Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar

Sabah 10.00
1haslanmış yumurtadan naneli dereotulu maydonozlu piyaz
1dilim peynir 3zeytin
1dilim tb ekmek
2köy biberi 1salatalık

13.00
Sekersiz turk kahvesi

16.00
1seftali 1küçğk avuç ceviz badem

18.30
1kase soguk ayranaşı çorba
Tavuklu salata

3lt su gunu
1fincan papatya cayı ile kapatcam.
30dak yuruyuş

İp Atlamanın Faydaları

Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.
İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir

bugün adım sayım 6000 lerde kaldı ve spor da yapmayacağım..Bütün gün sancım vardı ve çok halsizdim. Sabah pilates yapıp bu akşamı telafi ederim diye düşünüyorum.Bu akşam kendime izin verdim.
Bu arada diğer yazılanları da okudum (kendimizi biraz sıkmak hakkında). Kilo vermeyi ,en azından kendi açıma, daha sağlıklı olmak için istiyorum.Sadece incecik olup güzel görünmek için değil.Bununla beraber (ben evli ve çocuklu değilim) hayatıma disiplin gelsin istiyorum. Eğer o gün o 1 saati ayırıp sporumu yaparsam,sonrasına duşumu alıp cilt bakımı yaparsam kendimi bir görevi başarmış hissediyorum.Bu beni mutlu ediyor.Bahanelerin arkasına sığınmak istemiyorum. Bence spor yaparak biraz sınırları zorlamak insanın kendi konfor alanının dışına çıkması için gerekli birşey. Diğer takımlarla yarışmak da ortaya güzel bir sonuç çıkaracağı için bence bu işe hoşluk katıyor..Spor yapıp yapmamak,diyet yapmak,iyi ve temiz beslenmeyi alışkanlık haline getirmek kişinin kendisinin karar vereceği bir durum. Ne kadar zorlasanız da obez bir kişiyi diyete ikna edemeyeceğiniz gibi bir kişiye hiçbir şey söylemeden onun yaşadığı disiplinli hayata tanık olabilirsiniz.Ben buraya bana biraz "sorumluluk" hissedeyim diye girdim. 8 kilo vermek istiyorum;hedefim bu..Sonrasına da bunu korumak tabi ki..Buraya hergün yazmaya çalışmak ve bunun için gün içindeki menüme ve programıma dikkat etmek bende bu duyguyu oluşturuğu için buradayım. Arada hepimiz mutsuz,sinirli,bıkkın,usanmış hissediyoruz .İşte tam da bu yüzden burası güzel. Birilerinin "hayır,durma,çok iyi gidiyorsun,devam et" demesi için.O yüzden kurallar iyidir ve var olan kurallar çerçevesinde devam edelim lütfen.

betuld canım seni izne ayırmıyorum. Rahatla strese girme. Canın nasıl istiyorsa öyle kilo ver. Ama biraz daha listede kal. Belki düzelir motivasyonun. Bende listeye gireceğim inşallah yakında.

Tamam canım bakalim gidişata

Millet derken beni mi kast ettin ada :)

Günaydın kızlar

Bugün lütfen bildirimlerinizi erken yapın çünkü ilerleyen saatlerde liste yapacak durumum olmayabilir.

Kurallara kötü demedik zaten canım. Çok güzel anlatmışsın söylemek istediklerini ama buradaki olay kuralların daha ötesinde bir şey. Ortak hedef ise zayıflamak. Ve bunu yaparken de aynen senin söylediğin gibi temiz ve sağlıklı yapabilmek.

Gunaydın herkese
Gecen hafta; 64.2kg ( yani pazartesi)
Bu hafta:64.1kg
Salı regl oldum ve hala toparlayamadım.Yani regl şişkinliği devam ediyor.1haftadır önce hastalık sonra boynum tutuldu ve regl derken spor duzenli yapamadım.

***13. Takım 633. Etap***

sisyphos (63.8///%)
zeyneppk(63///%)
betuld(74.1///%)
dira90(64.6///%)

13. Takım ortalama:

Regl şişkinliği maalesef etkiliyor canım. İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın. Cumaya göre bu sonuçta güzel ama daha iyisi olabilirdi

Sağol canım
Deneyeyim bi ara ben seviyorum smothie tarzı şeyleri .

Geçen hafta: 69.3
Pazartesi: 70
Çarşamba tatile çıkmadan önce tartılmıştım: 70.7
Bugün: 71.2

Yalnız şöyle bir durumum var benim. Şehir değiştirdiğim ve yolculuk yaptığım zaman çok fazla ödemim olur. Bu fazlalığın tamamen ödem olduğunu düşünüyorum çünkü 1 haftada 2 kilo almam imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…