Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen biz fit olacağız onlar alsın

Günaydın herkesee

Gecen hafta 74.1 idi
Bugun de asılıcam . yarin daha da az gelir insallah tartı

dün eve hiç bakamadım bugün ev temizleyecem spor yaparmıyım bilmiyorum belki lesli yaparım öğleden sonra ......

Günaydın herkese
01/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,6 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
ezogelin çorbası,küçük bir kase yoğurt ve bol salata
Kaçamak:
şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm
Akşam:
detox içeceğim
Spor:
+9000 adım hedef ,sadece strecthing yapacağım çünkü sancım var
Su:
2,5-3 lt

Ama öyle bi yazıyorsun ki kaç gündür sanki artıdasın ben çok sevdim böyle bile ama inşllah yarın daha eksi olur tabii
2 gun once 75.5tum
Reglim bitiyor odem fln da vardi galiba. Bi de dikkat rttim2 gundur ama ben de beklemiyordum boyle

Detoks içeceğin ne canım

ben hala regl olamadım bu ne böyle yaa tatile de cikicam tatil vakti olmasam bari ya sokturen biseyler varmı bildiğiniz

Kızlar benim misafirim gelecekmiş. Akşama kadar yokum. Bu günün Perşembe olduğunu unutmayın. Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün

Detoks içeceğin ne canım
1 avuç maydanoz,taze nane ( ve bulursam dere otu,birkaç dal ıspanak), yarım limon suyu,1 adt kivi,1 küçük salatalık,toz zencefil 1 çay kaşığı, zorunlu olmamakla yarım avokado.Blenderdan geçirip çeyrek bardak su ve birkaç buz küpü ekleyip yine karıştırıyorum.500 ml lik bir içecek çıkıyor ortaya. Avokado eklendiğinde biraz daha yoğun,kremamsı bir yapısı oluyor. Öğün yerine içiyorum.

Kızlar betuld nin mesajını okuyunca şöyle bir şey düşündüm daha doğrusu karar aldım. Eskiden biz çok güzel zayıflıyorduk. Kasmadan, yorulmadan, kimseye stres yapmadan. Böylelikle kilolarda kendiliğinden gidiyordu. Bu saatten sonra liste umurumda değil. İsterseniz her hafta sonuncu olalım. Hiç önemli değil. 13. Takımın stressiz sıkıntısız kilo verilecek bir takım olmasını istiyorum. Gerilmek ve germekte istemiyorum.

İşte bu yüzden canım herkesin işi var. Herkesin çocuğu var. Herkesin başka bir hayatı var. Burayı sevmemiz lazım ki her fırsatta buraya koşalım. Ama insanları mecbur hissettirirsek bu iş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…