leblebi şişkinlik yapar nohutgillerden ...Acil cvp verebilen varmı disardayim leblebi ve ayran yesem yemek niyetine olurmu.
Montignac yaparken zor furumda yerdik sanki biyerde aklımda kalmistaleblebi şişkinlik yapar nohutgillerden ...
yenilir ama şişkinlik yapar listede değilsin zaten yarın artı çıksanda sorun olmaz....Montignac yaparken zor furumda yerdik sanki biyerde aklımda kalmista
Okyenilir ama şişkinlik yapar listede değilsin zaten yarın artı çıksanda sorun olmaz....
Tamam 50 tane yapayım aksambacak popo inceltiyor akşam yapabilirsem yapacam bugünde sıcakta ordan oraya gidip durduk kahve içtim habire valla kahve de.olmasa stres atamam (✿ ♡‿♡)
Cok tsk. hosbuldumSezeryan sonrası oluyor genelde. Spor olmasi gerekiyor canim. Bende aynı dertten muzdaribim alt karın sıkıntı. Hoşgeldin aramıza
betuld canım seni izne ayırmıyorum. Rahatla strese girme. Canın nasıl istiyorsa öyle kilo ver. Ama biraz daha listede kal. Belki düzelir motivasyonun. Bende listeye gireceğim inşallah yakında.
Millet derken beni mi kast ettin ada :)zaten yeterince relaks değilmiydik ? ben anlamadım gerçekten gerilecek ortam yok ki .... millet neye geriliyor ben anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen.... menü verilmiş verilmemiş sorun yok , spor yapılmış yapılmamış sorun yok , katılım olmuş olmamış sorun yok neye geriliyor millet inanın anlamadım...
Gerilen herkese lafım canım...çünkü ortada gerilecek gercekten bi durum yok... olabildiğine rahat takım.....Tamam canım bakalim gidişata
Millet derken beni mi kast ettin ada :)
Kurallara kötü demedik zaten canım. Çok güzel anlatmışsın söylemek istediklerini ama buradaki olay kuralların daha ötesinde bir şey. Ortak hedef ise zayıflamak. Ve bunu yaparken de aynen senin söylediğin gibi temiz ve sağlıklı yapabilmek.bugün adım sayım 6000 lerde kaldı ve spor da yapmayacağım..Bütün gün sancım vardı ve çok halsizdim. Sabah pilates yapıp bu akşamı telafi ederim diye düşünüyorum.Bu akşam kendime izin verdim.
Bu arada diğer yazılanları da okudum (kendimizi biraz sıkmak hakkında). Kilo vermeyi ,en azından kendi açıma, daha sağlıklı olmak için istiyorum.Sadece incecik olup güzel görünmek için değil.Bununla beraber (ben evli ve çocuklu değilim) hayatıma disiplin gelsin istiyorum. Eğer o gün o 1 saati ayırıp sporumu yaparsam,sonrasına duşumu alıp cilt bakımı yaparsam kendimi bir görevi başarmış hissediyorum.Bu beni mutlu ediyor.Bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum. Bence spor yaparak biraz sınırları zorlamak insanın kendi konfor alanının dışına çıkması için gerekli birşey. Diğer takımlarla yarışmak da ortaya güzel bir sonuç çıkaracağı için bence bu işe hoşluk katıyor..Spor yapıp yapmamak,diyet yapmak,iyi ve temiz beslenmeyi alışkanlık haline getirmek kişinin kendisinin karar vereceği bir durum. Ne kadar zorlasanız da obez bir kişiyi diyete ikna edemeyeceğiniz gibi bir kişiye hiçbir şey söylemeden onun yaşadığı disiplinli hayata tanık olabilirsiniz.Ben buraya bana biraz "sorumluluk" hissedeyim diye girdim. 8 kilo vermek istiyorum;hedefim bu..Sonrasına da bunu korumak tabi ki..Buraya hergün yazmaya çalışmak ve bunun için gün içindeki menüme ve programıma dikkat etmek bende bu duyguyu oluşturuğu için buradayım. Arada hepimiz mutsuz,sinirli,bıkkın,usanmış hissediyoruz .İşte tam da bu yüzden burası güzel. Birilerinin "hayır,durma,çok iyi gidiyorsun,devam et" demesi için.O yüzden kurallar iyidir ve var olan kurallar çerçevesinde devam edelim lütfen.
biz yardımcı oluruz kaptanımGünaydın kızlar
Bugün lütfen bildirimlerinizi erken yapın çünkü ilerleyen saatlerde liste yapacak durumum olmayabilir.
Gunaydın herkese
Gecen hafta; 64.2kg ( yani pazartesi)
Bu hafta:64.1kg
Salı regl oldum ve hala toparlayamadım.Yani regl şişkinliği devam ediyor.1haftadır önce hastalık sonra boynum tutuldu ve regl derken spor duzenli yapamadım.
Sağol canım1 avuç maydanoz,taze nane ( ve bulursam dere otu,birkaç dal ıspanak), yarım limon suyu,1 adt kivi,1 küçük salatalık,toz zencefil 1 çay kaşığı, zorunlu olmamakla yarım avokado.Blenderdan geçirip çeyrek bardak su ve birkaç buz küpü ekleyip yine karıştırıyorum.500 ml lik bir içecek çıkıyor ortaya. Avokado eklendiğinde biraz daha yoğun,kremamsı bir yapısı oluyor. Öğün yerine içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?