Yavaş yavaş okuyorum geçmişi. Şimdi gördüm canım mesajını. Her kelimene tek tek katılıyorum. Bende sıkıldım bu durumdan. Umarım düzelecekselam kızlar
şöyle bir geçmişe baktım. genel olarak katılımsızlıktan şikayet ediliyor. nacizane fikrimi belirtmek istiyorum. herkesin yaz dönemi yoğunluğu oluyor. herkes hergün aynı katılımı sağlayamayabilir. ama devamlı katılım yok katılım yok diye olumsuz mesaj yazarak katılım sağlayanların da motivesini düşürüyorsunuz.
aypare ackerman canım beni yanlış anlama ama senin bu konudaki şikayet mesajlarını çok okuyorum. bence biraz akışına bırakın.
Tatile tartı getirdim der susarımKızlar noluyorakşama misafirim var yemeğe geçmişi okudum yapmayın böyle kışında 5-6 kişiden fazla yazan olmuyordu ama akşam menüler veriliyordu ama bir yere gitmek yok burdayiz @madamhd ye katılıyorum motivasyonu düşürmek yok herkes kendine zayıflar Eylül'de biz zayıf oluruz gelmeyenler +++kilolarla başlarlar herkes kendine yapıyor sonuçta
Hadi yarışlar duzenleyelim ..Rakipler yapalimmi kim katılmak ister
ya bu mesaja göre yargilamayinn ama sonra ne dedin bennİşte bu yüzden canım herkesin işi var. Herkesin çocuğu var. Herkesin başka bir hayatı var. Burayı sevmemiz lazım ki her fırsatta buraya koşalım. Ama insanları mecbur hissettirirsek bu iş olmaz.
Geçmişi yavaş yavaş okuyorum canım. Tek tek cevaplıyorum mesajları. Sonraki yazdıklarını okumadan yazdım bu mesajı.
ya bu mesaja göre yargilamayinn ama sonra ne dedin benn
Ayy bu kabızlık mahfediyor yaa bugün sebze yapıyorum inşallah yarına çözülür sorun. O kadar yürüyüş e rağmen midem şişyansın yağlar
zaten yeterince relaks değilmiydik ? ben anlamadım gerçekten gerilecek ortam yok ki .... millet neye geriliyor ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen.... menü verilmiş verilmemiş sorun yok , spor yapılmış yapılmamış sorun yok , katılım olmuş olmamış sorun yok neye geriliyor millet inanın anlamadım...Kızlarbetuld nin mesajını okuyunca şöyle bir şey düşündüm daha doğrusu karar aldım. Eskiden biz çok güzel zayıflıyorduk. Kasmadan, yorulmadan, kimseye stres yapmadan. Böylelikle kilolarda kendiliğinden gidiyordu. Bu saatten sonra liste umurumda değil. İsterseniz her hafta sonuncu olalım. Hiç önemli değil. 13. Takımın stressiz sıkıntısız kilo verilecek bir takım olmasını istiyorum. Gerilmek ve germekte istemiyorum.
beni de ishal mahvettiAyy bu kabızlık mahfediyor yaa bugün sebze yapıyorum inşallah yarına çözülür sorun. O kadar yürüyüş e rağmen midem şiş
zaten yeterince relaks değilmiydik ? ben anlamadım gerçekten gerilecek ortam yok ki .... millet neye geriliyor ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen.... menü verilmiş verilmemiş sorun yok , spor yapılmış yapılmamış sorun yok , katılım olmuş olmamış sorun yok neye geriliyor millet inanın anlamadım...
Bol bol sıvı gıda tüket. Yaz mevsimindeyiz vücudun suya çok ihtiyacı var.beni de ishal mahvetti
seni iyi anlıyorum canım , ama gruplar arasında yarışma var azıcıkda olsa hırs olması gerekmez mi ? üyeler bu kuralları okuyarak kabul ederek geliyorlar... ozaman diyet günlüklerinden farkımız kalır mı ?ada81 cim şöyle düşün herkes kendinden sorumlu. Herkes kiloyu kendine veriyor. Gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyen gelmez. Ama biz bunu sürekli dillendirirsek negatif bir enerji oluşuyor takımda. Bunu bende hissediyorum. Böyle olsun istemiyorum. Herkes severek gelsin. Mecburiyet hissedildiği zaman işin boyutu değişiyor. Önemli olan kilo vermeyi istememiz. Vermeyi istiyoruz ki buradayız. O yüzden söyledim artık benim için cuma günü liste sonucunun hiçbir önemi yok. 100 gram 200 gram verilmiş, kilo alınmış umursamayacağım. Yazarak anlaşmaya çalışıyoruz yine umarım yanlış anlaşılmam
su içtikçe daha çok wcye gidiyorum .. ne yesem ne içsem kendimi wcde buluyorum... düşün ekmek muz yedim ki tutsun yok tutmadıBol bol sıvı gıda tüket. Yaz mevsimindeyiz vücudun suya çok ihtiyacı var.
Yok yok ben burdayim tsk ederim ilginize. Ne yapiyoruz simdi bir programmi oluyor hic bilmiyorum ama kilo vermem gerek. Dogum yaptim ikiz bebeklerim var. Gobusum sarkti. Dogum oncesi kiloma dusmeme ragmen degisik bir gobege sahip oldum. Hamis gibi ayniYonca gitti, özge de gitti kaçırdım yeni elemanları
Bugün de aynı mı? Kuru kahve at ağzına haşlanmış patates 1 tane az Tuzla. Şehir degistirmek iyi gelmedi size. Kuzucuk topladı dimibeni de ishal mahvetti
Keşke gitsen bir dr a adasu içtikçe daha çok wcye gidiyorum .. ne yesem ne içsem kendimi wcde buluyorum... düşün ekmek muz yedim ki tutsun yok tutmadısanırım serum alacak gibiyim
kızım çok şükür iyi , bu sefer bende başladı canım .... kahve denememiştim onu deniyeyim... patates hiç sevmiyorum canım onu yiyememdeBugün de aynı mı? Kuru kahve at ağzına haşlanmış patates 1 tane az Tuzla. Şehir degistirmek iyi gelmedi size. Kuzucuk topladı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?