Aynen biz fit olacağız onlar alsınGünaydın
Evet bütün grup regl yada olmayı bekliyor
Bakın bu bir işaret olmalı hepimiz aynı zamanda odemleri aticaz
Dun sporumu yapamadım aslında yazmadım
Misafirim vardı kek poğaça yaptım
Kekten minicik bir çatal aldim tadına bakayım dedim ..diyeti bozmadim ..
Ben yaptım onlar yedi
Kiloyu onlar alsın hıh
Birleşir canımBayram sebebiyle etaplar birleşir mi yine
Jullianin içinde yaptiriyor ama kaç oluyor bilmiyorumbenimle ip atlama yarışı yapacak varmı bugün ipsiz de olur
Ben tabii kibenimle ip atlama yarışı yapacak varmı bugün ipsiz de olur
Ama öyle bi yazıyorsun ki kaç gündür sanki artıdasınGünaydın herkesee
Eki Görüntüle 2294444
Gecen hafta 74.1 idi
Bugun de asılıcam . yarin daha da az gelir insallah tartı
Jullianin içinde yaptiriyor ama kaç oluyor bilmiyorum
tamam eve gidince atladığımi yazarım bennBen tabii ki
2 gun once 75.5tumAma öyle bi yazıyorsun ki kaç gündür sanki artıdasınben çok sevdim böyle bile ama inşllah yarın daha eksi olur tabii
Ben rahatladım valla hiç izine çıkma bence2 gun once 75.5tum
Reglim bitiyor odem fln da vardi galiba. Bi de dikkat rttim2 gundur ama ben de beklemiyordum boyle
Detoks içeceğin ne canımGünaydın herkese
01/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,6 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
ezogelin çorbası,küçük bir kase yoğurt ve bol salata
Kaçamak:
şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm
Akşam:
detox içeceğim
Spor:
+9000 adım hedef ,sadece strecthing yapacağım çünkü sancım var
Su:
2,5-3 lt
1 avuç maydanoz,taze nane ( ve bulursam dere otu,birkaç dal ıspanak), yarım limon suyu,1 adt kivi,1 küçük salatalık,toz zencefil 1 çay kaşığı, zorunlu olmamakla yarım avokado.Blenderdan geçirip çeyrek bardak su ve birkaç buz küpü ekleyip yine karıştırıyorum.500 ml lik bir içecek çıkıyor ortaya. Avokado eklendiğinde biraz daha yoğun,kremamsı bir yapısı oluyor. Öğün yerine içiyorum.Detoks içeceğin ne canım
İşte bu yüzden canım herkesin işi var. Herkesin çocuğu var. Herkesin başka bir hayatı var. Burayı sevmemiz lazım ki her fırsatta buraya koşalım. Ama insanları mecbur hissettirirsek bu iş olmaz.tmm o zaman bende kasmam eylulde dediğin gibi görüşürüz abla kimse diyet modunda değil maalesef haklısın. sadece 3 4 kişi muhabbet döndürüyoruz ama nereye kadar zaten benim de işlerim var alışveriş yapmam lazin tatil için maaş evraklarını vericem falan bende gelmem anca tatild3n sonra madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?