Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sezeryan sonrası oluyor genelde. Spor olmasi gerekiyor canim. Bende aynı dertten muzdaribim alt karın sıkıntı. Hoşgeldin aramıza

Sezeryan sonrası oluyor genelde. Spor olmasi gerekiyor canim. Bende aynı dertten muzdaribim alt karın sıkıntı. Hoşgeldin aramıza

Biz kizimla Dr a gittik evet Vitiligo dedi ve krem verdi bu hastalığın sebebi bilinmiyor dedi ya gecer yada artar dedi içerden bı ilaç vermedi çıkan yerlere surucez bu bana saçma geldi demekki hastaligin çıkış sebebi bilinmediği gibi tedaviside bilinmiyor
Allah'tan kuzum süt beyaz çok belli olmuyor ama inşallah yüzünde çok belirgin çıkmaz diye dua ediyorum
Dün gece yarısından sonra kasiklarimda acayip bı ağrı oldu acisina dayanamadım acile gidecektik geçti şükür ama bugün karnım acayip sis niye böyle oldu bilmiyorum bı kadın doğuma gitmem lazım sanırım

çok geçmiş olsun canım kuzuna....
yumurtlama döneminde o şişlik oluyor

Kızlar kızımın bazı yerlerinde renk acilmalari var netten baktım vitiligo olabilirmis inşallah ilerlemez çok beyaz tenli ama yinede belli oluyor
aranızda vitiligo olan varmı geciyormu
Umarım değildir diyecektim ki sen alttaki mesajı yazmışsın
Hoş geldin canım aramıza.
Geçmiş olsun canım ikinize de. Doktor işini ertelememek lazım ki biz hep erteliyoruz. Git bence biran önce doktora

Çok geçmiş olsun artmaz Allahın izniyle.kremini saatiyle sur canım

Cook yoruldum. Arka taraflar bitti. On 2 pencere kaldı onlarida bayram a yakın yaparım. Paşa kirletiyor el izi yapiyor şimdi kahvemi yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah sporda tamam oldumu akşam rahat uyuyorum

ay oraya kostur buraya kostur oturabilsim sonunda nasılsınız neler yapıyorsunuz.aksam kızlarla kafeye gidicez doğum günü kutlamasına geçicem ordan da of of

Ben maalesef bu konuda katılamayacağım sana. Ama tabii son karar senin. Tatilden dönünce tekrar konuşuruz.

yine kurallarimiz olmalı sonuçta diğer takımlarla da yarışıyoruz bireysel ikinci olduğum hafta çok sevinmiştim birinci olmak için de çabalamıstim bide şimdi diğer mezuniyetine de karne hazırlanıyor tekrar listeye girmek istiyorum tatil dönüşü o tatlı rekabet beni çok mutlu ediyordu 2li yarış yapıp kim daha çok kilo verecek diye rekabet etmek

çok geçmiş olsun canım kuzuna....
yumurtlama döneminde o şişlik oluyor
Umarım değildir diyecektim ki sen alttaki mesajı yazmışsın
Hoş geldin canım aramıza.

Geçmiş olsun canım ikinize de. Doktor işini ertelememek lazım ki biz hep erteliyoruz. Git bence biran önce doktora
Çok geçmiş olsun artmaz Allahın izniyle.kremini saatiyle sur canım
Çok sağolun kızlar

Sabah bir yumurta iki kaşık lor ile omlet
Domates salatalık biber

Ara bir kırmızı erik

Öğle tavuk sote ,dereotlu yoğurt,semizotu salatası

Ara maden suyu 10 badem

Akşam kabak yemeği yoğurt salata

Jullian 7/30

Ne işe yarıyor biraz aciklarmisiniz ..valla jullinda yaptırıyor ama iç camasirmda büyük gelmeye başladı ziplayamadim çok acıdı
Yararliysa onuda yapayım
bacak popo inceltiyor akşam yapabilirsem yapacam bugünde sıcakta ordan oraya gidip durduk kahve içtim habire valla kahve de.olmasa stres atamam (✿ ♡‿♡)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…