korkum ne biliyormusun o serumu takıyorlar , anammmm sonra yine wc ihtiyacım geliyor kalkamıyorsunda çok fena bir durumKeşke gitsen bir dr a ada
Sezeryan sonrası oluyor genelde. Spor olmasi gerekiyor canim. Bende aynı dertten muzdaribim alt karın sıkıntı. Hoşgeldin aramızaYok yok ben burdayim tsk ederim ilginize. Ne yapiyoruz simdi bir programmi oluyor hic bilmiyorum ama kilo vermem gerek. Dogum yaptim ikiz bebeklerim var. Gobusum sarkti. Dogum oncesi kiloma dusmeme ragmen degisik bir gobege sahip oldum. Hamis gibi ayni
Sezeryan sonrası oluyor genelde. Spor olmasi gerekiyor canim. Bende aynı dertten muzdaribim alt karın sıkıntı. Hoşgeldin aramızaYok yok ben burdayim tsk ederim ilginize. Ne yapiyoruz simdi bir programmi oluyor hic bilmiyorum ama kilo vermem gerek. Dogum yaptim ikiz bebeklerim var. Gobusum sarkti. Dogum oncesi kiloma dusmeme ragmen degisik bir gobege sahip oldum. Hamis gibi ayni
Yaa ada yaaakorkum ne biliyormusun o serumu takıyorlar , anammmm sonra yine wc ihtiyacım geliyor kalkamıyorsunda çok fena bir durum
çok geçmiş olsun canım kuzuna....Biz kizimla Dr a gittik evet Vitiligo dedi ve krem verdi bu hastalığın sebebi bilinmiyor dedi ya gecer yada artar dedi içerden bı ilaç vermedi çıkan yerlere surucez bu bana saçma geldi demekki hastaligin çıkış sebebi bilinmediği gibi tedaviside bilinmiyor
Allah'tan kuzum süt beyaz çok belli olmuyor ama inşallah yüzünde çok belirgin çıkmaz diye dua ediyorum
Dün gece yarısından sonra kasiklarimda acayip bı ağrı oldu acisina dayanamadım acile gidecektik geçti şükür ama bugün karnım acayip sis niye böyle oldu bilmiyorum bı kadın doğuma gitmem lazım sanırım
Umarım değildir diyecektim ki sen alttaki mesajı yazmışsınKızlar kızımın bazı yerlerinde renk acilmalari var netten baktım vitiligo olabilirmis inşallah ilerlemez çok beyaz tenli ama yinede belli oluyor
aranızda vitiligo olan varmı geciyormu
Hoş geldin canım aramıza.Yok yok ben burdayim tsk ederim ilginize. Ne yapiyoruz simdi bir programmi oluyor hic bilmiyorum ama kilo vermem gerek. Dogum yaptim ikiz bebeklerim var. Gobusum sarkti. Dogum oncesi kiloma dusmeme ragmen degisik bir gobege sahip oldum. Hamis gibi ayni
Geçmiş olsun canım ikinize de. Doktor işini ertelememek lazım ki biz hep erteliyoruz. Git bence biran önce doktoraBiz kizimla Dr a gittik evet Vitiligo dedi ve krem verdi bu hastalığın sebebi bilinmiyor dedi ya gecer yada artar dedi içerden bı ilaç vermedi çıkan yerlere surucez bu bana saçma geldi demekki hastaligin çıkış sebebi bilinmediği gibi tedaviside bilinmiyor
Allah'tan kuzum süt beyaz çok belli olmuyor ama inşallah yüzünde çok belirgin çıkmaz diye dua ediyorum
Dün gece yarısından sonra kasiklarimda acayip bı ağrı oldu acisina dayanamadım acile gidecektik geçti şükür ama bugün karnım acayip sis niye böyle oldu bilmiyorum bı kadın doğuma gitmem lazım sanırım
Çok geçmiş olsun artmaz Allahın izniyle.kremini saatiyle sur canımBiz kizimla Dr a gittik evet Vitiligo dedi ve krem verdi bu hastalığın sebebi bilinmiyor dedi ya gecer yada artar dedi içerden bı ilaç vermedi çıkan yerlere surucez bu bana saçma geldi demekki hastaligin çıkış sebebi bilinmediği gibi tedaviside bilinmiyor
Ben maalesef bu konuda katılamayacağım sana. Ama tabii son karar senin. Tatilden dönünce tekrar konuşuruz.Kızlar @betuld nin mesajını okuyunca şöyle bir şey düşündüm daha doğrusu karar aldım. Eskiden biz çok güzel zayıflıyorduk. Kasmadan, yorulmadan, kimseye stres yapmadan. Böylelikle kilolarda kendiliğinden gidiyordu. Bu saatten sonra liste umurumda değil. İsterseniz her hafta sonuncu olalım. Hiç önemli değil. 13. Takımın stressiz sıkıntısız kilo verilecek bir takım olmasını istiyorum. Gerilmek ve germekte istemiyorum.
bence de hepten salmayalim yaBen maalesef bu konuda katılamayacağım sana. Ama tabii son karar senin. Tatilden dönünce tekrar konuşuruz.
çok geçmiş olsun canım kuzuna....
yumurtlama döneminde o şişlik oluyor
Umarım değildir diyecektim ki sen alttaki mesajı yazmışsın
Hoş geldin canım aramıza.
Geçmiş olsun canım ikinize de. Doktor işini ertelememek lazım ki biz hep erteliyoruz. Git bence biran önce doktora
Çok sağolun kızlarÇok geçmiş olsun artmaz Allahın izniyle.kremini saatiyle sur canım
Jullian yaptım .dün yapamamistim bugün iyi olduNapiyorsunuz kızlar? Ben az leslie yaptim şimdi cam siliyorum yeşil cay arası verdim.akşam da yürüyüş e çıkarım inşallah
Ne işe yarıyor biraz aciklarmisiniz ..valla jullinda yaptırıyor ama iç camasirmda büyük gelmeye başladı ziplayamadim çok acıdıtamam eve gidince atladığımi yazarım benn
şimdi baktım geçmiş olsun mesajlarınaÇok sağolun kızlar
bacak popo inceltiyor akşam yapabilirsem yapacam bugünde sıcakta ordan oraya gidip durduk kahve içtim habire valla kahve de.olmasa stres atamam (✿ ♡‿♡)Ne işe yarıyor biraz aciklarmisiniz ..valla jullinda yaptırıyor ama iç camasirmda büyük gelmeye başladı ziplayamadim çok acıdı
Yararliysa onuda yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?