüm gün sürdü.Fazla yiyemiyorum ama aşırı bi regl şişkinliği var.Vayyy misafire rağmen çok güzel
Gelsin eksiler
Regl olunca rahatlarsın. Ödem atıcı şeyler iç istersenMisafir akşamdı ama hazırlığı tüm gün sürdü.Fazla yiyemiyorum ama aşırı bi regl şişkinliği var.
Yok canim hiç isteme yaz ayında ishal hiç çekilmiyor dün bütün gün uyudum ayağa kalkamadım çok kötüydüm.... bugün ıyi gibiyim ...Ay bende ishal olsamda içim temizlensin
Günaydın
24 Ağustosa kadar izin hakkın yok. Bu durumdaKızlar bugünkü menümü de vereyim;
Sabah (10:30)
2 haşlama yumurta
Biraz peynir
Birkaç bardak çay
Ara (15:00)
1 armut
Akşam (18:00)
2 dilim pizza
Ara (21:00)
1 bardak latte
Kızlar farkındayım menülerim çok kötü, ama tatildeyim. Aslında izne ayrılmak istiyorum, kurallar nedeniyle yarılamıyorum. Hiç diyet havamda değilim, aslında tek amacım kilo almadan tatili bitirmek. Çünkü evimde olmayınca yapamıyorum
Yaaa süper cansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?