Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yavaş yavaş okuyorum geçmişi. Şimdi gördüm canım mesajını. Her kelimene tek tek katılıyorum. Bende sıkıldım bu durumdan. Umarım düzelecek

Tatile tartı getirdim der susarım

betuld canım seni izne ayırmıyorum. Rahatla strese girme. Canın nasıl istiyorsa öyle kilo ver. Ama biraz daha listede kal. Belki düzelir motivasyonun. Bende listeye gireceğim inşallah yakında.

Napiyorsunuz kızlar? Ben az leslie yaptim şimdi cam siliyorum yeşil cay arası verdim.akşam da yürüyüş e çıkarım inşallah

zaten yeterince relaks değilmiydik ? ben anlamadım gerçekten gerilecek ortam yok ki .... millet neye geriliyor ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen.... menü verilmiş verilmemiş sorun yok , spor yapılmış yapılmamış sorun yok , katılım olmuş olmamış sorun yok neye geriliyor millet inanın anlamadım...

ada81 cim şöyle düşün herkes kendinden sorumlu. Herkes kiloyu kendine veriyor. Gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyen gelmez. Ama biz bunu sürekli dillendirirsek negatif bir enerji oluşuyor takımda. Bunu bende hissediyorum. Böyle olsun istemiyorum. Herkes severek gelsin. Mecburiyet hissedildiği zaman işin boyutu değişiyor. Önemli olan kilo vermeyi istememiz. Vermeyi istiyoruz ki buradayız. O yüzden söyledim artık benim için cuma günü liste sonucunun hiçbir önemi yok. 100 gram 200 gram verilmiş, kilo alınmış umursamayacağım. Yazarak anlaşmaya çalışıyoruz yine umarım yanlış anlaşılmam

seni iyi anlıyorum canım , ama gruplar arasında yarışma var azıcıkda olsa hırs olması gerekmez mi ? üyeler bu kuralları okuyarak kabul ederek geliyorlar... ozaman diyet günlüklerinden farkımız kalır mı ?
lütfen kimse beni yanlış anlamasın hırsların en büyükolan takımdan buraya geldim bunun hiç iyi olmadığını en iyi ben bilirim... ama burasıda diyet günlüklerine döndü ortası yok sanırım
canımkaptanım zaten sen hiç bir zaman liste için yakıp yıkmadın ortalığı bunu iyi biliyorum

kimse zorla gelmesin tamam ama buda motivasyonu yüksek olan insanı etkiliyor istiyor ki motivasyon takımda tam olsun.... diyette mutlak doğru olmadığı gibi bu durumda da mutlak doğru yok gibi görünüyor neyse zaman diyorum bakalım görelim

Yonca gitti, özge de gitti kaçırdım yeni elemanları
Yok yok ben burdayim tsk ederim ilginize. Ne yapiyoruz simdi bir programmi oluyor hic bilmiyorum ama kilo vermem gerek. Dogum yaptim ikiz bebeklerim var. Gobusum sarkti. Dogum oncesi kiloma dusmeme ragmen degisik bir gobege sahip oldum. Hamis gibi ayni

Bugün de aynı mı? Kuru kahve at ağzına haşlanmış patates 1 tane az Tuzla. Şehir degistirmek iyi gelmedi size. Kuzucuk topladı dimi
kızım çok şükür iyi , bu sefer bende başladı canım .... kahve denememiştim onu deniyeyim... patates hiç sevmiyorum canım onu yiyememde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…