Evet yolculuk yapınca benim de ödemim olur normalGeçen hafta: 69.3
Pazartesi: 70
Çarşamba tatile çıkmadan önce tartılmıştım: 70.7
Bugün: 71.2
Yalnız şöyle bir durumum var benim. Şehir değiştirdiğim ve yolculuk yaptığım zaman çok fazla ödemim olur. Bu fazlalığın tamamen ödem olduğunu düşünüyorum çünkü 1 haftada 2 kilo almam imkansız.
Hoş geldin Büşra’cım aramıza. Ben EbruBusra8002
Büşra
Ev hanımı
27
Evli
1
Bursa
1.66
77
69
Doğumdan sonra emzirme döneminde aldım.
Kendimi kötü hissediyorum ve istediğim kıyafetleri giyemiyorum. Göbeğim ve basenlerim olduğu için hep kiyafetlerden belli oluyor.
Daha önce yarışmaya katılmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Adım sayılarını da paylaşmıyoruzŞimdi aklıma geldi bizim ip yarışı noldu ben unuttum atlamayı
pazartesi :59.500
cuma : 58.900
giden : -600
rahatsızlığımdan dolayı hep katı yemekler tükettim... muz , bol ekmek , mantı bile yedimsporda yapamadım...
sağol canım , bugün daha iyiyim çok şükür... umarım ilerleyen saatlerde tekrar başlamazAdım sayılarını da paylaşmıyoruz
Yinede güzel bir sonuç. Nasıl oldun iyi misin?
Adım sayılarını da paylaşmıyoruz
Bi an çok mu kötü durumdayım derken çok iyi geldi bu sözler..Tesekkurler kaptanimRegl şişkinliği maalesef etkiliyor canım. İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırsın. Cumaya göre bu sonuçta güzel ama daha iyisi olabilirdi
Bu hafta farketmez ama haftaya mutlaka cuma sabah tartıl. Sonraki hafta listeye girersen o kilo bize kesin lazım. Cıbıldanıp tartılıyoruz unutmaHerkese günaydın
Günün menüsü ve programım
02/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
mercimek çorba,küçük bir kase yoğurt ve bol salata (yemekte bugün makarna var,belki 1-2 kaşık yerim ,biraz halsizim)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm,soda
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su:
2,5-3 lt
Bu arada akşam tartılacağım mecbur çünkü sabah işe geç kalıyordumyada yarın sabah da tartılabilirim. Kaptan ne yapayım? ada81 LAydLiNe
Büyük Artı gelince çok kötü diyoruz ki her eksi candırBi an çok mu kötü durumdayım derken çok iyi geldi bu sözler..Tesekkurler kaptanimBiraz daha dikkat ve spora devan edersem daha iyi olcak galiba.
Hoşgeldin canımBusra8002
Büşra
Ev hanımı
27
Evli
1
Bursa
1.66
77
69
Doğumdan sonra emzirme döneminde aldım.
Kendimi kötü hissediyorum ve istediğim kıyafetleri giyemiyorum. Göbeğim ve basenlerim olduğu için hep kiyafetlerden belli oluyor.
Daha önce yarışmaya katılmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Tebrik ederim canımpazartesi :59.500
cuma : 58.900
giden : -600
rahatsızlığımdan dolayı hep katı yemekler tükettim... muz , bol ekmek , mantı bile yedimsporda yapamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?