Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet yolculuk yapınca benim de ödemim olur normal

Busra8002
Büşra
Ev hanımı
27
Evli
1
Bursa
1.66
77
69
Doğumdan sonra emzirme döneminde aldım.
Kendimi kötü hissediyorum ve istediğim kıyafetleri giyemiyorum. Göbeğim ve basenlerim olduğu için hep kiyafetlerden belli oluyor.
Daha önce yarışmaya katılmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

pazartesi :59.500
cuma : 58.900
giden : -600

rahatsızlığımdan dolayı hep katı yemekler tükettim... muz , bol ekmek , mantı bile yedim sporda yapamadım...

Hoş geldin Büşra’cım aramıza. Ben Ebru

Şimdi aklıma geldi bizim ip yarışı noldu ben unuttum atlamayı
Adım sayılarını da paylaşmıyoruz

rahatsızlığımdan dolayı hep katı yemekler tükettim... muz , bol ekmek , mantı bile yedim sporda yapamadım...

Yinede güzel bir sonuç. Nasıl oldun iyi misin?

Regl şişkinliği maalesef etkiliyor canım. İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın. Cumaya göre bu sonuçta güzel ama daha iyisi olabilirdi
Bi an çok mu kötü durumdayım derken çok iyi geldi bu sözler..Tesekkurler kaptanim Biraz daha dikkat ve spora devan edersem daha iyi olcak galiba.

Günaydın kızlar dün nete baglanamadim net yoktu bugün girebildim menumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yumurta salatalik peynir domates çay 3 dil form ekmek

Ara 1 şeftali 1 elma Sütlü kahve

Akşam 18 de
5 kasik patlıcan tava 4 kasik bulgur pilavı salata

Su 2 lt
Spor 70 dk yürüyüş

Herkese günaydın
Günün menüsü ve programım
02/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
mercimek çorba,küçük bir kase yoğurt ve bol salata (yemekte bugün makarna var,belki 1-2 kaşık yerim ,biraz halsizim)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm,soda
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su:
2,5-3 lt

Bu arada akşam tartılacağım mecbur çünkü sabah işe geç kalıyordum yada yarın sabah da tartılabilirim. Kaptan ne yapayım? ada81 LAydLiNe

Bu hafta farketmez ama haftaya mutlaka cuma sabah tartıl. Sonraki hafta listeye girersen o kilo bize kesin lazım. Cıbıldanıp tartılıyoruz unutma

Hoşgeldin canım

Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…